Dela je vsega skupi 30 sekund. Da potegne un aparatek pred luc, vzame inbus kljuc in nastavi. Meni so to naredili zastonj.
LP
Moderator: Tehnika moderatorji

Če se jim na tehničnem da, pol je 2 min dela zastonj, če pa so leni kot v Postojni, greš pa h avtoelektričarju, ki ti za tak poseg računa 8€Creed napisal/-a:Dela je vsega skupi 30 sekund. Da potegne un aparatek pred luc, vzame inbus kljuc in nastavi. Meni so to naredili zastonj.
LP
Bearex skoči drugič do AMZS... Če nisi član pa pokliči mene, ti naredijo zastonj tole. Pa lahko prišparaš 8€ za guinessaBearex napisal/-a:Če se jim na tehničnem da, pol je 2 min dela zastonj, če pa so leni kot v Postojni, greš pa h avtoelektričarju, ki ti za tak poseg računa 8€Creed napisal/-a:Dela je vsega skupi 30 sekund. Da potegne un aparatek pred luc, vzame inbus kljuc in nastavi. Meni so to naredili zastonj.
LP![]()
Jebi ga, bolš dat 8€ pa ne motiš ostalih udeležencev v prometu.

Ah, za teh 8€ mi ni žal, pač nisem na ta prave ljudi na tehničnem naletel, ker vem da če bi bla druga ekipa bi to zrihtal za en pir, tako sta pa rajš surfala po netu... Pa izgovor - da ma vsak avto drugač za naštelat, pa se lahk kak polomi, pa itd, pol so me pa poslali h Bajcu pa je poba zrihtal bp, 8€ je pa v žep vtaknil.GTAm napisal/-a:Bearex skoči drugič do AMZS... Če nisi član pa pokliči mene, ti naredijo zastonj tole. Pa lahko prišparaš 8€ za guinessaBearex napisal/-a:Če se jim na tehničnem da, pol je 2 min dela zastonj, če pa so leni kot v Postojni, greš pa h avtoelektričarju, ki ti za tak poseg računa 8€Creed napisal/-a:Dela je vsega skupi 30 sekund. Da potegne un aparatek pred luc, vzame inbus kljuc in nastavi. Meni so to naredili zastonj.
LP![]()
Jebi ga, bolš dat 8€ pa ne motiš ostalih udeležencev v prometu.![]()
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov