ker imate tukaj temo o navigaciji bi vprasal ce kdo kaj ve kaj je narobe ce se ti pokaze samo alfin logo in nobena tipka ne funkcionira.gre pa za AR 147 L.2001.A mogoce kdo koga pozna k to popravlja?LP
75 3.0 V6 napisal/-a:ker imate tukaj temo o navigaciji bi vprasal ce kdo kaj ve kaj je narobe ce se ti pokaze samo alfin logo in nobena tipka ne funkcionira.gre pa za AR 147 L.2001.A mogoce kdo koga pozna k to popravlja?LP
z alfaowner.com:
For those of you with updates that fail, there is a procedure that works on Fiat Connect Nav's and probably Alfa's too (but I have not tried) to restart it. Turn the unit on after it has failed and press 2, 3, 4, 5, 6, TEL and the display lights should flash 3 times, then update will restart.
Probaj ce gre kaj taksnega... drugace pa raje pojdi na servis, da ne bo kaksnih nevsecnosti kot na zalost pri kolegu aaxxx-u.
aaxxx, ce se nisi obupal nad CNS, bi morda pomagalo omenjeno... ce bos pa nabavil novi CNS, pa naj ti updatajo na servisu, da ne bo spet kaksnih komplikacij.
GTAm - takrat ne, potem se pa s tem nisem niti vec ubadal... Sem malo osvezil nemscino pa je hehe (sala, v bistvu VC sploh ne uporabljam).
Morda bo potreben kak novejsi setup cd ali kaj podobnega... nekaj sem slisal tudi o verziji 5.2, ki bi naj imela to popravljeno (+ se ostale malenkosti kot je fast forward pesmi, da ne gre vsakig znova mp3 ampak nadaljuje kjer si ostal, pa baje tudi boljse preskakovanje - ko bi le slo izbirati pesmi z stevilcnico...)
Zaenkrat bom(o) se malo pocakali in spremljali tuje forume ce bo kaj novosti...
uspelo mi je nadgradit Connect NAV+ sedaj mi podpira tudi MP3 cdje.
je pa tko kot je napisal wodp zgubil sem živce pri nadgradnji 3 ure se mi je radio resetiral na 20 al pa na 40%, CDja nikakor dobit vn, na koncu sem ga prisilil da je sel ven. Ekran je ostal crn. Po eni urci ga priključim nazaj na elektriko poskusim še enkrat dvignt fw in glej ga vraga ko ga je lepo poinstaliral.
AlfaForEver napisal/-a:uspelo mi je nadgradit Connect NAV+ sedaj mi podpira tudi MP3 cdje.
je pa tko kot je napisal wodp zgubil sem živce pri nadgradnji 3 ure se mi je radio resetiral na 20 al pa na 40%, CDja nikakor dobit vn, na koncu sem ga prisilil da je sel ven. Ekran je ostal crn. Po eni urci ga priključim nazaj na elektriko poskusim še enkrat dvignt fw in glej ga vraga ko ga je lepo poinstaliral.
Čakaj, ekran si imel črn, nič ni delovalo. Kaj si potem še enkrat dal CD noter in je šlo?
Ali sem narobe razumel?
AlfaForEver napisal/-a:uspelo mi je nadgradit Connect NAV+ sedaj mi podpira tudi MP3 cdje.
A ti si mi pisal preko alfaowner.com? Me veseli da ti je uspelo nadgraditi!
Prosim sporoci aaxxx-u kako si se spopadel s tezavo...
Sedaj pa samo se preostane da nabijas mp3je as much as possible
A ti si mi pisal preko alfaowner.com? Me veseli da ti je uspelo nadgraditi!
Prosim sporoci aaxxx-u kako si se spopadel s tezavo...
Sedaj pa samo se preostane da nabijas mp3je as much as possible
Uzivaj,
WODP
Jaz imam sicer že nov navi, ampak bi vseeno starega poštimal.
prvi boot - prišlo do 20% in reboot
drugi boot - zopet 20 % in shutdown
ta situacija se mi je pojavljala tko kako urco (vmes nadru žensko, zlil iz sebe kak liter švica)
prebral na forumu če vrtiš desni gumbek da je možno da bo nadgradnja uspela - upgrade prišel do 40% in spet reboot
odpru HU in prisilil cd da gre ven - z izvijačem sem mu preprečil da bi se zavrtel in ga je izpljunil.
poizkusil prižgat HU - črn ekran (zopet liter švica)
odklopil HU iz štroma, se odpelju za urco pa pol na pir
Zapeku nov cd z update SW
zarinu cd v HU
pustil da dela kar pač hoče
čez 20 min prišel nazaj in radio je bil prižgan
to je blo to...
več ali manj podobno kot pri wodpu - ko sem hotel obupat je naredilo upgrade...
Če se kej najde, bi bilo res SUPER mega fantastično, če bi se dalo kej dobit take zadeve pridejo vedno prav
Aja mimo grede, imam Nav (ki pa ni +) - torej je rdeče barve, pa me zanima, ali lahko tudi jaz svojo fw nadgradim? Morda kdo ve, kje bi dobil kake informacije, ker na alfa romeo pri uvozniku mi niso znali povedat. Povedali so mi samo to, da mi lahko naročijo novo navigacijo Connect nav+, z barvnim ekrančkom