To so podvigi, ki jih zmorejo Chip Foose in podobni, ne pa vsak 20letni dolenc s 5 min cajta in 15€ za nalepke...
Tkole bom povedu pa ne mislm nobenga žalit in nič osebnga.
Alfo si lohka kupi skor vsak k ma na trrju mal več k 500 €. Kupt 3 leta staro alfo in vanga še par jurjov vložit, tega si pa ne more prvoščt usak 20 letni dolenc!!!
Lp vsem
Alfist19 napisal/-a:To so podvigi, ki jih zmorejo Chip Foose in podobni, ne pa vsak 20letni dolenc s 5 min cajta in 15€ za nalepke...
Alfo si lohka kupi skor vsak k ma na trrju mal več k 500 €. Kupt 3 leta staro alfo in vanga še par jurjov vložit, tega si pa ne more prvoščt usak 20 letni dolenc!!!
Lp vsem
Brez zamere, ampak to samo dokazuje, da se okusa ne da kupit pa ne glede na to koliko plačaš zanj.
Kakor je že bilo rečeno vsake oči imajo svojega malarja pa četudi je le temu ime Chang Li Feung.
Alfist19 napisal/-a:To so podvigi, ki jih zmorejo Chip Foose in podobni, ne pa vsak 20letni dolenc s 5 min cajta in 15€ za nalepke...
Lp vsem
Brez zamere, ampak to samo dokazuje, da se okusa ne da kupit pa ne glede na to koliko plačaš zanj.
Kakor je že bilo rečeno vsake oči imajo svojega malarja pa četudi je le temu ime Chang Li Feung.
Ne bi mi o okusih preveč, ker vemo kaj voziš .... Drugače pa dejmo fantu mal zraka... sej je dojel, da nam nalepke niso všeč... Alfist19, če bi tko silno rad imel nalepke gor, pa si daj raje sponzorske... Ker konc koncev raj vidim da mi piše mobitel na blatniku kot H&R, če bom zarad tega imel keš v denarnici
It doesn't matter what you drive, but how you drive it
quasimodo napisal/-a:sej je njegov avto, kaj se tk razburjate? meni se avto dopade. zanimajo me zadnje luci. a imas homologirane? kolk kesa so ble?
Lučke so ble 100 € na alfisti pa še neki poštnine te pride okol 20 evrov ne vem točn k sm več stvari nabavlu takrt drgač pa sm meu učeri homologacijo in sm brez problemov spravu čez edino mal se morš pregovarjat pa gre:D heh
Lp
Škoda da ni barvna kombinacija stopalk ravno obratna, bi meu pol take stopalke k GTA, sam tut te zgledajo dobro.
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Tepihe sm kupu prek ebaya dau sm pa okol 50€ z poštnino vred edin čaku sm jih okol 3 tedne. Zaenkrat so kr dobri ne lezejo nikmor tko da jih lahko pohvalm zaenkrat, dokler so še novi!
LP
50€. To je too much. Jest si jih bom dal verjetno delat nekam, pol bom pa kolegu reku, ki ima stroj za vezenje, da mi al zveze napis / logo v tepih, al bo naredu pa našitek in ga prilepil na tepih.
inti sej jst sm dal tut tm nekje, mensezdi da me je prišlo nekje 46eur, naroču sm pa pri eni fermi v logatcu, kakšni so si pa tko vidu, tist so me mal nategnil z alfa romeo logotipom, js sm mislu da bo izvezen not, uni so dal pa sam eno plastiko z napisom gor dragi so kr ja...,js jih mam sam za polet... za pozim mam gumijaste LP