Ta pokrovček šobe za pranje ti pa iz lastnih izkušenj povem, da je zeloooo krhka zadeva. Eden mi je odletu po AC ko je snežilo, drugega sem pa lastnoročno zlomil, no samo zatič. Samo toliko o tem...
Ravno danes sem jo gledal tole Goričanko... Parkirana je pred bloki na Cankarjevi ulici, ti pa potrdim zlomljen pokrovček šobe in še eno luknjico ima na sprednjem odbijaču.
Vozilo: Alfa Romeo 159SW Ti - 2.0JTDm Fiat Bravo 1,4 T-Jet BMW K1300s
Kraj: Primorska
Sem klical lastnico, jutri jo grem pogledat morda tudi na testno vožnjo.
Na sllikah sem opazij še eno malenkost, meglenka na isti starni kot je zlomljen pokrovček izgleda veliko bolj nova kot na drugi strani.
Morda je bil odbijač spredaj že razbit.
Mislim da bi avto za tako ceno moral imeti vsaj DISTINCTIVE opremo.
No bomo vidli, če je lastnica pripravljena še kaj ceno spustiti.
-----------------------------------------------------------
McLaren F1 team
Vozilo: Alfa Romeo 159SW Ti - 2.0JTDm Fiat Bravo 1,4 T-Jet BMW K1300s
Kraj: Primorska
Sem si ga ogladal. Žal pa samo na zunaj. Na zunaj je avto zelo lep, nima veliko bušk in prask od parkirišč. Kolikor sem uspel videti skozi šipo tudi znotraj deluje zelo lepo ohranjena.
Moti me pa ena stvar, lastnik ima avto dober mesec (sem ga klical), pred 14 dnevi je opravil veliki servis, zrihtal je 17 colske platišča, z novimi 215/45 R17 gumami, sedaj pa avto za tako ugodno ceno prodaja. Meni deluje tole malo sumljivo.
McLaren F1 team
Ja, sem si jo, ma me ni navdušila... Na zunaj je sicer ohranjena še kar, par praskic in bunkic se najde, a niso preveč moteče. Znotraj je tudi ena srednje dobra ohranjenost. Malo moti, ker nima še velikega servisa in (ne vem prav točno zakaj) mene ni posebej navdušila... Sicer pa mislim, da je par deset postov nazj nekdo že opisoval to Belgijko.