StReEt AlFa napisal/-a:Bravo
Velika usta, mala pamet.
Odraz lastne primitivnosti, za katere bi si po pravilniku že zaslužil kakšen vzgojni ukrep, katerega verjetno nisi bil deležen v vrtcu, ampak si ne morem kaj, ko si pa tako zabaven mladič.
StReEt AlFa napisal/-a:Na eni strani govoriš, da sta tiguan pa Q5 isto sranje in da bi cena morala biti ista oz. nižja od konkurence, potem pa daš na drugi strani kot primerjavo grande puntota in alfo mito.
Tvoje pomankanje kognitivnih sposobnosti že počasi meji na haluciniranje. Nikjer nisem trdil, da mora biti Q5 cenejši od konkurence, ampak sem trdil in še vedno trdim, da nima ekonomskih razlogov, da bi bil dražji. Ti si tisti, ki namreč trdi, da je višja cena v primerjavi s konkurenco posledica dragega razvoja kar je jasno vsakemu laiku da je izmišljotina.
StReEt AlFa napisal/-a:In sedaj veliko vprašanje: Zakaj je Alfa mito za cca. 50% dražja od grande puntota?
(PS: naj ne bo 50% tvoj največji argument)
Ker po tvoji teoriji oz. teoriji, ki jo zagovarjaš, gre za Fiat mito, ker si delita platformo... itd. ( si lahk svoje poste še enkrat prebereš )
Ker je Alfina strategija za konkuriranje v bolj in bolj popularni mini premium klasi blazno smešna. Uporabiti malo boljše materiale in potem nesramno naviti ceno je Audijeva strategija. Edina razlika pa je, da je Audi uspešna znamka, ki je na zelo dobrem glasu Alfa pač to ni.
StReEt AlFa napisal/-a:Vidim pa, da tudi ti ne razumeš (dosti) stvari zato ti prilagam tvoj nasvet:
SHadowX napisal/-a:
Če te slučajno spopade želja, da bi poskusil odgovoriti na moj post, ga tokrat preberi vsaj 5x, če ga ne razumeš poprosi koga za interpretacijo in potem odgovori v kulturnem tonu in s smiselnimi argumenti. V nasprotnem primeru se raje sploh niti ne trudi.
Bi bilo dobro da se ga držiš, ker je dober nasvet le za napačno osebo je bil mišljen.
Se ne morem strinjati, glede na to, da ti tudi v tretje ni uspelo ne prebrati ali razumeti mojega posta je ta nasvet še kako na mestu. Je pa res, da me je sedaj že malo strah, da ne bo nikoli padel na plodna tla, saj se zdi, da izboljšanja s tvoje strani ne bo.
Pa nič hudega, ljudje smo različni, nekateri boljši v eni stvari, drugi pa v kakšni drugi. Eni sposobni kulturne komunikacije, drugim pa je pač bolj domača gostilniška debata z žaljivkami in izmišljotinami.