Ali kdo pozna ta avto ... 5

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
gregaB
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

kateri pa je to?
bobo32
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Brežice

gregaB napisal/-a:kateri pa je to?
tale http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2384365 :wink:
Alfa Romeo 146 1.8 16v rules
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2384365

Tale. Ima cel paket. Rdeča, usnje, najbolj strupen motor v paleti v kombinaciji s čipom, luči z lečami, GTA platišča. Nevem no , meni se zdi TOP med 156 ki se prodajajo na avto.netu oziroma boljše nisem našel pa sem šel gledat recimo temu kar dosti 156k ki so bile vrh ponudbe recimo:

Dve 156 ena 1.9 druga 2.4 mjet na AvtoCesar, pa CrossWagon na AutoCommercu, pa komplet ponudbo Alf od TPV ki so na netu, pa v razno razne avtohiše. Uglavnem zelo zelooo veliko alf, ker sem si jo želel ampak sem bil hkrati toliko nestrpen da sem avto kupil še isti teden, ker roko na srce se mi ni nobena zdela vredna svojega denarja razen mogoče treh katerim pa niti nisem nameraval it zbijat cene in si jih pač nisem mogel privoščit ker so bile po 11keur in še več. Ena izmed teh je bila takrat tudi ta od uporabnika andrejk.
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Tale pa dviga ceno našim alficam. Kupu jo je za 3900, 2 tedna gonu, zdej jo pa za 5800 prodaja. Pohvalno.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2454057#
Uporabniški avatar
Gorkichev
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Nova Gorica - Ljubljana - Nova Gorica

Enthusiast napisal/-a:
Gorkichev napisal/-a:Pozna kdo prodajalca? Vidu že kdo avto?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2432532#

sm komentiru dve strani nazaj, lahko grem tudi malo pofirbcat do njega, se stalno vozim mimo :mrgreen:
Ubistvi me res zanima v kakem stanju je. Taki avti v tujini grejo od 15k€ naprej, pri nas pa je zastojn - čudno !?!?
Uporabniški avatar
bass
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pepsi napisal/-a:pa še to gregaB...

Vsi ti avti stojijo na parkiriščih že lep lep čas. In čeprav prvo neomajni prodajalci ponavadi dajo avto potem. Se najde tut kakšen trmast, ki mu z argumenti in vidnimi dokazi dokažeš da avto ni toliko vreden , ampak takšne pustiš naj uživajo v svoji popolnosti na parkirišču ki bo tam stala še lep čas :wink:
Vidi se, da si dosti gledal okoli. :mrgreen:

Se čisto strinjam. Pred cca. pol leta me je popadla neka (sicer nora) ideja, da bi pa jaz mel V6 in sem se peljal do enega dealerja-prodajalca s spiderco V6 in mu ponudil za 2 leti starejši avto dva jurja doplačila. No, tip ni želel slišat, pa sem mu zaželel srečno prodajanje, pa da naj me pokliče, ko se naveliča prodajat.
No, klical ni, je pa dal avto spet sem med oglase, cene pa tudi ni spustil....
:lol:
Čez ene dve leti bo že kdo kupil...sicer za pol cene, ampak treba se je držat svojih načel :mrgreen:

Dealerji se ne zavedajo, da je bolje vrabec v roki...kot avto 2 leti na parkingu.
Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...
gregaB
Alfa Junior
Alfa Junior

Pepsi napisal/-a:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2384365

Tale. Ima cel paket. Rdeča, usnje, najbolj strupen motor v paleti v kombinaciji s čipom, luči z lečami, GTA platišča. Nevem no , meni se zdi TOP med 156 ki se prodajajo na avto.netu oziroma boljše nisem našel pa sem šel gledat recimo temu kar dosti 156k ki so bile vrh ponudbe recimo:

Dve 156 ena 1.9 druga 2.4 mjet na AvtoCesar, pa CrossWagon na AutoCommercu, pa komplet ponudbo Alf od TPV ki so na netu, pa v razno razne avtohiše. Uglavnem zelo zelooo veliko alf, ker sem si jo želel ampak sem bil hkrati toliko nestrpen da sem avto kupil še isti teden, ker roko na srce se mi ni nobena zdela vredna svojega denarja razen mogoče treh katerim pa niti nisem nameraval it zbijat cene in si jih pač nisem mogel privoščit ker so bile po 11keur in še več. Ena izmed teh je bila takrat tudi ta od uporabnika andrejk.
se strinjam da je res huda, sam jst rabim SW, ne navadne.
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Če nimaš visoke prtljage potem ni razlike. Verjemi :mrgreen:
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

bass napisal/-a:
Pepsi napisal/-a:pa še to gregaB...

