Zanima me, kje je kaksen oldtimer klub v Mariboru? Menda je en nekje blizu Dupleka, nisem pa ziher...nujno bi rabil, ce kdo ve...
Thanx vsem....

Ekola Uros! Mislim, da je to to kar sem iskalUroš napisal/-a:Obstaja še Klub veteran AMD MTT se mi zdi da je naziv.
Prave informacije boš pa dobil če se odpelješ v Dogoše v Avtopralnico "PEPO" (pri gasilcih-preko mosta) in poišči Vauhnika Tomaža to je brat od lastnika pralnice. Njun foter je bil predsednik kluba (žel je že umrl) imajo pa tudi doma nekaj robe moror BMW, Fiat Balila letnik 34, ...Vse je porihtano. Tomaž je sigurno 100% naslov. Reči da te pošilja Uroš iz Tezna , sošolec iz TF-a strojništvo.
aja oba me dobro poznata !
l.p.
sicer nevem zakaj bi bil primoran brisat moja sporočila. Negled nato, da ne razumem, sem se pač vseeno registriral.LaserJaMM napisal/-a:Oldy
Prosim če že pišeš po forumu se registriraj, drugače bom primoran brsat tvoja sporočila.
LP, Blaž

pa ni bubalo ne?Oldy napisal/-a:sicer nevem zakaj bi bil primoran brisat moja sporočila. Negled nato, da ne razumem, sem se pač vseeno registriral.LaserJaMM napisal/-a:Oldy
Prosim če že pišeš po forumu se registriraj, drugače bom primoran brsat tvoja sporočila.
LP, Blaž
LP

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti