Alfa 147 vgradnja xenon

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Dela je vsega skupi 30 sekund. Da potegne un aparatek pred luc, vzame inbus kljuc in nastavi. Meni so to naredili zastonj.
LP
Blazni
Alfa Junior
Alfa Junior

kako se jih pa dvigne, ce mas avtomatsko nastavljive?
covo
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana-Črnuče

a bi na tehničnem kej komliciral če mam pranje žarometov pa mam xenon kit notr....sej balaste bi nekak skril v mašini...polcaji pomoje sploh nebi niti pomislil....???
-alfa 147 driver-
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Štore

Creed napisal/-a:Dela je vsega skupi 30 sekund. Da potegne un aparatek pred luc, vzame inbus kljuc in nastavi. Meni so to naredili zastonj.
LP
Če se jim na tehničnem da, pol je 2 min dela zastonj, če pa so leni kot v Postojni, greš pa h avtoelektričarju, ki ti za tak poseg računa 8€ :lol:

Jebi ga, bolš dat 8€ pa ne motiš ostalih udeležencev v prometu.
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Bearex napisal/-a:
Creed napisal/-a:Dela je vsega skupi 30 sekund. Da potegne un aparatek pred luc, vzame inbus kljuc in nastavi. Meni so to naredili zastonj.
LP
Če se jim na tehničnem da, pol je 2 min dela zastonj, če pa so leni kot v Postojni, greš pa h avtoelektričarju, ki ti za tak poseg računa 8€ :lol:

Bearex skoči drugič do AMZS... Če nisi član pa pokliči mene, ti naredijo zastonj tole. Pa lahko prišparaš 8€ za guinessa :D :D
Uporabniški avatar
Bearex
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Štore

GTAm napisal/-a:
Bearex napisal/-a:
LP

Bearex skoči drugič do AMZS... Če nisi član pa pokliči mene, ti naredijo zastonj tole. Pa lahko prišparaš 8€ za guinessa :D :D
Ah, za teh 8€ mi ni žal, pač nisem na ta prave ljudi na tehničnem naletel, ker vem da če bi bla druga ekipa bi to zrihtal za en pir, tako sta pa rajš surfala po netu... Pa izgovor - da ma vsak avto drugač za naštelat, pa se lahk kak polomi, pa itd, pol so me pa poslali h Bajcu pa je poba zrihtal bp, 8€ je pa v žep vtaknil.

Drgače pa za Guinessa je vedno kaj v žepu, bo treba še kako rundo spit pred novim letom, kaj praviš?
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

No sam, da so ti zrihtali. Bajc je pa itak zlatar :wink:

ja za Guinessa no problem, bo sigurno kej časa. Jaz sem že zaključil z delom za letos... Sreda bi bila ker primerna :D
Odgovori
  • Informacija