Komentarji na Alfa rally 05

Objave srečanj in prireditev ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Rivercity
Kontakt:

SHadowX napisal/-a: Torej Unicorn, ker sem opazil, da imaš rad direktno in iskreno pisanje, ti bom najprej odgovoril na par očitkov. Mogoče si na lastna ušesa slišal kako je neimenovani član IO rekel da mu "dol visi" za dogajanje, nisi pa slišal, ko je nekdo prej na enako prostem mestu in obljudenem, do nekega člana IO-ja prišel s skupinico hujskačev in uporabil stavek "Nategnili ste nas.". Oprosti, ampak res sem srečen, da je ta stavek slišal Bistri, ki je zelo potrpežljiv človek, marsikdo drug bi upravičeno veliko bolj burno reagiral...
Ok tu ste ga pa malo zašuštrali. Tisti "nekdo" sem bil jaz (sam) in sem samo v smehu rekel nekemu članu IO-ja, da ste enga mal nategnil. Potem, ko sem povedal kaj smo slišali in si prišel ti in smo razčistli, da nas je 6 narobe slišalo in je dejanski čas 16,7s - smo se o tem zmenli. Res pa je, da je mogoče tisti član IO-ja odreagiral malo preveč zagreto :wink:
SHadowX napisal/-a: Kaj se je dogajalo pri vleki vrvi ne vem, ker takrat se nisem bil prisoten, me pa dejansko zanima, če je publika ob samem dejanju priporočala pritožbo, ker je bilo bojda 9 tekmovalcev v drugi ekipi, kje je sedaj kdo od teh, ki so to videli na lastne oči, da to potrdi?
Tisti katere sem jaz slišal, da so povedali kako in kaj so bili vsaj na pogled ljudje, ki niso glih internet/forum tip - torej dvomim, da bo se koga našlo. Brez-skrbi si pa lahko, da brez vzroka se nebi kdo bunil :wink:
Creed napisal/-a: bass v kolikor bi bila cena srecanja 50€in vec mislim da bi se pogovarjal o max 20ih udelezencih na rallyju. No kot sem ze enkrat napisal. Tezko bo naredit srecanje kjer bo zadovoljnih cca. 100 oseb oz....
Bi bilo pač 20 alfistov :mrgreen: sej se ne naredi srečanje samo zato, da se ga udeleži čimvečjo število in se potem s tem hvali :wink:

Vidim pa, da je bilo od včeraj veliko postov zbrisanih in jih ne najdem v odpadu ali kje "drugje" kjer bi mogli bit :-k
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ozi napisal/-a:
Creed napisal/-a: bass v kolikor bi bila cena srecanja 50€in vec mislim da bi se pogovarjal o max 20ih udelezencih na rallyju. No kot sem ze enkrat napisal. Tezko bo naredit srecanje kjer bo zadovoljnih cca. 100 oseb oz....
Bi bilo pač 20 alfistov :mrgreen: sej se ne naredi srečanje samo zato, da se ga udeleži čimvečjo število in se potem s tem hvali :wink:

Vidim pa, da je bilo od včeraj veliko postov zbrisanih in jih ne najdem v odpadu ali kje "drugje" kjer bi mogli bit :-k
Ja glede na to da je srecanje alfistov iz cele slovenije (dejansko je blo "international" saj smo imeli eno alfo celo iz Trsta :mrgreen: ) je zazeljena cimvecja udelezba na srecanju. Seveda pa ni pogoj da se srecanje izpelje, neko doloceno stevilo udelezencev. Usaj upam da ne :oops:

Glede brisanih postov...prejle je bila tema pod kr neki ....neki v zvezi z "subaru na alfa srecanju" kjer so bili brisani posti. Pa so temo zaklenil...zdajk je pa celo tema izginila.

LP
cabby
Alfist
Alfist
Kraj: Celje

Ja Jezus Marija. 4,5 letni fantek, ki je kot "9 tekmovalec" sodeloval v ekipi je nekomu trn v peti. Pa če to ni smešno. :roll: :roll: :roll: . Bilo nas je 9 od tega 2 punci in 4,5 letni fantek. Iz kakšne muhe delate vi slona. Če bi vedeli, da je bil eden od nas fanatični privrženec in entuziast VW-ja, bivši predsednik in ustanovitelj VW hrošč kluba bi nas pa tako ali tako diskvalificirali. Malo me vse skupaj spominja na otroški vrtec.

LP Luka
AR 33 1.5 TI 105 KM
AR 164 V6 192 KM
AR 164 QV 200 KM
AR GIULIETTA 2.0 JTD
AR MITO 1.4 155KM
AR 159 2.4 210 KM
Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Alfa Romeo Stelvio 2.0 Q4 GT Junior
Kraj: Brda

cabby napisal/-a:Ja Jezus Marija. 4,5 letni fantek, ki je kot "9 tekmovalec" sodeloval v ekipi je nekomu trn v peti. Pa če to ni smešno. :roll: :roll: :roll: . Bilo nas je 9 od tega 2 punci in 4,5 letni fantek. Iz kakšne muhe delate vi slona. Če bi vedeli, da je bil eden od nas fanatični privrženec in entuziast VW-ja, bivši predsednik in ustanovitelj VW hrošč kluba bi nas pa tako ali tako diskvalificirali. Malo me vse skupaj spominja na otroški vrtec.

LP Luka
Meni je najbolj važno, da smo po treh konkretnih "borbah" zmagali PRIMORCI!! =D> =D> =D> Sej vse lepo in prav, sodelovati, ampak še lepše je pa zmagati! Prestiž.press 8)
Ne vem pa kako naj napišem oz. narišem, da je meni bilo SUPER in sem se res imel fino.
Mogoče predlog za naslednje srečanje, ker se nas veliko pozna po forumu po Nickname-ih, da bi ali vsak sam si napisal nick in si ga zapel na majco, ali pa da bi dobil kartico z nick-om na štartu relija. Sigurno bi to zelo pripomoglo k "prebijanju" leda, čeprav je bilo zunaj 30+ stopinj.
Kaj menite ostali?

Ciao Alfista :mrgreen:
Slika
Uporabniški avatar
GTA lover
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Kaj pa najprej znormalizirat razmere (folk???), da ne bi prihajalo do takšnih patetičnih komentarjev po rallyju? Mislim, človek, ki je pravzaprav šele dobro začel sodelovati na forumu, pravi, da ga spominjate na otroški vrtec. Se je za zamislit, IMHO :roll: #-o
Piciotto
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Izola

:( OK kar je preveč je preveč, tudi sam sem dostikrat v preteklosti sodeloval pri raznih organizacijah srečanj in vem da je vse skupaj daleč od enostavnega , ter en velik kompromis med kaj bi in kaj lahko, zato tudi vem , vsaj za nas je takrat veljalo, da konstruktivne kritike v mejah normale so bile vedno dobrodošle in se jih je pri naslednjem srečanju poskusilo upoštevat. Tu pa vse bolj liči na en velik otroški vrtec.
Jaz verjamem da bi klub rade volje organiziral srečanje kjer bi, vozili v koloni z spremstvom , si lahko ogledali vse lokalne znamenitosti, kosilali v vrhunskih restavracijah, na zaključku imeli prostor za 1000 avtomobilov in cel taborniški kamp z zastonj pijačo in hrano, pa celim kupom družabnih iger, pa to žal ne gre že zaradi stroškov če drugo ne. Zato pravim še enkrat to srečanje je bilo
SUPER drobne napakice ki za nekoga morda tudi niso, so pa normalno prisotne zato se mogče samo opozori na njih.
Ne mi zdaj v stilu HONDAšev, me je motila "kanta" [-X ker ni Honda,
Škoda pa ni motila nobenega?

To sem mogel ker se mi zdi vse skupaj že pretiravanje , nimam pa nič proti nikomer osebno , družba je bila super, se vidimo drugo leto na Alfa Rally-u No.6 pa kjerkoli že bo.
Piciotto
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Izola

Alfista napisal/-a:
cabby napisal/-a:Ja Jezus Marija. 4,5 letni fantek, ki je kot "9 tekmovalec" sodeloval v ekipi je nekomu trn v peti. Pa če to ni smešno. :roll: :roll: :roll: . Bilo nas je 9 od tega 2 punci in 4,5 letni fantek. Iz kakšne muhe delate vi slona. Če bi vedeli, da je bil eden od nas fanatični privrženec in entuziast VW-ja, bivši predsednik in ustanovitelj VW hrošč kluba bi nas pa tako ali tako diskvalificirali. Malo me vse skupaj spominja na otroški vrtec.

LP Luka
Meni je najbolj važno, da smo po treh konkretnih "borbah" zmagali PRIMORCI!! =D> =D> =D> Sej vse lepo in prav, sodelovati, ampak še lepše je pa zmagati! Prestiž.press 8)
Ne vem pa kako naj napišem oz. narišem, da je meni bilo SUPER in sem se res imel fino.
Mogoče predlog za naslednje srečanje, ker se nas veliko pozna po forumu po Nickname-ih, da bi ali vsak sam si napisal nick in si ga zapel na majco, ali pa da bi dobil kartico z nick-om na štartu relija. Sigurno bi to zelo pripomoglo k "prebijanju" leda, čeprav je bilo zunaj 30+ stopinj.
Kaj menite ostali?

Ta z tablicami res ni slaba ideja.
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Kdor je bil na srečanju, ve kako dobro je bilo. Kljub majhnim napakicam. Verjamem, da 90% tistih, ki so bili, pride tudi naslednje leto. Hvala tudi vsem za konstruktivne kritike in napotke za naslednje leto. Alfista, Unicorn in Ozi pa so očitno srečanje doživeli malo drugače kot ostali (predvsem jih je bolj kot ostale motila lokacija parkiranja enega subaruja) in doslej smo to že vsi dojeli.

V naprej pa se naj prosim tema nadaljuje v pozitivni smeri in s konstruktivnimi predlogi. Tudi, če vsi ne mislimo kot bass in hkrati ne kot Stunz, se vsaj oba trudita napisat kaj bi po njunem bilo prav za prihodnost. In takšni predlogi za prihodnost so vedno pozitivni in dobrodošli. Tudi, če morda ne bodo vsi 100% izvedeni, bodo pa zagotovo vsi upoštevani in predebatirani.

Creed je pa tako napisal bistvo, za dan denar in ostale možnosti, smo se potrudili narediti najboljše kar znamo. In res se je trud izplačal, saj je generalno gledano nastalo več kot odlično srečanje.
Zadnjič spremenil Teo, dne To Jul 01, 2008 4:55 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kontakt:

Piciotto napisal/-a:
Alfista napisal/-a:

LP Luka
Kaj menite ostali?

Ta z tablicami res ni slaba ideja.

To je odlična ideja in bo kar postala 3. predlog, ki bo zagotovo upoštevan naslednje leto.
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

@Teo - Kje sem jaz napisal, da me je motila lokacija parkiranega subija :| :?:
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kontakt:

Oprosti, nisi napisal in sem te samo vključil v tisto skupino, ki jim je bil rally malo manj všeč kot večini. Imaš pa prav, tebe subaru ni motil..
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

še en moj post manjka tu gor, čeprav je bil pisan kot pohvala za lep sobotni dan,
najbolje da se zbriše celotna ta tema, da se vse čimprej preboli in gre na stran oz. v pozabo, da ne bodo vsi ki berejo alfa forum , brali stvari, za katere menim da morate reševati znotraj IO in nas bodo vse imeli za ljudi s problemi in se vam še smejali po vrhu.

se bom pa osebno čimprej udeležil kakšnega srečanja Alfa ljubiteljev v tujini

u glavnm folk----- life goes on
Slika
Alfista
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Alfa Romeo Stelvio 2.0 Q4 GT Junior
Kraj: Brda

Teo napisal/-a:Oprosti, nisi napisal in sem te samo vključil v tisto skupino, ki jim je bil rally malo manj všeč kot večini. Imaš pa prav, tebe subaru ni motil..
To pavšalno skupincanjev "tiste, ki jim je reli bil man všeč" mi gre pa že pošteno na k....! A sem kje napisal to? Teo, prosim, da ne mene in ne ostalih kar vključuješ v skupine, ki jih ni!

