Ko sem prodal mojo 146, 1.4TS je imela na števcu 290.000km. Sam sem jih v slabih petih letih naredil cca.200.000. Ko sem prvič delal veliki servis sem opazil, da je bil že narejen, čeprav naj ne bi bil.... Ker servisne ni bilo in je bil avto iz Italije ter zaradi dejstva da nihče ne vrti kilometrov za 5.000, sklepam da je imela preko 300.000km. Prodal sem jo sodelvcu, ki jo še vedno brez večjih težav uporablja....
st napisal/-a:Ko sem prodal mojo 146, 1.4TS je imela na števcu 290.000km. Sam sem jih v slabih petih letih naredil cca.200.000. Ko sem prvič delal veliki servis sem opazil, da je bil že narejen, čeprav naj ne bi bil.... Ker servisne ni bilo in je bil avto iz Italije ter zaradi dejstva da nihče ne vrti kilometrov za 5.000, sklepam da je imela preko 300.000km. Prodal sem jo sodelvcu, ki jo še vedno brez večjih težav uporablja....
jap tile 1.4 TS motorji so bullet proof, res dragulji od motorja.
Jah za danasnje standarde pa zre ja. Jaz mam 8l mešane voznje. Pač je bil motor delan, da se rad vrti, da neki da od sebe v glavnem, da je pipca odprta za razliko od drugih 1.4 motorjev. Kaj češ, vsega ne morš imet.