pred parimi dnevi sem imel karambol, kjer sem razbil svojo alfo 156 in bi rad če mi kdo pove če se mi izplača avto popravljat, kaj naj z njim naredim , gume so na mestu tudi podvozje se mi ni zdelo preveč poškodovano, vendar je pa res da je imel avto 260000km prevoženih ampak je delal normalno. še nekaj avto je trenutno v tujini in me zanima če bi kdo vedel najcenejšo varianto da ga pripeljem, razmišljal sem da bi najel prikolico pa kombi ampak nimam izpita E.. prosim pomagajte
uff..škoda jo je res...kakšni so sedeži? če so usnjeni odkupim za dobro ceno Drugače pa verjetno najbolša varianta prodat po delih, glede na te kilometre...Kje si jo zbil?
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
v nemčiji ene 500 km od tuki, rihtam si prevoz, če bi najdu kj ugodnega, če kdo ma kšno varianto naj kar pove, meni se zdi najbolje da najamem kombi in prikolico ampak nimam E izpita kar zna bit pa komplikacija, ker radi ustavljajo tam...
jaz poznam enega z vleko ki vozi za 0.60€ km(za po slo,nevem za tujino)avto ni fejst razbit.ker letnik?ohranjenost?pac splosno napisi,mogoce sem interesent za nakup razbitega....
hvala vam fantje za pomoč, zrihtu sem si prevoz, prišlo me bo 250€ kar se mi ne zdi neka nerealna vsota pa še nikamor mi ni treba it, dostava na dom , zdele so mi tastari sli na morje tko da mam novo bavarijo 320d nadomestni avto od fotra za dva tedna, kar tud ni bed