Vsi ti avti stojijo na parkiriščih že lep lep čas. In čeprav prvo neomajni prodajalci ponavadi dajo avto potem. Se najde tut kakšen trmast, ki mu z argumenti in vidnimi dokazi dokažeš da avto ni toliko vreden , ampak takšne pustiš naj uživajo v svoji popolnosti na parkirišču ki bo tam stala še lep čas :wink:
Vidi se, da si dosti gledal okoli. :mrgreen:

Se čisto strinjam. Pred cca. pol leta me je popadla neka (sicer nora) ideja, da bi pa jaz mel V6 in sem se peljal do enega dealerja-prodajalca s spiderco V6 in mu ponudil za 2 leti starejši avto dva jurja doplačila. No, tip ni želel slišat, pa sem mu zaželel srečno prodajanje, pa da naj me pokliče, ko se naveliča prodajat.
No, klical ni, je pa dal avto spet sem med oglase, cene pa tudi ni spustil....
:lol:
Čez ene dve leti bo že kdo kupil...sicer za pol cene, ampak treba se je držat svojih načel :mrgreen:

Dealerji se ne zavedajo, da je bolje vrabec v roki...kot avto 2 leti na parkingu.
Točno tako:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2432192

Jaz sem za tole ponudil 9200€ cash pa mi je trme niso dale. Kljub temu da je avto dobro ohranjen in ne odlično in da tehnično po zakonu ni izpraven. Še to sem ponudil s težkim srcem ker sem res hotu alfo. Potem sem šel za hec gledat Audija ki je bil malo predrag (10.300eur) in ko sem prišel tam je bil v komisijski prodaji od 1.lastnika in so ga pač kontaktirali pa sem jamral da ne dam toliko. In veš kaj je bilo? Prvi kupec zlati kupec in sem ga odpeljal iz pooblaščenca za 9450eur + izrednim popustom za veliki servis (me je prišel 383eur) in vpričo mene so poklicali 3 ljudi da naj se obrnejo saj je ravnokar nekdo skeširal avto. Tako se proda in kupi ne pa da ti stoji avto :lol:
Uporabniški avatar
Alfa Dog
Alfist
Alfist
Kraj: Pivka, Ljubljana

Pepsi napisal/-a:Če nimaš visoke prtljage potem ni razlike. Verjemi :mrgreen:
Emmm, tle se pa ne bi čist strinjal. SW ima precej večjo odprtino za nakladanje, pa še sedeže lahko podreš.
Odštevamo čas do nove alfe...
gregaB
Alfa Junior
Alfa Junior

potrebujem SW zaradi psa!

Če kdo ve za kkšno dobro, se priporočam:)
Uporabniški avatar
rokkas
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Križ, Komenda

ce imas velikega psa pol ti SW nebo nic pomagala ker je 1.dokaj visoka za vstop 2.pa tudi nekaj bajno prostora nima... jaz nasega hovawarta (50kg) ne spravim z kaksno lahkoto tam...no saj nima vstopa ampak se zmeraj:)
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Če spravim brez problema zlatega prinašalca v prtljažnik od 145 pa ima ca. 40kg in ima več kot dovolj prostora, potem gre tudi večji pes v 156 SW :wink:

Je pa res da sam ne more notri, ampak mu moram dvigniti zadnje tace.......
gregaB
Alfa Junior
Alfa Junior

imam nemškega ovčarja, k z skakanjem v prtljažnik nima težav. naj bo vesel da se pelje v najbolšem avtu:)
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

Exorcist napisal/-a:Kontaktiraj uporabnika RobertH, on prodaja za moje pojme veliko lepšo in boljšo
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2457587
Zaklenjeno
  • Informacija