Cvili, cvili....vedno bolj

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Odgovori
Toustek
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Celje
Kontakt:

Upam da ze ta problem ni bil kje pojasnjen,drugace se opravicujem ker nisem nicesar oprijemljivega nasel... skratka dejansko ni nek velik problem, ampak zadnje case se je pojavil skripajoci zvok, pravzaprav je cviloci #-o Ta zvok se ponavadi slisi, ce se peljem res pocasi(npr. proti rdeci,ali parkiram), najbolj pa cvili ko peljem pocasi vzvratno... Zdej me pa zanima kaj bi lahko bilo to, bremze, lezaji...? Je pa zelo motec in ko parkiram v nasi garazi pod bloki, me cujejo po vseh garaznih nadstropjih :D
hvala za odgovore
lp vsem
Always do your best, and let Fate do the rest!
Ne šparaj... Uživaj v življenju!
kixs
Alfa Freak
Alfa Freak

Verjetno ti rocna malo drzi zadnje zavore. Najbolj je to ocitno pri vzvratni voznji.
Slika
birdy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

ali imas zavorne ploscice proti koncu?
ali neha cvilit cim se dotaknes zavore?
ali si pred casom mel lucko za menjavo ploscic in si jo ignoriral(pa je sedaj ze nehala svetit?

ce si odgovoru pretezno DA - potem mas ploscice potrebne menjave - cvili pauna fedrca, ki bi naj bila tok zoprna da peljes avto h mehaniku neglede na izobrazbo(in ta ti zamenja obloge)
Toustek
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Celje
Kontakt:

zavorne ploscice sem menjal malo po novem letu(januarja) tko da to nebi smelo bit, prvi NE. Pa tudi se mi ni nikoli prizgala lucka za menjavo ploscic, tko da se drugi NE. Morem pa se sprobati, ce neha cvilit ko se dotaknem zavore, ampak, danes zjutraj ni cvililo tko da drugic. Bom pa cim prej dal preverit ce slucajno rocna kej nagaja, ker sem res kaksna dva meseca nazaj zamenjal zajlo in lahko, da so mi kaj zasustrali na servisu.
Always do your best, and let Fate do the rest!
Ne šparaj... Uživaj v življenju!
Odgovori
  • Informacija