Gricko napisal/-a:
Diler
pa še nekaj...ali se samo meni zdi armaturka čudna ali je res??
Namreč oblika sredinske konzole je stara, hkrati pa že ima BC na vrhu???
Ali je to dejansko obstajalo??Ali je skup zmetano??
Pa med števcema sredinski "display" je tudi nenavaden za avto ki ima BC nad sredinsko konzolo.
Taka armature jaz se v zivljenju nisem videl.
Tisto zgoraj sploh ni BC, ampak samo ohisje, notri pa je LCD zasloncek, ki ocitno kaze uro. Analogne ure namrec med tistimi tremi okroglimi kazalci ocitno sploh ni. Kaj sta kazalca spodaj pod pepelnikom bi bilo pa tudi vsekakor zanimivo izvedeti.

Tale avto ima sigurno zanimivo zgodovino... za 500 EUR bi jo mogoce kupil, da bi prestudiral kaj vse je se je z njim dogajalo, za daily driverja pa raje ne. Verjetno jo bo kupil kaksen 'mulc', ki bo padel na GTA luci in spojlerje, po treh mesecih ugotovil, da nima denarja za vsa popravila, ki ga bodo udarila po glavi, nato po zamenjal se 3 lastnike in ostal zapuscen ob cesti brez tablic. Skoda.
Sicer pa je bilo ze dostikrat napisano na tem forumu - poceni alfa = zadnja alfa. Sicer to naceloma drzi za vse rabljene avtomobile, ampak se bos pri alfi verjetno se prej opekel. Preprodajalec prodaja 9 let star avto s 120.000 prevozenimi kilometri in zraven ni fluorescentnega napisa SLOVENSKI LASTNIK, PREVERJENA ZGODOVINA, VSI RACUNI... no go. Kolega je poleti kupil 156-tko za zelo majhen denar (okrog 2.500 EUR) s 120.000 prevozenimi km (ja, dolocene cifre se rade ponavljajo...

). Sicer kaksnih bistvenih problemov ni imel, ampak ko se je vsedel v mojo s 180.000 km ni mogel verjeti, da je toliko bolje ohranjena. Sem pa kupil takrat eno izmed najdrazjih na avto.netu, to je pa res...
lp