Dobra slika, sam on je napisal jtd, kar je pa alfa ali fiat._BiStRi_ napisal/-a:Seveda Miholl, vw so bile vedno skrite sanje alfistov![]()

Hehe po tvoji definiciji sem pol pravi in kot kaže, če se bom tako odločil bom tudi ostalStReEt AlFa napisal/-a:
Ta pravi alfisti bi mogli imet izključno bencinarje, kateri še dajejo (ne vsi) taprav občutek v alfi, ko ti adrenalina nabije...
Ker za moje pojme je "alfist", ki vozi jtd, enak kot voznik fiata jtd, le z lepšo obliko pa športno zgodovino...

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

...oprosti, ampak POJMA NIMAŠ !StReEt AlFa napisal/-a:
Ne morš si kupt jtd-ja, pol pa rečt kok je alfa fajn avto, da ti duša poje, ko daš po gasu... Emocije se pa tudi hitro skrijejo, ko vidiš črni dim za njem, ko ga pohodi...
Ta pravi alfisti bi mogli imet izključno bencinarje, kateri še dajejo (ne vsi) taprav občutek v alfi, ko ti adrenalina nabije...
Ker za moje pojme je "alfist", ki vozi jtd, enak kot voznik fiata jtd, le z lepšo obliko pa športno zgodovino...
imam, imam. Sm že vozu od alfe 2.4 jtd, do citroena 1.6 hdi, pa je isti k**** v občutku (pa ne me zj, da je 2.4 močnejš motor...).Uroš napisal/-a:...oprosti, ampak POJMA NIMAŠ !StReEt AlFa napisal/-a:
Ne morš si kupt jtd-ja, pol pa rečt kok je alfa fajn avto, da ti duša poje, ko daš po gasu... Emocije se pa tudi hitro skrijejo, ko vidiš črni dim za njem, ko ga pohodi...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov