Foggy napisal/-a:V ponedeljek okoli 20h na pol poti med Borovnico in Podpečjo sredi travnika videl "zenf" 145 FL, se mi zdi da je imela črne lexeske zadaj, so jo ravno z traktorjem spravljali nazaj na cesto....
možno,ima tako en tukajšni lokalni mehanik....prodaja se če koga zanima
Foggy napisal/-a:V ponedeljek okoli 20h na pol poti med Borovnico in Podpečjo sredi travnika videl "zenf" 145 FL, se mi zdi da je imela črne lexeske zadaj, so jo ravno z traktorjem spravljali nazaj na cesto....
možno,ima tako en tukajšni lokalni mehanik....prodaja se če koga zanima
No pri tistem mehaniku sem se zadnjič ustavil. Ima 75 V6 Americo in čez njo en kup rezervnih delov ima 155 Q4 pa še en kup ostalih 75-k. Stric pijanček, ampak baje mojster za Alfe.
AR 33 1.5 TI 105 KM
AR 164 V6 192 KM
AR 164 QV 200 KM
AR GIULIETTA 2.0 JTD
AR MITO 1.4 155KM
AR 159 2.4 210 KM
ni robi,fritz je franc... am ja baje je bilo tako da je neka črna alfa priletela iz borovnice on pa gas za njo potem je šlo pa v graben ,da ima americo katero naj bi že velikokrat razbil vendar jo ima namen obnoviti.. tudi za q4 vem samo za nobeno nevem u kakšnem stanju je.....am glede alf pa prav tko: drugi nej govorijo o njih kr čjo,js jih vozm 28let pa še jih bom alfist
Bobi74 napisal/-a:danes ena siva alfa166...pa ne vem, a mi je mahov al jeb... mater..je pa tud pohupal
jest sm prijazno pomahal nazaj
da nis mene vidu v srebrnem 406 coupe na podutiski.. sm ti pomahu pa pohupu in si odzdravu!
@Pepsi... dobro uro nazaj, LJ obvoznica?
ahm...pol sm očitno jest "mal" blesav oz niti nism dobr pogledov. na hitrco se mi je zdel k da je siva alfa 166.
a ti to tko, usake par dni avte menaš?