Alfa 147 Tuning scena

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Odgovori
Uporabniški avatar
147FreaK
Alfa Member
Alfa Member

33-fonda napisal/-a:privoščim ti da stajlaš še naprej....lepo je videt ljudi kako se mučijo z pridobivanjem plastike in lepljenjem.Priporočljivo bi bilo tudi, da če se že voziš v takih avtih in te ni sram.(mene je majn sram se vozit v 20 let starem kadettu z 50 kil majn zaradi lukenj od rje), da si urediš tudi pričesko v barvi avtomobila in mogoče si lahko tudi izdelaš spojler na glavi....aja še neki ker dajaš na avto vsaj 50 kil plastike je priporočljivo tudi vgradnja športnega filtra( čim večjega) da avto pridobi od 20 do 100 konju in še ena zvita obstaja.To je da si zjebaš lambdno sondo da bo imelo še boljši zvok, tudi brez loncu zelo pomaga.
Sej take dekadente kot si ti je vedno zanimivo gledat po cestah da se malo nasmeješ.reje svoj trud vloži v babo,študij ali zaposlitev bo večji biznis za tebe, samo majn smeha za druge...škoda :D
Kreten zmešani ,če še nisi prebral avto ni moj...in vidiš takšnim kot si ti in tebi podobni na tem forumu mi grete izjemno na kur*c, kr nekaj pametujete, vrjamem ,da se raje z starimi jajci voziš naokoli ker za opremo avta kot je to nimaš denarja!!
fant ,ki je to delal skupaj je pustil v avtu kr nekaj denarja in mislim ,da ga bo še dalje opremljal. vrjetno se nebi pojavil v reviji če bi bil po vaše tako svinsko grd, al kaj ti misliš modrouk??, sicer pa kot je že nekdo prej napisal bo ta tema požela vrsto polemik in kregarije.
Zato lepo prosim če se ta tema zaklene,saj vidim da na tej strani ne poznate kaj prida Tuninga/stylinga oz. niste soočeni o predelavi vozil, prosim obiščite kdaj kakšen auto show ali kaj podobnega pa tam poglejte koliko plastike ali kita je nametanega na druge avte z primerjavi to alfo.
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

pa ste ko eni froci....vsakem je pac vsec kaj mu je....kot je pa ze vecina napisala pa tak styling na alfo NE pase in pika....tak da s tem lahko tud zaklucte debato....ce mu pa pase, da dnar mece v to smer pa ga naj, saj je njegov denar in avto
Uporabniški avatar
G0lden
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Maribor

mah na kozlanje mi gre ko berem tvoje poste 147freak... se nisi malo uštel ko si pisal svoja leta? Jaz sem se do zdaj naučil pisati vsaj konstruktivne povedi, ti pa ne zmoreš druga kot psovk in kazanja mišic (kaži tiste v glavi instead)

33-fonda, morem priznat, da sem se zraven tega posta skoraj poscal od smeha, pa brez zamere tistim, ki ste se v njem našli, tako pač je in bo..

Malo smešna primerjava bo zdaj tole ampak tako Mercedes kot Alfa (pa še kak drug bi se našel) nista avta, na katerega bi bilo okusno davati 50kil plastike, spinner felne in 2 metra visok spojler. Še manj pa je okusno kopirati ledice iz Audija in jih davati na Alfo.. mislim WTF!? to je že diskriminacija, ampak as i said, vsak ma svoj okus, nekateri pa ga sploh nimajo in to dokazujejo ljudje kot tale "ponosni" lastnik največjega riža med alfami...

bog, pa sem mislil da sem videl že vse #-o
Uporabniški avatar
dejan031
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 2009 159 Tbi with Squadra chip
Kraj: cerkno

se moram pa še sam vtaknit v to debato ''kregarijo'', namesto da je v ta avto vložil toliko denarja, bi si kupil rajši 147 GTA in bi imel več od nje kot samo 140KM. in sploh kaj pa pridobiš s to plastiko na avtu, da bi na avto nametal toliko denarja in ga potem imel samo za revije in razne šove ne hvala. s takim avtom it na cesto in to še slabšo s polno luknjami itak polomiš vse. da bi ga pa imel doma pa ga gledal, pa se sem in tja z njim bahal na kakšnem šovu pa ne hvala.

lp
33-fonda
Alfist
Alfist
Kraj: NG-Solkan

za tako opremo me boli kur** in ja denarja za take fore ne bom nikoli imel tud če bom drugi gantar v sloveniji :D

sej sem rekel , če človek uživa potem svaka mu čast.Denar pa vsak porabi tako kot mu paše.Enim pač tak stailing pomeni maj kot en kos pasjega dreka drugim je pač to vse v življenju.
ko peštam.Alfa rešuje mene in jst rešujem njo....Popolno sožitje :)
Uporabniški avatar
G0lden
Alfa Freak
Alfa Freak

33-fonda napisal/-a:zEnim pač tak stailing pomeni maj kot en kos pasjega dreka drugim je pač to vse v življenju.
Ja to že, ampak nekje je meja, tudi jaz stylam avto pa ni riž. Tudi 20 drugih alfističnih kolegov styla avto pa ni niti ena riž.

PS: Za rižanje mora razmisliti o kakšni drugi znamki (predvsem vzhodni deželi). Nimam nič proti Korejcev in Japoncem ampak so najbolj primerni za 50kil plastike, tudi če so sicer odlični avtomobili, vsi vemo da so..

PSS@freak147, GTA felne so pa čisto moja izbira, 90% folka tu gori (ki mislijo z zgornjo glavo) pravijo da pašejo in DEFINITIVNO ne pokvarijo alfa videza kot tista kvazi coure sportivo, ki ma tolko zračnega upora da mora voziti z vetrom...
blazp
Alfist
Alfist

Ok enim paše enim pa ne, toliko plastike mene sploh ne zanima ker ni funkcionalno ampak dobro...

