Ribato 147 2.0 TS

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
mikko
Alfa Member
Alfa Member

Ja meni je zaribalo 3 tedne nazaj, a lahko od Alfe zahtevam kaj ?
Imam pa 147 2002 letnik, 113.000 km
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

In kaj bi ti rad od alfe nazaj?
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

mikko napisal/-a:Ja meni je zaribalo 3 tedne nazaj, a lahko od Alfe zahtevam kaj ?
Imam pa 147 2002 letnik, 113.000 km
Si kupil novo, imaš potrjeno servisno, je imela vedno olje na max......in še najbolj pomembno vprašanje, ali ti je zaribala na Grobniku........ :wink:

Lahko se včlaniš v klub in dobiš kak popust pri generalni in to je to :mrgreen:
mikko
Alfa Member
Alfa Member

Tole moramo pa skupaj stopit pa dokazat pa alfi jebat mater, ker da ti motor zariba, je lahko tudi smrtno nevarno...Pri meni je ratal trd volan in trda bremza(zaradi selespeeda), bivši minister za promet bi kmalu izgubil življenje pri tem, ker je imel veliko srečo skupaj z njegovo ženo, ker je zapeljal na olje, ki mi ga je izlilo na avtocesti(bil je na motorju)...Če bi se mi to na enih ovinkih zgodilo, bi kaj naredil s trdim volanom in trdo bremzo, letel v avtobus ali prepad ?!
Alfa bi morala kriti škodo, vendar prvo je treba njihovo napako dokazat, potem pa na sodišče iskat pravico!!!!
Uporabniški avatar
alro
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Nova Gorica/Gorenje pri Divači

mikko napisal/-a:Tole moramo pa skupaj stopit pa dokazat pa alfi jebat mater, ker da ti motor zariba, je lahko tudi smrtno nevarno...Pri meni je ratal trd volan in trda bremza(zaradi selespeeda), bivši minister za promet bi kmalu izgubil življenje pri tem, ker je imel veliko srečo skupaj z njegovo ženo, ker je zapeljal na olje, ki mi ga je izlilo na avtocesti(bil je na motorju)...Če bi se mi to na enih ovinkih zgodilo, bi kaj naredil s trdim volanom in trdo bremzo, letel v avtobus ali prepad ?!
Alfa bi morala kriti škodo, vendar prvo je treba njihovo napako dokazat, potem pa na sodišče iskat pravico!!!!
Naj nekdo premakne to v "Vici" :lol: .

Če bi bil sedanji minister, bi jaz že skoraj držal pesti za to :lol: :rofl:.
Slika
alfi147
Alfist
Alfist
Kraj: Zagorje

@mikko sorry ampak se mi zdi da mal pretiravaš pa še sanjaš po vrhu, sicer pa kako si to predstavljaš da bi par ljudi se začelo bunit, Alfa pa bo takoj vsem povrnila škodo :lol: :lol: :lol:

Verjemi se lahko buniš kolikor hočeš pa te ne bo noben resno jemal, tko pač je.

Sicer pa ne vem zakaj bi se kdo pritoževal itak je splošno znano, Da je Alfa jajc ki crkuje non-stop :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

alfi147 napisal/-a:@mikko sorry ampak se mi zdi da mal pretiravaš pa še sanjaš po vrhu, sicer pa kako si to predstavljaš da bi par ljudi se začelo bunit, Alfa pa bo takoj vsem povrnila škodo :lol: :lol: :lol:

Verjemi se lahko buniš kolikor hočeš pa te ne bo noben resno jemal, tko pač je.

