Alfa 147 Tuning scena

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
147FreaK
Alfa Member
Alfa Member

Danes listal Tuning Sceno in opazil na 14 strani Alfo 147 :) nisem se moral upreti ,da je nebi prilepil ljubljencem italijanov.
http://www.tuningscena.si/flippingbook/6.html stran 14+

Osebno meni je zelo lepo narejena ni kaj kičasta preveč.
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Meni je grda. :cry:
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

sploh ni z okusom narjena....je blo na njo zmetano vse ka je pac clovek najdo...ce mu je vsec jo naj ma tako
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

japanezerski tunnig
Slika
Uporabniški avatar
Gricko
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 156Sw
Kraj: Ljubljana

osebno................................................... :puke:

mogočen za kako hondo :doubt:
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Platišča so mi osebno še nekako všeč na tem avtu, mi je pa CarZoneSpecials Body kit grd. Za moj okus paše ta body kit edino Peugeotu 307, ne pa Alfici.

Pa LED diode a.k.a. AUDI styling. #-o
Uporabniški avatar
Enthusiast
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Radmirje

definitivno mi alfica notr ni všeč, sm raj vrgu v danem primeru uč na audija :roll:
mikkaa145
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Radenci
Kontakt:

tega smo poblatili že v temi najbolj extremni styling, tuning...
viewtopic.php?t=10714&postdays=0&postor ... &start=225

a ga res moremo 2 x ??
:puke:
Poglejte v mojo trgovino: WWW.MSTYLING.NET
Uporabniški avatar
technoboy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: gorenjska

Ker je ravno govora o tuning sceni, glasujte šel za tuning avto leta. Moj glas je še fiat bravi-modri vitez
http://www.tuningscena.si/tuning-avto-leta-2008.html
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

fiat 500 :)
Uporabniški avatar
Deyann
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Dravograd

aless napisal/-a:fiat 500 :)
8)
Uporabniški avatar
147FreaK
Alfa Member
Alfa Member

Nevem kaj vi osebno gledate npr. Gregson007 japanezerski tuning wtf :? vidim ,da tričetrt folka tu neve oz. se ni srečal z tuningom, vsi ste tukaj pristaši originalnega sranja in to me moti na tem forumu
Uporabniški avatar
Unicorn
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

Več kot 3/4 folka, ki vozi Alfo se bo strinjalo s tem, tako da se kar navadi.

Vse kar je malo izven konteksta linij je rižko. Pika.

Alfa Romeo je malo drugačna znamka od ostalih. Je lepa. Pika.

Zaradi tega je ni treba "tjunat" s 45 kilami plastike in 28 spojlerji. Pika.

Je pa osebna zadeva, in če kdo to želi počet, verjamem da ti ne bo nihče branil. Vsake oči imajo svojega malarja. V oceni ni šel nihče tebe osebno grajat kaj ti je všeč, ampak so ti podali svoje mnenje o avtu. Deal with it.
Če ti je všeč - zakaj pa ne. Tudi cunj, ki jih nosiš, ne komentiramo, ker je to tvoja osebna zadeva in če se v njih počutiš dobro - zakaj pa ne.

S tem ko je dana Alfa v "kontekst lepega" v smislu, da se Alfistom ne dopade, je pa jeba. Ni treba posebej odpirat teme v smislu "kako se vam zdi pa ta", če je že bila popljuvana do amena. Verjetno si forumaši od takrat niso kaj posebej premislili... :mrgreen:

Ti pa že kar v naprej povem, da tema ne bo šla daleč in bo zelo hitro pod "lock" ker boš s tem kvečjemu sprožil kregarijo.
Ti boš trdil, da je lepa, ostali pa da je grda. Ti boš to jemal osebno, ker se ti tak stil dopade... ostali pa bodo še vedno trdili da je grda. Z argumenti boš šel na rob, nekdo bo to narobe razumel in bo postalo osebno. Nekajkrat bo posegel admin pa malo prečistil temo žaljivk... potem bo mel pa dovolj in dal pod "lock".

Sorry - ampak takšno je življenje. :lol: Če bo pa iz tega nastala debata, kje so meje stajlanja (ker to ni tjuning zame, ampak je bolj plastik tjunanje.... khm... bulšit... khm...), pa dobro, ker bomo dobili neko splošno idejo, kako kot lastnik Alfe ne izpadati preveč. :mrgreen: Zanimivo, ne... dobil boš idejo kako med Alfisti ostati neopažen. :lol: Avto je tvoj, in če ti je tak izgled všeč - zakaj pa ne... avto bo konec koncev tvoj, a ne? Stajlaj, tjunaj,...

Če pa bi slučajno rad vedel končni rezultat debate:
Spuščena, temnjena, distančniki, brez oznak,... pa morda kakšna majhna osebna nota. Pika. :mrgreen:
Uporabniški avatar
147FreaK
Alfa Member
Alfa Member

Kot si že sam napisal, je to forum ,ki pristaja na ravni originalnih baz na avtu torej tuning je tukaj izgubljena beseda tukaj in to je škoda.

Mislim ,da je lahko ta tema zaklenjena, saj so vsi podali svoja mnenja in msilim ,da bo res nastala kregarija :D sej pravim jaz imam rad takšen tuning večina na tem forumu pa ne.
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Original sranja #-o Imaš pa res smisel za okus in estetiko, kaj ko bi se raje obrnil na VW group :roll:

Dejstvo je, da je omenjena 147 prav grdo nakičena in vsa ta plastika in kit pokvari prav vsako linijo v osnovi enega izmed najlepših avtomobilov.

Še par fotografij "originalnih sranj"....

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

In še bi lahko našteval, torej večina foruma z mano vred po tvojem mišljenju nima dobrega okusa.....zanimiva teza 8)

Glede stylinga Alf, v poštev pride samo kakšen kit od Noviteca ali Autodelte, kar lahko vidimo na spodnji fotografiji :wink:

Slika

PS
Po tvojih postih sodeč predvidevam, da je zgoraj opevana 147 v tvoji lasti in si hotel narediti malo samopromocije in pričakoval val navdušenja....s tem seveda ni nič narobe.....okusi so različni in glavno da je tebi všeč :wink:
Odgovori
  • Informacija