Ali kdo pozna ta avto ... 5

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

Exorcist napisal/-a: Ja, prodajal sem jo oz jo mogoče še za prav denar. Ne pričakujem veliko, a pod ceno je ne dam... "Mogoče" pa zato, ker na slo trgu trenutno ni nobenega avta po moji meri :doubt:

Quark, če te še kaj podrobno zanima, piši na ZS
No sej nate sem se spomnil, ker se še spomnim ko sma se pogovarjala o ceni za tvojo 156 in vem da nimaš velikih apetitov, čeprav bi z lahkoto eno popoldne zavrtela števec za 50.000km pa noben ne bi niti pogruntal in bi šla takoj glede na to da je dizel z vso opremo.. Pa se je škoda spuščati na ta nivo, glede na to da je avto brezhiben :)

Ti samo povej ko boš prodajal smrada :)
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Mundas
Alfa Junior
Alfa Junior

Najprej lep pozdrav vsem na forumu, zdaj pa kar k bistvu.

Gledam 156tko za 2-4000€, nekako sta mi padla v oči ta dva:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2490096

Mogoče kdo iz okolice pozna tega dilerja? Je teh 120km prevoženih res verjetno? In če prav sem samo enkrat sedel v alfi in nič več, sem opazil da ta pač nikakor nemore imeti 4 airbage kot piše :)

In tale:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2488017

Pozna kdo tega dilerja? In zopet 120km prevoženih?

No najlepša hvala za odgovore, če kdo kaj ve.

LP
Uporabniški avatar
Ozi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Rivercity
Kontakt:

Avtosvet [-X vsakič, ko sem šel avto tja gledat sem bil razočaran tako nad avtu kot prodajalcu.

So pa forumaši tudi dobre avte našli pri njem, ampak to je bolj izjema :wink:
modroc
Alfa Junior
Alfa Junior

A kdo pazna tega prodajalca in kaj menite o tem avtu!

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2354626#

Hvala za odgovore!

Lp, Anže
Uporabniški avatar
tdk
Alfa Member
Alfa Member

Ta isti avto je to podjetje prodajalo ze lani maja;sam sem ga imel interes kupiti,sem jih poklical ene 2-3x;z avtom je kao vse ok,realni km,uvozen,garancija,sam ga hotel zamenjat za laguno 2 z mojim doplacilom.In se koncno zmenim da ga pridem eno soboto gledat in ga tudi vzamen,ce bo vse ok;v petek se poklicem;ja avto je pri njih,naj se oglasim in se zmenimo....v soboto gremo za LJ po Alfo....pa pridemo do Avto Cesarja,zunaj gledam avte...pa Alfe ne opazim;povem prodajalcu,da sem se z njimi menil glede tega avta,pove,da sem govoril z kolegom(imen se vec ne spomnim) in mi pove,da je avto na pooblascenem Alfa servisu na nekem pregledu,pa da naj pridem v ponedeljek....pravim adijo.
No in po vsem tem sem laguno menjal za BMW320d,2004,na katerem pa sel sesalni kolektor in posledicno motor;na sreco je imel avto garancijo 3 mesece,nisem ga vzel vec nazaj in sem doplacal za testno laguno 2.0 dci s katero sem zelo zadovoljen.
Ce bi bila ta Alfa potem tam,bi jo verjetno vzel...tako pa...

lp tdk

p.s.Alfe nisem videl,sem si pa dobro zapomnil nateg prodajalca,kar pa seveda ne pomeni,da je z avtom kaj narobe.
Uporabniški avatar
mihecmiha
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

firbc napisal/-a:uh vidm da se nekateri zelo dobr spoznate na vse skp a mogoče kdo med vami mehankar al pa kj... rabu bi nekoga da bi šu z mano pa mal pogledu 2 alfici k jst nimam pojma kaj pa kje gledat če je pa kdo v telih koncih doma pa da se mu da it pogledat dobi takoj za kak pir al pa 2:) no da dam še link.. aja a se kermu sanja zakaj je ena cenejša k druga?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2348114

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2461522

to ta drugo sem videl še takrat pri njih ko sem še svoj avto kupoval in je bila totalno razštelana, notr je kar cvetela okloli menjalnika pa pod armaturko so gledale žice ven, jaz jo odsvetujem
covo
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Ljubljana-Črnuče

tale osman durakovič tud ni kej preveč pošten smo enkrat gledal fiat bravo pr njemu pa avto ni mel abs-a čeprou je trdil da ga ma, volan ko si ga spustu je na desno zaviju pa je reku da je to zrd gum pa tko naprej. pejt avto pogledat zgleda uredu na slikah sam dvomm da je v zivo tud.

Lp
-alfa 147 driver-
Uporabniški avatar
Gricko
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: 156Sw
Kraj: Ljubljana

Mundas napisal/-a:
In tale:

LP
Diler [-X
pa še nekaj...ali se samo meni zdi armaturka čudna ali je res??

Namreč oblika sredinske konzole je stara, hkrati pa že ima BC na vrhu???
Ali je to dejansko obstajalo??Ali je skup zmetano??
Pa med števcema sredinski "display" je tudi nenavaden za avto ki ima BC nad sredinsko konzolo.
Uporabniški avatar
Aless
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ....
Kraj: Bizeljsko / Maribor
Kontakt:

Gricko napisal/-a: Diler [-X

Pa med števcema sredinski "display" je tudi nenavaden za avto ki ima BC nad sredinsko konzolo.
saj se vidi da je celi avto cudno skup zmetan....
Quark
Alfa Junior
Alfa Junior

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2506697

A mislite da ima tale previte kilometre ?
Exorcist
Alfist
Alfist
Kraj: Brežice

Po slikah in opisu ne boš nič zvedel. Avto pojdi pogledat in takrat boš lahko po ohranjenosti usnja, prestavne ročice, stopalk itd videl neko realnost...
Quark
Alfa Junior
Alfa Junior

To pa vsekakor :)
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Zadnjo sem pogledal ostalih ne , ker nisem gledal avtov pod 100kw.. Uglavnem, cena ji vztrajno pada ker je ne morejo prodati generalno gledano pa je bolje ohranjena kot marsikateri mjet na internetu. . Mene je takrat zmotila (upam da avtu ne delam krivice ker sem jih toliko pogledal, da sem za marsikatero že kaj pozabil ali pa kaj pomešam) nekakšna vdolbina na levem boku zadaj, katerega slike trenutno nimajo na internetu. Je pa tako na slikah zgleda lepša kot v živo , pa zmotilo me je še da niso zanjo hoteli spuščati cene (je bila kar dosti dražja kot danes) pa čeprav mislim , da bo čas za velik servis (cca.550eur), rabi zimske gume če se prav spomnim in pa nisem se mogel zmeniti za to da bi mi dali od ene druge m-jet 17" platišča zraven brez gum. Pač toliko bi za takratnih mislim da 8700eur moral dobiti zraven glede na stanje avta.

Jo je pa videlo že več ljudi , kupil pa še nihče. :wink: (nekatere moti les, nekatere oprema, spet druge druge druge stvari) Ni pa slaba oziroma čisto po domače in iskreno povedano sem si ogledoval dosti slabše pa so imele ceno po 10 jurjev #-o
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Thrivial
Alfist
Alfist

Gricko napisal/-a:
Mundas napisal/-a:
In tale:

LP
Diler [-X

Taka armature jaz se v zivljenju nisem videl. :lol:

Tisto zgoraj sploh ni BC, ampak samo ohisje, notri pa je LCD zasloncek, ki ocitno kaze uro. Analogne ure namrec med tistimi tremi okroglimi kazalci ocitno sploh ni. Kaj sta kazalca spodaj pod pepelnikom bi bilo pa tudi vsekakor zanimivo izvedeti. :D Tale avto ima sigurno zanimivo zgodovino... za 500 EUR bi jo mogoce kupil, da bi prestudiral kaj vse je se je z njim dogajalo, za daily driverja pa raje ne. Verjetno jo bo kupil kaksen 'mulc', ki bo padel na GTA luci in spojlerje, po treh mesecih ugotovil, da nima denarja za vsa popravila, ki ga bodo udarila po glavi, nato po zamenjal se 3 lastnike in ostal zapuscen ob cesti brez tablic. Skoda.

Sicer pa je bilo ze dostikrat napisano na tem forumu - poceni alfa = zadnja alfa. Sicer to naceloma drzi za vse rabljene avtomobile, ampak se bos pri alfi verjetno se prej opekel. Preprodajalec prodaja 9 let star avto s 120.000 prevozenimi kilometri in zraven ni fluorescentnega napisa SLOVENSKI LASTNIK, PREVERJENA ZGODOVINA, VSI RACUNI... no go. Kolega je poleti kupil 156-tko za zelo majhen denar (okrog 2.500 EUR) s 120.000 prevozenimi km (ja, dolocene cifre se rade ponavljajo... :roll: ). Sicer kaksnih bistvenih problemov ni imel, ampak ko se je vsedel v mojo s 180.000 km ni mogel verjeti, da je toliko bolje ohranjena. Sem pa kupil takrat eno izmed najdrazjih na avto.netu, to je pa res...

lp
Zaklenjeno
  • Informacija