Bowling Alfistov - Trebnje (18.10.08)

Objave srečanj in prireditev ...
DaemonMe
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Celje

blatnik napisal/-a:
DaemonMe napisal/-a:Btw - čigava je pa tista AR 156 FL na fotkah s celjsko registracijo? Imam občutek, kot da bi jo dejansko že videl na naših koncih ...
Od mojega kolega, sva mal "šparala" in šla sam z enim. Sem pa tudi jaz tebe že nekajkrat videl ( nazadnje včeraj na kidričevi ko si prislalomiral mimo ).

lp
Ali to pomeni, da imamo dejansko kaj alfistov v Celju? Nihče nikoli ne poblenda, pohupa ali pomaha. Človek bi mislil, da ni nikjer nikogar.

Btw ... prislalomiral? :)
Uporabniški avatar
FuManchu
Alfist
Alfist
Član Alfa Kluba: 0

V petek si jo imel parkirano na železniški. Od zavisti sem ti s ključem pustil spominek na havbi in vratih :lol:. Greš v Maribor na meet? Lepo bi bilo, da se Celjani zberemo in gremo skupaj.
Uporabniški avatar
blatnik
Alfa Member
Alfa Member

DaemonMe napisal/-a:
Ali to pomeni, da imamo dejansko kaj alfistov v Celju? Nihče nikoli ne poblenda, pohupa ali pomaha. Človek bi mislil, da ni nikjer nikogar.

Btw ... prislalomiral? :)
hja nekaj bi se nas že našlo ( v družini sva kar dva ko ne vidiva kej drugega kot italijana )..
jp slalomiral.. na začetku dvopasovnice si me prehitel po desni ( bil sem v čudnem, sramotnem R cliju :D ) in potem nadaljeval z ostalimi po istem postopku :)
Odgovori
  • Informacija