-Imam original centralno zaklepanje(vsaj mislim no na kluču je pač) in se mi ne prižigajo smerniki pri ZAKLEPU/ODKLEPU, neki sem bral na to temo da se baje da to vključit nekje??
- Pač sem kupil avto iz uvoza,moja prva ALFA
hvala
Moderator: Tehnika moderatorji

Samo toliko za info, po novem velja na delo in vse original vgrajene dele na pooblaščenem servisu 2-letna garancija
O tem smo že enkrat govorili, verjetno so naivni italijani mislili, da bodo njihove avte kupovali ljudje, ki dejansko vidijo kdaj jim eden od žarometov ne osvetljuje več ceste.serpenx napisal/-a:V 147 se ti na ekrančku napiše..ampak men je skoz kazal za lučko od tablce, ko mi je spredej kratka crknla pa ne

hmm... men so menjali zdle kolektor in variator in so mi rekl da je 1 leto garancije. a je to narobna informacija pol? bilo je pa ta tedn toExorcist napisal/-a:Svečke ni nujno menjat a če boš peljal avto na servis naj seveda zamenjajo tudi to. Za vklop smernikov ne bi vedel oz vem da se pri starejših modelih 156 tega ne da vključiti. Kar se tiče servisa, bi pa na tvojem mestu peljal avto k pooblaščenem serviserju, glede na to da je avto še dokaj "mlad". Tudi če kilometri niso realni, boš vsaj zase vedel da imaš narejen servis kot se spodobi in posledično tudi garancijo nanj.
EDIT: uporabnik je v drugi temi glede uradnih servisov napisal tudi to in mislim, da nimaš več kaj razmišljat kje opravit servisSamo toliko za info, po novem velja na delo in vse original vgrajene dele na pooblaščenem servisu 2-letna garancija

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost