Meni je na eni 164 delalo podobno - kriv pa je bil preslab kontakt na kablu za maso. Ker nisem videl kje bi lahko bil izvor, sem potegnil kar novo (priklopil kar na tisto "zvezišče", ki ga imajo 164 lepo zgoraj od luči proti maski). Žarnica mi nikoli več ni pregorela.
No - 164 ima drugačne žarnice - meni je "pobiralo" kar konektor za žarnico - od sranja je pa vedno crknila tudi žarnica sama.
tako je, če imaš kje kak slab(tanek) kontakt, potem ob vklopu ali napajanju za tak slab kontakt teče preveč toka skozi, posledica je obraba materijala oz. vse skupaj se fino skuri....kot bi recimo čez zelo tenko cev hotel naenkrat spraviti preveč vode-cev poči
pomoje maš nekje slab stik ali pa stik, kjer ga ne bi smelo biti oz se ti ob kakih vibracijah stika in ti žarnice fino kuri!
Ze po barvi + vodnika, ki gre skozi zarnico je videti, da ti prihaja do pregrevanja. Ce pa se zarnica tu in tam malo "poskoci" pa pride hitro do tega, da se kontakt prekine v samem zacetku kjer je zarilna nitka pritrjena na dovodni kontakt.
Jaz sem imel isti problem ko sem še vozil Punto-ta, problem pa je bil, da sem sam menjaval žarnice , pač amater kot sem bil sem vedno odprl škatlo z žarnico jo pograbil in vtaknil
Pravilno je seveda tako da žarnico nikoli ne šlataš za steklo ali pa tam ko jo je tebi scvrlo, vedno jo zgrabi za jeziček torej odzadaj, tako sem jaz podalšal življensko dobo žarnice vsaj za 60%
Pri tebi verjetno še ni kritično, ampak meni je pri l96 boxerci (enake luči) izolacija kablov znotraj luči čist posteklenela in razpadala (vročina in plastika se ne marata) in se nebi čudil če bi bilo pri tebi drugače. Po moje te luči niso bile prilagojene za nove zakone, ko je potrebno imeti luči prižgane tudi podnevi, ko se najbolj grejejo.
Jaz sem potem luč odprl, kable izoliral in potegnil dodaten kabel za maso na karoserijo za vsak slučaj. Od takrat je mir
Kako hudiča naj se navežem na avto, kjer vse deluje brezhibno tja v tri dni ?