Tema je Top Gear ...

Le malce kasneje pa so rekli da si kupil tudi skrajno desnega ... in tega se alfa se danes otepa ...guma napisal/-a:Včasih so rekli, da si z Alfo kupil levi pas na avtocesti.

JE DOBER motor, ni vazno ce je boljsi od 8v ts motorja.birdy napisal/-a: @kdorkol me je ze kritiziral(ne da se mi it iskat)
ja res je da je moje osebno mnenje da je 2.0 ts 16v "sranje od motorja" in zakaj NI DOBER motor sem v sosednji temi ze lepo razlozu in nekak niste nasl dobrega argumenta zakaj bi bil 16v boljsi od 8v - posledicno je slabsi
- kok je 16v tezek res ne vem sam litozelezni blok vs full aluminium nekak ne bo lazji(tle se upam da strinjamo)...lahko se pa potrudim pa najdem cifre

potrudi se in najdi cifre ...- kok je 16v tezek res ne vem sam litozelezni blok vs full aluminium nekak ne bo lazji(tle se upam da strinjamo)...lahko se pa potrudim pa najdem cifre
nimam alfe ker bi bila dobra....imam jo ker je boljsa(od primerljive konkurence)zdravc napisal/-a:JE DOBER motor, ni vazno ce je boljsi od 8v ts motorja.birdy napisal/-a: @kdorkol me je ze kritiziral(ne da se mi it iskat)
ja res je da je moje osebno mnenje da je 2.0 ts 16v "sranje od motorja" in zakaj NI DOBER motor sem v sosednji temi ze lepo razlozu in nekak niste nasl dobrega argumenta zakaj bi bil 16v boljsi od 8v - posledicno je slabsi
- kok je 16v tezek res ne vem sam litozelezni blok vs full aluminium nekak ne bo lazji(tle se upam da strinjamo)...lahko se pa potrudim pa najdem cifre
ti nisi nasel dober argument zakaj je "sranje od motorja", tako da prosim...
ce pa je tvoje OSEBNO mnenje, pa prosim zadrzi to zase, ali pa se vsaj ne pretvarjaj, da je to kakorkoli objektivno.

ne razumeva se, jaz mislim da je 8v super, in ce bi bil v 145ki bi bil ravno tako vesel. ampak jaz NE pisem o 8v vs. 16v.birdy napisal/-a: nimam alfe ker bi bila dobra....imam jo ker je boljsa(od primerljive konkurence)
in tudi subaruja nimam ker je dober, ampak ker je edn boljsih na AWD podrocju
jest se z "dober" pac ocitno ne zadovoljim
in ne morem sprejet dejstva da kujete fiatov motor v nebesa samo ker je dobu alfin TS(ki to NI) pa malenkost boljso glavo
ps
se zmeram te ne vidim v temi DvsP napisat karkoli proti mojim argumentom...tako da ja : ni po standardih kakrsne pricakujem od alfe (ti je ta stavek bolj vsec?) - pa vsakic posebej poudarim da gre za moje razmisljanje, tko da ne se pocutit ogrozenega ker nakljucno vozis ta motor (jest mam ribnenga za bajto - pa nc ne jokam naokol ko se govori kaka jajca so)
pss
skor bi pozabu: "JE DOBER motor, ni vazno ce je boljsi od 8v ts motorja."
to je tvoj stavek
vsa svetovna konkurenca je sla naprej z razvojem(eni bolj drugi manj) ti pa nimas enega dobrega razloga zakaj bi mel raje alfin 16v vs 8v....mislim da je ze to dejstvo samo zase dovolj, da velja moja trditev

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta