Pač početje kot pisanje mene si razlaga vsak po svoje in z zgoraj napisanim se zelo strinjam.Teo napisal/-a:Hvala bogu, da pri nas ne obstajajo kazni za neumnost. kazni v prometu so pa očitno res še premajhne.
A si ti malo počasen mogočedromly napisal/-a:A janković pa ti sta enaka? ej teh cak je na miljone pač dob zate d si "priden" ostali mogoče niso pač dam nasvet opišem kaj in kako če se ne strinjaš PRAVILNO ampak ne miniraj mojih izjav brez realnih argumentov!!!
Pomoje določenim sploh ne moreš iti na k****, ker sploh ne razumemo kaj pišeš. Vsaj jaz te ne oz. moram vse tvoje klobase 10x prebrat, pa še potem nisem prepričan, da sem točno razvozlal tvoje pisanje.dromly napisal/-a:Pač določenim grem z svojim posti in mišlenjem na k**** in mene boli k**** za njih

Tudi glede "chatiranja" te spomin zapušča. Poglej od tukaj naprej. Kot sem že povedal, me ne briga kaj ti počneš po ostalih forumih, sankcioniran boš tam kjer boš kršil pravila in to je trenuto na tem forumu.dromly napisal/-a:Pač sarkazem je pri teh razpravah skoraj samoumeven ker se vedno najde nekdo, ki se igra pravičneža&poštenjaka a v resnici je GNOJ EN!krucymucy napisal/-a:btw: Luni je bil sarkasticen.
Torej kje sem jaz objavil kakšno tvoje zasebno sporočilo ? Pa ni treba meni citirat točke pravilnika, saj sem bil v veliki meri poleg, ko se je ta pravilnik pisal.2.11 Prepovedano je javno objavljanje zasebnih sporočil, ne glede na avtorja le teh.
lpdromly napisal/-a:...pač skozi naselja pa te probleme rešujem tako da hitrist prekoračim min za 100km/h tako da nimajo šans d kaj storijo sam gasa! LP

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti