to je isti prodajalec kod od firme finnova in je vozilo 100% iz uvoza je pa verjetno bil kemično očiščen in spoliran ker sem včasih sam delav za firmo ki smo za njih pripravljali vozila,smo jih pa dobili direktno iz italije in niso bila v najboljšem stanju
Za to firmo vozilaponarocilu sem zvedel čisto slučajno, ko je en kolega omenil, da pozna lastnika firma k sta že dolgo frenda in mi je razložil kako nabavljajo avte tam. Ne ravno tako kot večina vrlih uvoznikov, ki naložijo kar se da na en tovornjak spravit, pač pa skrbno izbirajo kaj pripeljejo zaradi imidža podjetja pa tudi koliko slik sem videl avti v takšnem stanju pridejo v SLO, pa tudi števcev ne vrtijo kar sem izvedel iz prve roke. To je zame že vsaj tisto, da upam rečt da se splača iti vsaj pogledat avto. Sploh je pa ta 147ka naloadana z opremo in kot ostali avti od te firme zelo ohranjena.
It doesn't matter what you drive, but how you drive it
Ta avto sem se nedolgo nazaj videl na cesti v okolici SG-ja, tako da je zgleda v tem casu(nekaj tednov) prislo do teh poskodb avtomobila.
Mislim da je lastnik nekje iz okolice Mislinje oz. vsaj tam sem ga vedno videl parkiranega, kaj vec bo pa verjetno vedel povedat Kristijan, glede na to da je tudi od tam.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2603056&show=
ce bo koga ta slucajno zanimala, vidim da se spet prodaja...bla je zletena cez plocnik in pred dobrim mescem je zadnje levo kolo se postrani stalo in optika bla zjebana