guli napisal/-a:evo po daljšem premoru pozdravljeni nazaj

em, zaradi drugačne situacije in financ, sem sedaj primoran gledat za malo cenejšimi alfami. tako da nekak zaželena GT ne bride več v upoštev, se mi pa zelo dopade tale avto: natančneje AlfaRomeo 156 SportWagon 2.4 JTD M-JET 20V zdej me pa samo zanima če kdo pozna tale avto:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2432192 zdi se mi dokaj uredu, rad bi pa vedel malo več o njemu če ma kdo informacije iz prve roke

No sem jo pogledal danes. Kaj naj rečem od daleč zelo lep avto. Potem pa se je začel ogled. Dosti prask za 3 leta star avto, tipke na volanu dokaj obrabljene za 100k km, tudi sklopka nekako preveč oguljena za 100k km, prav tako ročna čudno prime. Usnje je po tapetah rahlo umazano tako da ne vem, in pa sanke na strehi se luščijo kot da so jim šteti dnevi.
No na koncu pa pogledam še gume in opazim da so zadnje dve zimske sprednje pa dve letni, torej ne tič ne miš če se mene vpraša. Na koncu sem ponudil 9200€ gotovine pa še to z zelo težkim srcem ker mi ta avto ni deloval niti toliko vreden. No ker je niso hoteli prodati za tak denar sem šel potem pogledat še ostalo SLO sceno z alfami po AH. No zadeva je taka, da jih je večina tako bogo zgledala od zunaj da se niti vsedel nisem noter oziroma kot mi je kolega Gorkichev rekel , pri nas je večina 156k v preslabem stanju glede na ceno.