Če je še kdo zainteresiran, naj se kar prijavi. Rezervirane so namreč 3 steze, tako da je še nekaj prostora. Sicer pa dobrodošli tudi vsi tisti, ki bowlinga ne boste igrali.
Vsi, ki boste šli iz Ljubljane ali skozi Ljubljano, se lahko kje dobimo in gremo skupaj tja.
Tole je trenutni seznam prijavljenih. Pri meni in Foggy-ju je prišlo do manjše spremembe, mogoče bova štartala iz Grosuplja. Lahko se ostali med sabo zmenite, če se boste dobili kje prej v Ljubljani in boste odšli skupaj tja. Drugače se pa v vsakem primeru dobimo kakšnih 15 min pred 18.00 pri bowling centru v Trebnjem.
Zadnjič spremenil Injy, dne So Okt 18, 2008 8:15 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Evo, pravkar iz Ivarčkega, sem že mislil včeraj pohvalit pa ni šlo, sem bil preveč utrujen in je bila današnja ura za vstajanje malenkost prezgodnja,
Jap res je bilo luštno, mal smo se celo nametal kugle, popil pivce ( ali dva ),
tako da naslednjič če bo le še čas tako zelo ustrezal se ponovno vidimo.
Jaz sem prišel do Trebnjega oz. bowling centra (po velikih mukah), ampak to je pa bilo tudi to. Nogomet mi je uničil gleženj, tako da sem se zaradi bolečin enostavno moral vrnit. Tudi aspirin ni pomagal, zadnjih par dni sem pa tako preživel v postelji.
DaemonMe napisal/-a:Btw - čigava je pa tista AR 156 FL na fotkah s celjsko registracijo? Imam občutek, kot da bi jo dejansko že videl na naših koncih ...
Od mojega kolega, sva mal "šparala" in šla sam z enim. Sem pa tudi jaz tebe že nekajkrat videl ( nazadnje včeraj na kidričevi ko si prislalomiral mimo ).