Alfa 147 xenon luči

Izgled Alfic, povečanje moči
tismi
Alfa Junior
Alfa Junior

kaj pa je kit sploh? :)

ful mi namrec ne gre v glavo, zakaj je original xenon tako drag napram samo xenon kitu. sploh je kaksna tehnicna razlika?
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Vse orginal stvari so ponavadi precej drage. Sploh pa pri kitu dobiš itak samo žanrico + zadevica za kontroliranje višine snopa, pa tistih par stvari zraven za vgradnjo.
Če pa kupiš orginal pa dobiš zraven še celotno luč.

Se pa tudi kiti sami cenovno precej razlikujejo.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
mikkaa145
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Radenci
Kontakt:

+ zadevica za kontroliranje višine snopa
kje pa.. tista zadevica je ballast, ki spremeni napetost, ker xenon rabi se mi zdi zelo veliko napetost da zažari.. (o tem nisem 100 % ker nisem strokovnjak), vem pa 100 % da ni za uravnavanje višine.

kiti se razlikujejo res samo po ceni, nekateri so res tudi bolj kvalitetni, ni pa nujno da so ravno tisti dragi oz. najdražji.
Poglejte v mojo trgovino: WWW.MSTYLING.NET
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

No ne bi vedel. Vem, da ko prižgem doma avto v garaži se snop najprej dvigne do najvišje točke, potem pa spusti na optimalno višino. Govora je seveda o orginal xenon lučeh.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
mikkaa145
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Radenci
Kontakt:

tukaj govorimo o lučeh, če bi si jih vgradil naknadno, ali sem jaz mogoče kaj izpustil ?
za to da se tebi luči nastavijo na pravo višino, pa skrbi libela (vaservaga) na zadnji osi. ta na podlagi obteženosti vozila odzadaj nastavi žaromete, da ne bi svetili previsoko.
Poglejte v mojo trgovino: WWW.MSTYLING.NET
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Obstaja "univerzalen" kit od Helle z posebnimi modifikacijami in nastavitvami od podjetja Hella. Kit vsebuje 2 žarnice , balaste (do tu je isto kot v kitih torej) + napravo za regulacijo višine snopa in pranje žarometov. Ta hec se seveda da homologirati brez problema. Problem je da je cena tega heca med 550-800 eurov.

Kar se tiče kitov, velja za enega najboljših (po različnih forumih sodeč) kit od firme Kaixen al nekaj takega.
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
makz
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Kr

jest sm kupu xenon kit za 49eur, 2x H7 zarnici, starter in vsi kabli, stromar mi je namontirov, dau sm mu 20eur, sveti pa zakon, sploh ni primerjave z originalom. mam pa 147 let.05 pa mogoce mau bol do izraza pride ker imam prozorne luci...
Odgovori
  • Informacija