Govora je bilo toliko o stylingu, mene bolj tuning zanima kaj je tukaj narejeno?
Uporabniški avatar
G0lden
Alfa Freak
Alfa Freak

glede tuninga lahko samo ugibaš.. 20colski športni filter s karbonskim konusom, kromirana air intake cev, pokrovček za olje je iz roza pliša, šipka za kontrolo olja pa ima namesto rumenega ročaja smrtno glavo z rdečimi led očkami...
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

no da si še enkrat pogledam tole stunano 147-ko,
eh še zmer rižarsko izpade, kakorkoli gledaš, samo še kakšna pismenka manjka gor, čunglančungalungalinčintan v prevodu palstikfantastik
#-o
Slika
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

147FreaK napisal/-a:Nevem kaj vi osebno gledate npr. Gregson007 japanezerski tuning wtf :? vidim ,da tričetrt folka tu neve oz. se ni srečal z tuningom, vsi ste tukaj pristaši originalnega sranja in to me moti na tem forumu
morm še tole pokomentirat ker je ravno name letelo:
k si ti še s tičem po tleh drsu smo eni tuniral,staylal in pedenal polizdelke kot so npr. lancia a112 abarth, fiat 127, fiat punto, y10, fiat brava, fiat bravo in te eni smo tistih četrt folka ki jih nisi omenu
Slika
Uporabniški avatar
G0lden
Alfa Freak
Alfa Freak

če povzamem... na napačnem forumu si upal, da nam bo riž všeč. Kritik očitno ne prenašaš dobro, zato pa se zdaj spravljaš na individualne osebe, ki za razliko od tebe ločijo lepo od grdega in oprosti če smo te prizadeli ampak tista 147ka je poosebljen revež.

Če pogledaš v galerijo foruma boš našel vsaj 20 lepih 147 (creed-ovo naprimer), ki so skoraj serijske razen feln in nižanja in seveda milijon krat lepše kot ta wannabe alfa ker druga tak ni..

Če je tvoj kolega res vložil toliko truda in časa kot praviš, potem je zamudil kakšen razred v OŠ kjer so govorili o pametnih investicijah. Pa ko si že omenjal tvojega "gospoda" aka BMW-ja, me prav zanima kakšen je, se tudi ti voziš okoli s toliko plastike, da rišeš zadaj črto kot letalo na 10.000 metrih? Ali jo pa mogoče zato, ker si tak "uper duper" dirkač in ti gre gospod 300 na uro...

Da nebo kdo narobe razumel nimam nič proti BMW-ju, so odlični in kvalitetni avti ampak me razpizdi takšno mišljenje (čeprav je BMW za moj okus najgrši nemški avto že par let in me od nemcev rajca samo Audi)

Sploh pa nevem zakaj se trudim in pišem, če pa maš ti v tvoji glavi tako fiksno idejo da boli. Samo ugibam lahko o tvoji vozniški kulturi (beri norosti)..
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Jaz edino ne razumem čemu nas ti, torej 147Freak, dobesedno posiljeješ s svojim mnenjem, da mi o stajlanju nimamo pojma in da si naj ogledamo to in ono, in da naj gremo na ta show, da naj obiščemo ta in oni forum, beremo te in one revije, itd... Kot, da smo nevem kakšni primtivci, ker ne pozname te vaše stajling nadrase :)

Pač nam enim toliko plastike ni všeč, ni nas treba zato v piz*o pošilat pa še nevem vse kam. Freaku je to všeč, drugim spet ogabno.

Spoštovanje drugačnih mnenj je nekaj kar bi ti zelo prav prišlo v vsakodnevnem življenju.
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
cuore sportivo147
Alfa Member
Alfa Member

ja pač mamo svoje mnenje o avtu.tudi js ko sm odpru revijo in jo pogledou mi ni lepa.in pika.večina nas meni da tak styling enostavno ne paše na alfo, ker je sama po sebi že neki posebnega.seveda pa vsake oči majo svojga malarja.menim da za alfo je dovolj ene lepe feltne in nižanje.to je zame meja.
Uporabniški avatar
technoboy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: gorenjska

v prihodnosti pa bo dobila še sistem dvižnih vrat lambo doors in predelavo vrat t.i clean look, več časa pa bodo posvetili tudi predelavam notranjosti...
mikkaa145
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Radenci
Kontakt:

očitno 147FreaK ne razume ljudi na tem forumu...
Nevem zakaj jih siliš v styling sceno, če vidiš da te podjebavajo, ker jim styling pomeni felne, šipe, nižanje. Tu pa se konča. Če še nisi ugotovil, to so umirjeni gospodje (in gospe), ki ne hodijo po avtošowih zaradi pimpanih avtomobilov, ampak kvečjemu, da tam najdejo kak lep starodobnik (po možnosti alfo), ali pa kakšen šprej za poliranje armaturke.

...ostali uporabniki...
Nevem zakaj podjebavate 147FreaK-a, fant je pač podal svoje mnenje in stoji za tem. Je pa res da so njegovi odgovori malce bolj pubertetni, mogoče tudi žaljivi.
in pa lastnik omenjene 147.. če se je odločil da bo daval (za nekoga neokusno) plastiko na svoj avto, naj pač dava.

Me pa moti da ste začeli blatiti vse lastnike avtomobilov, ki dajo gor kaj plastike in ostale styling opreme. Tukaj kažete enako primitivnost, puberteto kot 147FreaK. Mogoče pa je to zavist, da vi nikoli ne boste imeli takega avta ?? :lol: :lol: :lol:
Poglejte v mojo trgovino: WWW.MSTYLING.NET
Odgovori
  • Informacija