Ok tu ste ga pa malo zašuštrali. Tisti "nekdo" sem bil jaz (sam) in sem samo v smehu rekel nekemu članu IO-ja, da ste enga mal nategnil. Potem, ko sem povedal kaj smo slišali in si prišel ti in smo razčistli, da nas je 6 narobe slišalo in je dejanski čas 16,7s - smo se o tem zmenli. Res pa je, da je mogoče tisti član IO-ja odreagiral malo preveč zagretoSHadowX napisal/-a: Torej Unicorn, ker sem opazil, da imaš rad direktno in iskreno pisanje, ti bom najprej odgovoril na par očitkov. Mogoče si na lastna ušesa slišal kako je neimenovani član IO rekel da mu "dol visi" za dogajanje, nisi pa slišal, ko je nekdo prej na enako prostem mestu in obljudenem, do nekega člana IO-ja prišel s skupinico hujskačev in uporabil stavek "Nategnili ste nas.". Oprosti, ampak res sem srečen, da je ta stavek slišal Bistri, ki je zelo potrpežljiv človek, marsikdo drug bi upravičeno veliko bolj burno reagiral...
Tisti katere sem jaz slišal, da so povedali kako in kaj so bili vsaj na pogled ljudje, ki niso glih internet/forum tip - torej dvomim, da bo se koga našlo. Brez-skrbi si pa lahko, da brez vzroka se nebi kdo bunilSHadowX napisal/-a: Kaj se je dogajalo pri vleki vrvi ne vem, ker takrat se nisem bil prisoten, me pa dejansko zanima, če je publika ob samem dejanju priporočala pritožbo, ker je bilo bojda 9 tekmovalcev v drugi ekipi, kje je sedaj kdo od teh, ki so to videli na lastne oči, da to potrdi?
Bi bilo pač 20 alfistovCreed napisal/-a: bass v kolikor bi bila cena srecanja 50€in vec mislim da bi se pogovarjal o max 20ih udelezencih na rallyju. No kot sem ze enkrat napisal. Tezko bo naredit srecanje kjer bo zadovoljnih cca. 100 oseb oz....
Vidim pa, da je bilo od včeraj veliko postov zbrisanih in jih ne najdem v odpadu ali kje "drugje" kjer bi mogli bit