Ja meni je zaribalo 3 tedne nazaj, a lahko od Alfe zahtevam kaj ?
Imam pa 147 2002 letnik, 113.000 km
Si kupil novo, imaš potrjeno servisno, je imela vedno olje na max......in še najbolj pomembno vprašanje, ali ti je zaribala na Grobniku........mikko napisal/-a:Ja meni je zaribalo 3 tedne nazaj, a lahko od Alfe zahtevam kaj ?
Imam pa 147 2002 letnik, 113.000 km

Naj nekdo premakne to v "Vici"mikko napisal/-a:Tole moramo pa skupaj stopit pa dokazat pa alfi jebat mater, ker da ti motor zariba, je lahko tudi smrtno nevarno...Pri meni je ratal trd volan in trda bremza(zaradi selespeeda), bivši minister za promet bi kmalu izgubil življenje pri tem, ker je imel veliko srečo skupaj z njegovo ženo, ker je zapeljal na olje, ki mi ga je izlilo na avtocesti(bil je na motorju)...Če bi se mi to na enih ovinkih zgodilo, bi kaj naredil s trdim volanom in trdo bremzo, letel v avtobus ali prepad ?!
Alfa bi morala kriti škodo, vendar prvo je treba njihovo napako dokazat, potem pa na sodišče iskat pravico!!!!

da, vendar zdaj vemo zakajalfi147 napisal/-a:@mikko sorry ampak se mi zdi da mal pretiravaš pa še sanjaš po vrhu, sicer pa kako si to predstavljaš da bi par ljudi se začelo bunit, Alfa pa bo takoj vsem povrnila škodo![]()
![]()
![]()
Verjemi se lahko buniš kolikor hočeš pa te ne bo noben resno jemal, tko pač je.
Sicer pa ne vem zakaj bi se kdo pritoževal itak je splošno znano, Da je Alfa jajc ki crkuje non-stop![]()
![]()

Aj ačist pozabu ko smo odprli motor je notri bil popdisan en poševnookSHadowX napisal/-a:Kot sem rekel, redkejši od diamantov ...stuntz napisal/-a:2.0 ts dela dolgo sam Jebat mu moraš majkico milo vsak dan tri puta poglejte bivšo alanovo 155ko kolko kilometrov je mel za sabo...............

Jaz sem se na avtocesti mimo peljal, ko so stali na odstavnem pasu; motorist, rešilec, provida Honda, in 147ka z mastno ritjo. Pogled daleč stran od tega, da bi bil smešen. Sem pa pravilno predvidel; alfi je odprlo motor, motorist je šel čez alfino olje in padel. Ima pa veliko srečo, da nista šla z ženo pod ograjo, ker bi verjetno ostala tam za zmeraj.alro napisal/-a:Naj nekdo premakne to v "Vici"mikko napisal/-a:Tole moramo pa skupaj stopit pa dokazat pa alfi jebat mater, ker da ti motor zariba, je lahko tudi smrtno nevarno...Pri meni je ratal trd volan in trda bremza(zaradi selespeeda), bivši minister za promet bi kmalu izgubil življenje pri tem, ker je imel veliko srečo skupaj z njegovo ženo, ker je zapeljal na olje, ki mi ga je izlilo na avtocesti(bil je na motorju)...Če bi se mi to na enih ovinkih zgodilo, bi kaj naredil s trdim volanom in trdo bremzo, letel v avtobus ali prepad ?!
Alfa bi morala kriti škodo, vendar prvo je treba njihovo napako dokazat, potem pa na sodišče iskat pravico!!!!.
Če bi bil sedanji minister, bi jaz že skoraj držal pesti za to![]()
.

WORDUroš napisal/-a:kaj pa nori, če bi prilagodil hitrost razmeram na cesti ne bi padel
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti