Magnetne nalepke

kar vam pade na pamet
Odgovori
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

Bearex napisal/-a:Glede lažjega spoznavanja udeležencev med sabo jaz predlagam da je pri prijavnini v ceno vključena tudi majca z natisnjenim nickom, ki jo je potem obvezno nositi skozi prireditev. Ali pa morda da se ta zadeva vključi že v start paket, ko pridobimo novega člana. Majica sama ni draga, tiskanje za 100 majic pa tudi ni strošek.
:lol: :lol: Bearex zdj ga pa že malo sračkaš, kaj bi rad da zgledamo kot kak boy bend le da nas je več :lol: :?:

Moj predlog so magnetne nalepke po avtih, tako se že pred zaključkom ljudje spoznajo :wink:
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Štore

Ja zdej če bi ti rad mel na prednji strani narisanega roza kurca, potem, ja boš zgledal kot član boy benda. Če pa si na hrbet narišeš še šupak, bo pa pojava popolna. Jaz sem mel v mislih enobarvno majico z enostavnim napisom.
In verjetno imaš neverjeten spomin da si boš zapomnil 90+ nickov ko boš na zaključni prireditvi in ne bo avtov zraven.
Sploh pa ene dost velike magnetne nalepke po moje niso najbolj poceni zadeva, ali pač?
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Bearex napisal/-a:Ja zdej če bi ti rad mel na prednji strani narisanega roza kurca, potem, ja boš zgledal kot član boy benda. Če pa si na hrbet narišeš še šupak, bo pa pojava popolna. Jaz sem mel v mislih enobarvno majico z enostavnim napisom.
In verjetno imaš neverjeten spomin da si boš zapomnil 90+ nickov ko boš na zaključni prireditvi in ne bo avtov zraven.
Sploh pa ene dost velike magnetne nalepke po moje niso najbolj poceni zadeva, ali pač?
Dobro kaj se ti je skisalo mona al kaj :?: :lol: Kaj se tle več ne da normalno debatirat? Kakšni kurci in šupki :?: Samo povem, da je to meet in ne maškare :wink: Zgledal bi pa kot kakšna sekta :lol:

p.s. takšne magnetne nalepke, se da zrihtati za 5eur, kakšne bolj enostavne še ceneje.. Če zrihtaš ceneje majico in tisk super =D> :
Slika
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

V Idriji tiska tip napise na drese (tehnika z folijo) za 5€/kos če tiska 1 kos. Če mu prineseš 100 majic, se verjetno da zrihtat dosti bolj poceni, sploh ker je tisk na bombažne majice dosti cenejši kot tist na "švic majice" oz. drese. Koliko pa stane navadna bombažna enobarvna majica pa verjetno ni treba razlagati, sploh če je količina večja.
Če boš imel na avtih tako majhne nalepke kot si prikazal na sliki mislim da bo zelo težko da bo kdo razbral kaj piše gor. Lahko pa na drugi strani kdo povzroči nesrečo, ko se bo komu v rit zabil, ker je poizkusil prebrati kaj piše na njej, oz katerega člana je dohitel. Večje magnetne nalepke pa mislim da so krepko dražje kot 5€/kos.
Skratka po moje so majice najboljša in najbolj posrečena rešitev. Midva z Bassom jih bova očitno imela edina :lol: :lol: :lol: :lol:
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Bearex napisal/-a:V Idriji tiska tip napise na drese (tehnika z folijo) za 5€/kos če tiska 1 kos. Če mu prineseš 100 majic, se verjetno da zrihtat dosti bolj poceni, sploh ker je tisk na bombažne majice dosti cenejši kot tist na "švic majice" oz. drese. Koliko pa stane navadna bombažna enobarvna majica pa verjetno ni treba razlagati, sploh če je količina večja.
Če boš imel na avtih tako majhne nalepke kot si prikazal na sliki mislim da bo zelo težko da bo kdo razbral kaj piše gor. Lahko pa na drugi strani kdo povzroči nesrečo, ko se bo komu v rit zabil, ker je poizkusil prebrati kaj piše na njej, oz katerega člana je dohitel. Večje magnetne nalepke pa mislim da so krepko dražje kot 5€/kos.
Skratka po moje so majice najboljša in najbolj posrečena rešitev. Midva z Bassom jih bova očitno imela edina :lol: :lol: :lol: :lol:
Naj se naredi kakor je božja volja :wink:

Te nalepke se vidijo na razdaljo 4ih 5ih avtov v koloni na AC pri 180... Stestirano 8)
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pa se vidi kaj piše na njih z razdalje 5-tih avtov?
Uporabniški avatar
_BiStRi_
Administrator
Administrator

Pa dobro, mislim, da ni potrebe po ugotavljanu le tega, ker takih nalepk pač ne bo, vsi obiskovalci bojo dobili priponke ali nekaj v tem smislu, da se bo lažje kontaktiralo jih in med seboj tekom dneva, kot je že napisal Teo.

Lp
145 QV,33,145,147,159 TI
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pepsi napisal/-a:
Bearex napisal/-a:V Idriji tiska tip napise na drese (tehnika z folijo) za 5€/kos če tiska 1 kos. Če mu prineseš 100 majic, se verjetno da zrihtat dosti bolj poceni, sploh ker je tisk na bombažne majice dosti cenejši kot tist na "švic majice" oz. drese. Koliko pa stane navadna bombažna enobarvna majica pa verjetno ni treba razlagati, sploh če je količina večja.

Te nalepke se vidijo na razdaljo 4ih 5ih avtov v koloni na AC pri 180... Stestirano 8)
Te nalepkice sem gledu ze na grobniku in so se mi ful dopadle.
Ej pepsi a lahko zrihtas tako nalepkico za 5€. Magnetno da ne bo pomote :wink:
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Najbolj primerne so kot pravi Bistri priponke. Navadne okrogle priponke.

Magnetne tablice na avtih bi bile popolnoma nesmiselne, ker bi le tisti za tabo vedel kdo s foruma si. Konec koncev pa tam, kjer bi se spoznavali torej za mizami, kjer bi se pilo in jedlo, te tablice ne bi pripomogle nič..

Majice se mi tudi ne zdijo posrečene. Jaz je že ne bi imel gor tekom celotnega rallyja.

LP
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Creed napisal/-a:
Pepsi napisal/-a:

Te nalepkice sem gledu ze na grobniku in so se mi ful dopadle.
Ej pepsi a lahko zrihtas tako nalepkico za 5€. Magnetno da ne bo pomote :wink:
dobiš ZS :wink:
Uporabniški avatar
Vocko
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Šmarješke Toplice

Dej še men...
Fun is not a straight line!
Uporabniški avatar
GhostP
Alfist
Alfist
Kraj: LJUBLJANA

Pepsi: Jaz bi tud mel magnetno
Slika
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

do nadaljnega nedobavljive... Vprašam ju3 kolega, kolikšno naročilo (količina) mora bit da se loti to delat :wink:
Uporabniški avatar
zico
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Krško

Oj Pepsi jest bi tud , može?
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Bo izvedljivo septembra, prav tako nalepke s kačami ker niti ne vem več kje je una tema :roll:

V glavnem septembra, ko gre to v celoletno produkcijo zato da je vse skupaj veliiko ceneje 8)
Odgovori
  • Informacija