Kritiki na reli, sem jaz napisal glede izvajanje srečelova in pijačo, ki je bila topla in za moje, pa ne samo moje pojme, bi lahko bila cena le simbolična (recimo 1 eur/liter) , pa bi se vsa prodala.

Glede parkiranega Bistrijevega avtomobila, pa dejmo že enkrat nehat in bodite malo koherentni in imejte malo daljši spomin, kot je že alro napisal. Pa dejmo se zmenit še nekaj, parkiran avtomobil nima nobene veze z izpeljavo relija, ki je, ponavljam že v n-to, zame odlično uspel =D> .

Glede sprejemanja in odobravanja kritik, pa še enkrat več kažete vašo "odprtost".

Če me ne boste več citirali in imenovali, se pa poslavljam iz te res že žolčne teme, drugače pa.... :type:

p.s. problem je pa tudi, ker za kanto ko pišem, se ne vidi mojega veselja oz. jeze. Jaz sem vse pisal v najbolj sproščenem duhu in nisem mislil, da bo stvar takole degenerirala....., zato bomo pa naslednjič :cheers: , pa ob smehu še kakšno rekli... :lol: sploh na subaruja :lol:
Slika
Gasper23
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Domžale

Da še jaz napišem kako sem se imel s svojo boljšo polovico (punco mislm ne alfo :D ).

Kar ste pisal na prejšnih postih ne bom komentiral, ker se mi zdi nerelevantno in vsak ima svoje mnenje. Moje je sicer zelo pozitivno in mislim da je vse skupaj izpadlo zelo dobro, sama organizacija je bila zelo dobra, na tako velikem srečanju sem bil sicer prvič in sem spoznal zelo malo ljudi oziroma nobenega, kljub temu pa sem spoznal nekaj prijetnih ljudi. Hrana je bila dobra, ravno tako vožnja, čeprav sem po vršiču navzdol zakuru ploščice, tisti k ste bili za mano torej veste keri sem. Že prej sem si hotel ogledati muzej, pa sem imel na srečanju to priložnost kar se mi je zelo dopadlo. Vožnja z barko je bila prijetno osvežilna. Na zaključni prireditvi nisem ostal dolgo, pohvalil bi le prostor na katerem se je piknik odvijal.

Zdaj pa še darilo za naprej.
Malo me je zmotilo čakanje zamudnikov, ampak to ne gre na škodo organizatorjev. pogrešal sem prijazno besedo s strani organizatorjev, v smislu, glede na to da sem novi član in nisem nikogar poznal, bi se po vsej verjetnosti počutil bolj domače, če bi se mi že pri "check listi" predstavili vsaj organizatorji. Pijača na pikniku je bila definitivno predraga (mogoče ne bi bila če bi vedel, za kakšen namen se bo porabil višek denarja- marža). Kar se tiče srečelova imam pa boljšo ideje (vsaj kar se mene tiče) : bistveno boljše bi bilo če bi vsak lahko kupil določeno število srečk (npr. 2 srečki na osebo, tako nihče ne bi ostal brez srečke). Jaz sem sicer kupil 4 zadel pa eno, pač nimam take sreče, vendar boljše kot pa nič :D .

Če bo le možno se bom definitivno udeležil prihodnjega rallya, po vsej verjetnosti pa se vidimo septembra na gokartih.

LP Gašper

P.S. Malo pozno sem opazil da boste imeli srečelov, sicer bi prispeval kakšne nagrade. Aja kdaj bodo kake slike. :D
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Gasper23 napisal/-a:Aja kdaj bodo kake slike. :D
Klik
Odgovori
  • Informacija