Ker sem res res, in še en krat RES že naveličan vsaka 2 meseca menjal svoje žarnice h7 v moji alfi 147, sem se odločil, da si dam xenon žaromete!
Torej z temi, da ne rečem kakšnimi žarnicami h7, imam en kup problemov.
Ko kupim od Philipsa night braker, ki so res dobre, mi crknejo po 3h tenih!!!
Morda 1 mesec zdržijo. Tako se mi je zgodilo že 2x. In ne dam več 25 eurov za ene žarnice, ki jih bom menjal žez en mesec. Poskusil sem tudi z temi špar varjante kao "xenon" ki so bolj ekonomične za moj žep (nekje okoli 17 eurov je par žarnic) vendar s temi žarnicami NIČ ne vidim ponoči, še posebej ko dežuje!! Dolgih pa itak ne smem imeti prižganih! Poleg tega pa sta mi že 2 para teh šparovih žarnic crknla v roku 3h mesecev.
Ne grem se več tega, do zdaj sem sigurno porabil več kot 100 eurov (v 5 mesecih), poleg tega nisem nič vidu ponoči in dežju + sem se zajebaval pri menjavi žarnic.
Znoru bom.
V takem primeru je res morda najbolje, da si človek omisli xenon varianto, ki naj bi (upam) dlje časa zdraža in imela boljšo vidljivost!
Zato lepo prosim, da tisti ki se bolje spoznate na ta xenon mi svetujete, katerega vzet, kje kupit, koliko stanejo žarnice pri xenonu (gledal sem malo po netu in ni glih tolko po ceni), ali lahko naredim homologacijo za xenon ker je nimam, ali mi ni treba naredit homologacije?
Je to težko vgradit v avto?
Porabi avto več energije oz bencina?
Lahko prosim za kakšen nasvet?
Hvala in upam, da se bo našla kaka dušica z pomočjo