Sicer pa ne vem zakaj bi se kdo pritoževal itak je splošno znano, Da je Alfa jajc ki crkuje non-stop :lol: :lol: :lol:
da, vendar zdaj vemo zakaj ;)
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

SHadowX napisal/-a:
stuntz napisal/-a:2.0 ts dela dolgo sam Jebat mu moraš majkico milo vsak dan tri puta poglejte bivšo alanovo 155ko kolko kilometrov je mel za sabo...............
Kot sem rekel, redkejši od diamantov ...
Aj ačist pozabu ko smo odprli motor je notri bil popdisan en poševnook :D
zgleda je bil res ta motor delo japonskih študentov na izmenjavi :lol:
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

alro napisal/-a:
mikko napisal/-a:Tole moramo pa skupaj stopit pa dokazat pa alfi jebat mater, ker da ti motor zariba, je lahko tudi smrtno nevarno...Pri meni je ratal trd volan in trda bremza(zaradi selespeeda), bivši minister za promet bi kmalu izgubil življenje pri tem, ker je imel veliko srečo skupaj z njegovo ženo, ker je zapeljal na olje, ki mi ga je izlilo na avtocesti(bil je na motorju)...Če bi se mi to na enih ovinkih zgodilo, bi kaj naredil s trdim volanom in trdo bremzo, letel v avtobus ali prepad ?!
Naj nekdo premakne to v "Vici" :lol: .

Če bi bil sedanji minister, bi jaz že skoraj držal pesti za to :lol: :rofl:.
Jaz sem se na avtocesti mimo peljal, ko so stali na odstavnem pasu; motorist, rešilec, provida Honda, in 147ka z mastno ritjo. Pogled daleč stran od tega, da bi bil smešen. Sem pa pravilno predvidel; alfi je odprlo motor, motorist je šel čez alfino olje in padel. Ima pa veliko srečo, da nista šla z ženo pod ograjo, ker bi verjetno ostala tam za zmeraj. :(
Btw, kakor mi je znano ima motorist (res je bivši minister za promet) nekaj modric, žena pa zlomljeno ključnico.
Uporabniški avatar
Uroš
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Maribor-Tezno

kaj pa nori, če bi prilagodil hitrost razmeram na cesti ne bi padel :mrgreen:
Uroš
kixs
Alfa Freak
Alfa Freak

Vprasanje kaj je mikko delal, da mu je zaribala...
Slika
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Se pravi je Mikko kriv, da je minister padel in sprožil ustrezne postopke za povišanje kazni v Sloveniji. :lol:
Pepo
Alfa Member
Alfa Member

No, tisti ki se v zvezi s tem zafrkava, češ da naj gre tole med vice oz. o "prilagojeni" hitrosti, naj najprej šteje do deset in potem kaj napiše. Me prav zanima, kako bi jim bilo, če avtu pred tabo eksplodira motor in dobiš par litrov olja v hipu pod kolesa. Iz tega se enostavno ni mogoče norčevati. :cry:
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Uroš napisal/-a:kaj pa nori, če bi prilagodil hitrost razmeram na cesti ne bi padel :mrgreen:
WORD :mrgreen:

Če se gre za bivšega prometnega ministra je norčevanje še kako na mestu, saj je tudi on delno kriv za bedarije, ki jih danes doživljamo na cesti, pa naj bodo s strani policajev ali pa soudeležencev v prometu.
P.S.: Je res dobil kazen za neprilagojeno hitrost? To bi bil svetovni "slap in the face"...tudi sam sebi je pljunil v skledo.

Sicer pa z motorjem ni pametno voziti čisto po sredini ceste, lejte koliko razpadajočih se kant se vozi okrog in kaplja olje po cesti, da ne omenjam vseh teh 2.0ts, ki dnevno ribajo po sloveniji. :mrgreen:
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Hm, ne morem verjeti. Sam se štejem med motoristične navdušence in mi ni vseeno, ko vidim motorista na tleh. Ne glede na to, kdo je pod čelado. Bi se kar strinjal z Stuntzem. :roll:

Če se držim teme: več teorij je že bilo o 2.0 ts 16v motorjih, vse izhajajo iz tega, da je nekaj s tem motorjem narobe. Lahko tudi napovem razvoj te teme; prvo se bo malo nakladalo o pravilnem vzdrževanju, potem bodo hvale zadovoljnih lastnikov 2.0 Tsjev, zaključek pa bo, da nima nihče pojma izven tega foruma in, da je to najboljši alfin motor. In tema bo LOCK.

Mimogrede, tudi Alanova 155 je zaropotola mimogrede, je pa res, da je imela že marsikaj za seboj.
Odgovori
  • Informacija