Matjaz46 napisal/-a:Kakšn Playa-car.
za GTV se še vedno obračajo ljudje kot si rekel, ker je avto s takšno obliko res sexy. Jaz osebno bi ga prec imel, sam imam pač preveč playa-car, pa mi zaenkrat ustreza, mogoče kdaj v prihodnosti kakšna GTV pade, poleg enga vsakdanjega avta.
Ma to nisem tako mislil - GT je že bolj new-age Alfa in zato se večini bolj dopade. Je izredno dober avto in napram GTV uporaben ampak GTV je za mene pravi športni-coupe od Alfe
za GTV-ja bodo ljudje tudi čez 50 let rekli, da je star 4 leta. ker je oblikovalsko večen! pa naj reče kdor karkoli, avto je res unikaten oblikovalski izdelek, kar za večino oz 99.3% novih avtomobilov ne morem trditi...je pa res, da se je treba zaradi tega nekaterim stvarem tudi odpovedat...npr. prtljažniku in zadnjim sedežem, čeprav jih ima...mislim da v prtljažnik niti majhnega trupla ne bi mogel spraviti
Alfaspider napisal/-a:Itak, pa še malo je od toče stolčena pa od parkirišč, pa z metlo je preštrihana, tako da je pod vsakim kotom druge barve ko pogledaš.
zakaj take cene? Od 15k € naprej so že....? Sicer meni to ugaja....ampak vseen vprašam? Ker v roku pol leta bom verjetno menjal...
Mal poglej cene BMW-jevih 5ic, serije E60/61. Za avte,ki so bli novi vsaj 50k eur, so po treh letih vredni sam še 20k eur. Ko pa pride Giulia ven bojo pa po moje cene 159k res smešne. Se že veselim.