torej, če ima kdo nasvete katero se splača vzeti, da dobro služi, in kaj ima le-ta že naloženo,
napišite kaj iz lastnih izkušenj
(trenutno me zanima - Becker traffic assist 7927 in 7977)
Garmin ima težave s klasifikacijo cest. Včasih te bo poslal 100 km okoli po avtocesti, tudi če lahko pot skrajšaš po čist solidni magistralki. Spet enkrat pa te bo poslal na makadam namesto na AC.
Če sprobaš pred Garminom (250) kak drug sistem ala Navigon, ugotoviš da je Garminov umesnik totalno debiljozen in neprijazen do uporabnika. Tako da priporočam kak test pred nakupom
Jaz uporabljam v glavnem svoj connect (navteq mape) v Alfi, s katero sem kar zadovoljen. Dugače pa imam tudi Tom Tom na telefonu, ki je tudi kar soliden. V službenem avtomobilu imam pa Garmina, ki je tako tako, ni slab, vendar ima nekaj pomanjklivosti za moje pojme.
se strinjam da se je treba pred nakupom dobro pozanimat in kakšne tudi sprobat, zato pa pričakujem še ostale ki jih imajo, da povedo mnenja. pa če bi lahko napisali še ozanko oz. model tiste ki jo opisujete.
italija, avstrija, švica, nemčija,
predvsem za izlete na katere se podam po stranskih cestah in da si lahko pogledaš še kakšno zanimivo stvar na poti, za nazaj pa po AC,
tudi v Slo. pride kdaj prav, ko kam letiš in si omejen s časom in da ne iščeš ulic
kakor koli rabiš bolj detaljno slovenijo (pa pusti večja mesta) ti preostane Garmin, ker vse ostale karte so bolj revščina za periferijo. Za EU .. je pa itak vseeno saj vsi ponujajo zelo spodobne karte. Če pa si malo računalniški tip si pa enostavno omisli en dlančnik v WIN okolju in itegrirano GPS SIRF 3 anteno in si naloži gor več tega (Garmin,Igo,Mio,TomTom....) potem pa uporabljaj tisto, ki ti najbolj leži.
Alfa Dog napisal/-a:Garmin ima težave s klasifikacijo cest. Včasih te bo poslal 100 km okoli po avtocesti, tudi če lahko pot skrajšaš po čist solidni magistralki. Spet enkrat pa te bo poslal na makadam namesto na AC.
preveri nastavitve; najkrajša pot-najhitrejši čas, avto-pešec, izogibanje AC