Ozi napisal/-a:Sem čist pozabu....včeraj na "novem" krožnem pred Dravogradu nal-a z 147 sem bil z Unicornovu Spiderco
Si bil ti al.. mi sprva ni blo nic jasno,...tebe u Spiderci..mi ni slo nekot skup...ja sem bil na poti v LJ,pa sem grede sel se po stotko na OMW v dravogradu,da je slo se malo hitreje naprej do lj.
v petek okrog 18:30 159 SW od brezovice do LJ-obvoznice.
Take sivkaste barve, brez oznak.
Je mela na levi strani zadaj unga dečka k lula na neki, nisva mogla z ženo razbrat na kaj lula. Je bil pa grosupeljski znak na tablici. Ko sva šla mimo, smo si pomahali.
(pismo, nism mogu prej do neta pridit)
ALFA 159 SW....Let the dream come true! Samo hočem dva auspuha.
Danes na Sorški sem videl eno res lepo 145 svetlo modre barve+felge enako,močno tunirana stekla(najbrž brez homologacije) in pa precej spuščena Jo kdo pozna? Na avtomobilu žal ni bilo videt nalepke Alfa Romeo.
Ni važn kera Alfa, važn da ma ročno pa da gre pošrek!
Dans na J obvoznici od predora Golovec do odcepa za center ena ful lepa rdeča GT-jka. Je pa kar pičla.
Na odcepu za cestninsko Unec srečal tudi črno 147-JTD - spučeno.
Kdo od tu?
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
Je bil danes kdo od tukaj z belo 33 pred pizzerijo Azur?
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
v bohinjski bistrici na "zoisovi plani" (kjer je pet blokov z apartmaji) črna 147 z lepimi felgicami. mel si jo tko parkirano da si jo vidu z balkona, pa ene 2x si me vidu včerj (srebrna 146)!
V nedelo srečov miljon alfic iz kluba pa samo 2 Pepsija sm sreču med portorožom in koprom ko smo stal u koloni popoldne (predvidevam ker drugega zenfa nism vidu ) pa zvečer proti lj me je prehitela srebrna 156 SW z alfa klub nalepko, na ravberkomandi je bila lepa rdeča 33ka pa črna 164.......