Kreten zmešani ,če še nisi prebral avto ni moj...in vidiš takšnim kot si ti in tebi podobni na tem forumu mi grete izjemno na kur*c, kr nekaj pametujete, vrjamem ,da se raje z starimi jajci voziš naokoli ker za opremo avta kot je to nimaš denarja!!33-fonda napisal/-a:privoščim ti da stajlaš še naprej....lepo je videt ljudi kako se mučijo z pridobivanjem plastike in lepljenjem.Priporočljivo bi bilo tudi, da če se že voziš v takih avtih in te ni sram.(mene je majn sram se vozit v 20 let starem kadettu z 50 kil majn zaradi lukenj od rje), da si urediš tudi pričesko v barvi avtomobila in mogoče si lahko tudi izdelaš spojler na glavi....aja še neki ker dajaš na avto vsaj 50 kil plastike je priporočljivo tudi vgradnja športnega filtra( čim večjega) da avto pridobi od 20 do 100 konju in še ena zvita obstaja.To je da si zjebaš lambdno sondo da bo imelo še boljši zvok, tudi brez loncu zelo pomaga.
Sej take dekadente kot si ti je vedno zanimivo gledat po cestah da se malo nasmeješ.reje svoj trud vloži v babo,študij ali zaposlitev bo večji biznis za tebe, samo majn smeha za druge...škoda
fant ,ki je to delal skupaj je pustil v avtu kr nekaj denarja in mislim ,da ga bo še dalje opremljal. vrjetno se nebi pojavil v reviji če bi bil po vaše tako svinsko grd, al kaj ti misliš modrouk??, sicer pa kot je že nekdo prej napisal bo ta tema požela vrsto polemik in kregarije.
Zato lepo prosim če se ta tema zaklene,saj vidim da na tej strani ne poznate kaj prida Tuninga/stylinga oz. niste soočeni o predelavi vozil, prosim obiščite kdaj kakšen auto show ali kaj podobnega pa tam poglejte koliko plastike ali kita je nametanega na druge avte z primerjavi to alfo.