Stari nisem te videl, drugače bi pozdravil... Sem pa šibal s polno močjo ker sem imel izpit v Portorožu in sej veš ko je , boljš malj hitrej kot prepozno
It doesn't matter what you drive, but how you drive it
Danes ob 11.50 na zacetku Dunajske iz smeri Crnuc ena crna(temno modra?) 156-tka z rezervno gumo zadaj levo in klubsko nalepko na zadnji sipi ter nepobarvanimi letvicami. Sem bil v Berlingu in sem se pri rdeci luci na semaforju cisto prilimal za rit, da sem videl nalepko. Potem sem pa sel naprej, ker je bil voznik zaseden s telefonom...
Thrivial napisal/-a:Danes ob 11.50 na zacetku Dunajske iz smeri Crnuc ena crna(temno modra?) 156-tka z rezervno gumo zadaj levo in klubsko nalepko na zadnji sipi ter nepobarvanimi letvicami. Sem bil v Berlingu in sem se pri rdeci luci na semaforju cisto prilimal za rit, da sem videl nalepko. Potem sem pa sel naprej, ker je bil voznik zaseden s telefonom...
lp
Tole sem bil pa jest.. Hvala za pozdravčke.....
Raje ne govorim kaj sem počenjal cel dan .....
Danes zjutraj pred 7:00 uro - malo pred "pekarno" v Idriji "zlata" 156 SW - registrska LJ. Malo za tem med Godovičem in Hotedršico črna 156 SE - registrska KR. In še malo kasneje na odseku Kalce - Planina modra 145 - registrska PO.
Pozdrav vsem, Bobo