Alfa 147 Tuning scena

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
dejan031
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 2009 159 Tbi with Squadra chip
Kraj: cerkno

afo 75 si pa pozabil :mrgreen:

Slika
mikkaa145
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Radenci
Kontakt:

Tudi sam se ukvarjam s stylingom avtomobilov, kot pa že povedano, mi ta alfa ni všeč, ker so odbijači res preveč riževski.
Je pa dejstvo, da če bi kdo rad izstopal v styling sceni, ne bo dal gor GTA kit, ker je to še vedno "preveč originalno", pa čeprav lepo, ampak bo iskal kaj bolj extravagantnega...

tudi sam imam nagledan komplet odbijačev, venda sem v dilemi o nakupu, saj se mi zdi da prevelika sprememba ne paše na 147.
Poglejte v mojo trgovino: WWW.MSTYLING.NET
Uporabniški avatar
G0lden
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor

kot so že rekli... če hočeš rižat, prodaj in kupi japonca. Alfa je že v sami osnovi prelep avto in kar so tudi že rekli: "felne, temna stekla, nižanje" in tu se v glavnem zaključi kar se tiče alfe. Vse plastike in spojlerji pokvarijo linijo avtomobila do te mere, da mi gre na bruhanje ko vidim to na cesti, vključno s tisto 147ko, ki je predstavljena v prvem postu in oprosti če sem te užalil, to je moje mnenje in moj okus. Če pa že moraš davati gor plastike pa bi na tvojem mestu raje posegel po originalnih delih in to ne zato ker so orginalni ampak ker so narejeni tako, da ohranijo idealno linijo in ne dajo občutek rižanja...
blazp
Alfist
Alfist

Jaz sem za:
tuning DA
styling NE

Vidim da nekateri mešajo kaj je tuning in kaj styling.
Uporabniški avatar
G0lden
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor

blazp napisal/-a:
Vidim da nekateri mešajo kaj je tuning in kaj styling.
To tak al tak... =D>
Armani
Alfa Junior
Alfa Junior

147 v tuning sceni je :puke:

Slika

z moje strani samo replika na foggyjeve slike. to je zame najlepša 155.
Uporabniški avatar
147FreaK
Alfa Member
Alfa Member

Foggy napisal/-a:Original sranja #-o Imaš pa res smisel za okus in estetiko, kaj ko bi se raje obrnil na VW group :roll:

Dejstvo je, da je omenjena 147 prav grdo nakičena in vsa ta plastika in kit pokvari prav vsako linijo v osnovi enega izmed najlepših avtomobilov.

Še par fotografij "originalnih sranj"....

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

In še bi lahko našteval, torej večina foruma z mano vred po tvojem mišljenju nima dobrega okusa.....zanimiva teza 8)

Glede stylinga Alf, v poštev pride samo kakšen kit od Noviteca ali Autodelte, kar lahko vidimo na spodnji fotografiji :wink:

Slika

PS
Po tvojih postih sodeč predvidevam, da je zgoraj opevana 147 v tvoji lasti in si hotel narediti malo samopromocije in pričakoval val navdušenja....s tem seveda ni nič narobe.....okusi so različni in glavno da je tebi všeč :wink:
dragi foggy ne nažalost ni alfa v moji lasti, bil pa sem del tega projekta ne dosti bolj posrednik kot kaj druga.
In ja ,nekatere originalne alfe so res lepe, vendar oprosti stare Alfe meni osebno niso všeč ,tako kot vam niso extremno ˝stjunani˝ avti.
In vrjemi ,če bi z takimi slikami alf prišel na nekateri drugi forum pristašev extremnih tuningov se nebi vrjetno strinjali samo z izgledom originala in bi kaj hitro opremili z plastiko :wink:
Uporabniški avatar
technoboy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: gorenjska

In vrjemi ,če bi z takimi slikami alf prišel na nekateri drugi forum pristašev extremnih tuningov se nebi vrjetno strinjali samo z izgledom originala in bi kaj hitro opremili z plastiko Wink
in potem nastane kaj takega
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2261622
:puke: [-X če je tudi stara še vedno ni treba dat gor use plastike ki jo dubiš na tržnici
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

147FreaK odloči se že ali ste to Alfo neukusno stylali ali pa "stjunali", ker dvomim, da je kaj pridobila na performansah po vsej tej kičasti plastiki.

Torej kot so že omenili, ni nujno, da so vse alfe original "sranje". V mejah normale imaš določene styling nadgradnje od Autodelte, Noviteca in zdaj mislim, da že propadlega Zenderja. Z raznimi Audi ledicami, sploh pa s temi na tej 147ici, je to že skoraj pravi zločin na Alfo davat.

To, da tu gor ne podpiramo prekomernega oz. brezokusnega stajlinga je samo dokaz, da lastniki Alf več ali manj imajo okus. Če bi se okus dalo kupiti, verjamem, da bi Alfe bile največkrat viden avto na cestah, hvalabogu da temu ni tako. :wink:
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
147FreaK
Alfa Member
Alfa Member

technoboy napisal/-a:
In vrjemi ,če bi z takimi slikami alf prišel na nekateri drugi forum pristašev extremnih tuningov se nebi vrjetno strinjali samo z izgledom originala in bi kaj hitro opremili z plastiko Wink
in potem nastane kaj takega
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2261622
:puke: [-X če je tudi stara še vedno ni treba dat gor use plastike ki jo dubiš na tržnici
Ja in kaj je tolko narobe na tej alfi , so malenkosti/finese ,ki so za zamenjat po mojem mnenju in bi bila alfa lepa.Tebi ,ki pa so dovolj feltne in še to vrjetno kot vsi na tem forumu GTA feltne (ki jih je na cesti itak že preveč in meni osebno gre na bruhanje kopiranje GTA stvari isto kot pri BMW-ju M (GTA je GTA in nič druga vso drugačno kopiranje jeza mene...)) pa mogoče temenje stekel in je to to. Veš kaj pravijo 100 ludi 100 čudi... :roll:
Uporabniški avatar
147FreaK
Alfa Member
Alfa Member

lizard napisal/-a:147FreaK odloči se že ali ste to Alfo neukusno stylali ali pa "stjunali", ker dvomim, da je kaj pridobila na performansah po vsej tej kičasti plastiki.

Torej kot so že omenili, ni nujno, da so vse alfe original "sranje". V mejah normale imaš določene styling nadgradnje od Autodelte, Noviteca in zdaj mislim, da že propadlega Zenderja. Z raznimi Audi ledicami, sploh pa s temi na tej 147ici, je to že skoraj pravi zločin na Alfo davat.

To, da tu gor ne podpiramo prekomernega oz. brezokusnega stajlinga je samo dokaz, da lastniki Alf več ali manj imajo okus. Če bi se okus dalo kupiti, verjamem, da bi Alfe bile največkrat viden avto na cestah, hvalabogu da temu ni tako. :wink:
Tjunali in stylali so jo in jih ima trenutno 140KM ni bog ve kaj vendar kaj dosti ne gre ven z nje potegnit.
To, da tu gor ne podpiramo prekomernega oz. brezokusnega stajlinga je samo dokaz, da lastniki Alf več ali manj imajo okus. Če bi se okus dalo kupiti, verjamem, da bi Alfe bile največkrat viden avto na cestah, hvalabogu da temu ni tako
Ta isti stavek prilepi na katere druge forume avto pristaše znamk (po možnosti HONDA)me zanima kak dolgo boš bil pameten na drugem forumu, osebno jaz sem imel 147 Alfo zdaj imam BMW in ja ni mi žal ,da sem jo imel, ampak prijatl dragi se opazi pozitivna razlika med Alfo in BMW ,čeprav nisem še vozil novih tipov Alf nebom nič rekel katera je boljša ampak trenutno ,glede na letnik avta ,ki sta ista kot sem imel prej je BMW gospod za 147-ko :wink:
mikkaa145
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Radenci
Kontakt:

moram priznat da sta sprednji in zadnji odbijač na modri 145 kar vredu.
Avto pa seveda pokvari napačna barva in pa čudne felne, ki ne pašejo na ta avto. Seveda pa tudi da je sršek zakital !! grrrr.
Poglejte v mojo trgovino: WWW.MSTYLING.NET
Uporabniški avatar
147FreaK
Alfa Member
Alfa Member

sem istega mnenja vendar, clean look se vedno bolj uveljavlja pri nas bodisi lepo ali grdo važno da je :) pravijo
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

147FreaK napisal/-a: osebno jaz sem imel 147 Alfo zdaj imam BMW in ja ni mi žal ,da sem jo imel, ampak prijatl dragi se opazi pozitivna razlika med Alfo in BMW ,čeprav nisem še vozil novih tipov Alf nebom nič rekel katera je boljša ampak trenutno ,glede na letnik avta ,ki sta ista kot sem imel prej je BMW gospod za 147-ko :wink:
si pozabil omenit, da je bmw popolnoma druge klase avto? verjetno kaksna 5ka..
Slika
33-fonda
Alfist
Alfist
Kraj: NG-Solkan

privoščim ti da stajlaš še naprej....lepo je videt ljudi kako se mučijo z pridobivanjem plastike in lepljenjem.Priporočljivo bi bilo tudi, da če se že voziš v takih avtih in te ni sram.(mene je majn sram se vozit v 20 let starem kadettu z 50 kil majn zaradi lukenj od rje), da si urediš tudi pričesko v barvi avtomobila in mogoče si lahko tudi izdelaš spojler na glavi....aja še neki ker dajaš na avto vsaj 50 kil plastike je priporočljivo tudi vgradnja športnega filtra( čim večjega) da avto pridobi od 20 do 100 konju in še ena zvita obstaja.To je da si zjebaš lambdno sondo da bo imelo še boljši zvok, tudi brez loncu zelo pomaga.
Sej take dekadente kot si ti je vedno zanimivo gledat po cestah da se malo nasmeješ.reje svoj trud vloži v babo,študij ali zaposlitev bo večji biznis za tebe, samo majn smeha za druge...škoda :D
ko peštam.Alfa rešuje mene in jst rešujem njo....Popolno sožitje :)
Odgovori
  • Informacija