Ma sej sem gledu Hyundai Coupeja 2.7V6 , sam k tle fantje pravjo da Hyundai ni premium8AK napisal/-a:Alpa da vzameš bencinarja z ogromno navora ane pepsi?
Ma sej sem gledu Hyundai Coupeja 2.7V6 , sam k tle fantje pravjo da Hyundai ni premium8AK napisal/-a:Alpa da vzameš bencinarja z ogromno navora ane pepsi?

Tele "kante" bo smeh kupovat čez kakih 5 let ko se trg še malo razvije boš dobu za 10k eur skor kar boš hotel. Sploh pa je tale Charger bojda svinjko dober in vodljiv avto. Podvozje ma od E klase ne8AK napisal/-a:kje si pa hyundaja najdu??čist kul avtiči
http://www.youtube.com/watch?v=FmUNR_PH0Xo
No less than 5.7l

Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Verjetno zato, ker Korveta ima baje vrhunsko podvozje,un CTS je pa itak baje za "evropo" delan,verjetno je tut najcenejši od vseh treh...sleby napisal/-a:nevem nevem, v topgearu ga niti ne pohvaljo glede handlinga:P

Izhaja še iz časov ko sem imel Xsaro predelano na plin - sem jo prodal letos. Zdaj ko se mi obeta da bom delal še več km kot do sedaj - okoli 50kkm/letno je zadeva spet bolj aktualna. Čeprav samo iz firbca ker ne vem če se mi spet da s tem ubadat. Ker iz lastnih izkušenj vem da je tak avto zelo težko prodati.DaemonMe napisal/-a:Bearex napisal/-a:Dameon: Ko izvem ti definitivno sporočim. Je pa ta firma iz Celja, sedež:
G - 1 d.o.o.
Ljubljanska cesta 87
3000 CELJE
SLOVENIJA
Tako da lahko tudi sam malo pofirbcaš
Super, se bom pozanimal - hvala!
Btw - od kod tvoje zanimanje za zadevo?

To pravzaprav ni mogočeKobolM napisal/-a:Medpospešek med 120 in 140 je enak kot med 200 in 220.
Oh, kako odraslo. Tvoj največji argument v debati je starost tvojega nasprotnikaUroš napisal/-a:
ok, torej več nisem alfist že nekaj let. (ko sem imel boxer z dobrimi 100 ks sem pa bil, kaj hočeš mi je pač status potekel.
btw/ napiši v profil koliko si star ti alfist

StReEt AlFa napisal/-a:Oh, kako odraslo. Tvoj največji argument v debati je starost tvojega nasprotnikaUroš napisal/-a:
ok, torej več nisem alfist že nekaj let. (ko sem imel boxer z dobrimi 100 ks sem pa bil, kaj hočeš mi je pač status potekel.
btw/ napiši v profil koliko si star ti alfist![]()
Vidim, da si ti že zelo v lethih, kjer preide racionalnost v ospredje. Še malo pa si boš kupil škodo tdi s 100 konji![]()
![]()

Nisem jaz kriv, da je tema šla v to smer. Če ti pa ni všeč kar pišem, ker maš pač jtd-ja... tist je pa druga stvar.Gregson007 napisal/-a:
če se nisi sposoben držat naslova teme ,,Brera vs. Scirocco,, se prestavi v drugo temo in tam pametuj, sami off topici letijo iz tebe
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov