Par vprašanj

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Uporabniški avatar
matkeg
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Šentjernej

a nima nben več kakšenga mnenja/odgovora o mojih vprašanjih???
Uporabniški avatar
bokyboy
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Novo mesto

Kar se tiče svečk jih raje zamenjaj nova je kom okoli 25€. Za utripalke ti ne morem pomagati, lahko ti pa pomagam pri izbiri serviserja. Če je ta kolegov serviser iz Šentjerneja, ki mu pravijo ITALIAN, ti predlagam da pobereš šila in kopita od tam, če hočeš imeti res zamenjano tisto kar je potrebno. Izberi si enega od pooblaščenih serviserjev.
Uporabniški avatar
matkeg
Alfa Member
Alfa Member

bokyboy napisal/-a:Kar se tiče svečk jih raje zamenjaj nova je kom okoli 25€. Za utripalke ti ne morem pomagati, lahko ti pa pomagam pri izbiri serviserja. Če je ta kolegov serviser iz Šentjerneja, ki mu pravijo ITALIAN, ti predlagam da pobereš šila in kopita od tam, če hočeš imeti res zamenjano tisto kar je potrebno. Izberi si enega od pooblaščenih serviserjev.
Ja svečke bo treba zamenat ja!Ne ne ni ITALJAN poznam tega njemu rajš kake starejše avte vozjo sicer pa tist k on nardi znam tut sam!
Drugač me pa zanima če grelna ne segreje dost pa užgeš avto k je možn d sam po 3cilindrih laufa trenutek???
Uporabniški avatar
bokyboy
Alfa Junior
Alfa Junior

Ja v mojem primeru je na servisu reku, da bi tud na minus deset normalno vžigal z slabo svečko, sm da bi pa po treh laufalo pa nisem opazil.
Bolje vprašat in biti neumen 5 minut, kot pa biti tiho in ostati neumen celo življenje
Uporabniški avatar
matkeg
Alfa Member
Alfa Member

aha ne vem zdi se mi k d avto nekam slabo vleče v začetku najbrž zarada nafte na OMVju, bo najbrž to to,al pa zapacan filter
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kontakt:

matkeg napisal/-a:...Mam pa možnost pelat od kolega mehaniku, ki tudi veliko servisira ITALIJANE, ali pa servis GRILL v Novo mesto.Kam bi vi odpeljali občutek imam da ne bo pri GRILLu nič kaj bolj opravljena storitev?!....

:wave:
Jaz vozim h Grilu (vozil sem prejšno alfo in fiat Unota),sedaj pa tudi to ki jo imam sedaj.

Jaz lahko servis samo pohvalim, fotr in sin sta zelo vredu,vzameta si čas ko se ne ve kaj je narobe, edino kar je, je to da je včasih bolj zaseden (čakaš par dni), včasih se da pa takoj uredit. Kokr je pač gužva...
Vglavnem iz izkušenj priporočam.
Pa vedi da imaš na pooblaščencu 2 leti garancije na delo in dele!

LP Miholl
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

še en glas za grila. Se splača počakat, ko je kaj narobe. Pa garancija na delo in dele je tudi nekaj vredna. Cene na koncu ne odstopajo od fušarjev tako zelo veliko.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Uporabniški avatar
matkeg
Alfa Member
Alfa Member

No js sm mel avto na COMPU in so mi aktivirali UTRIPALKE pa vseeno ne delajo pri ODKLEP/ZAKLEP, menda ne dobi signala od CENTRALNEGA do UTRIPALK!
Bo majster baje še mal poprašal oz elektronko pregledal, drugač se pa pri teh modelih da to naredit! Ne vem k to vsem ne dela pri tem letniku, al vseem dela, k vidm d sam mene to moti! :lol:
alfaboy
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Krško

No, meni tudi ni to delalo. Res, da je moja letnik 2000 (tudi Italijanska), pa me je tudi motilo. Zraven na obesku za ključe je bil še en mali obesek popdoben, no ja, podobn usb-ju, pa sem razmišljam za kaj je to. No prišu sem, do zaključka, da je za vklop alarma. Ko sem vklopu alrm so tudi žmigavci požmrknili pri odklepu in zaklepu...
Alfist po duši!!
Uporabniški avatar
matkeg
Alfa Member
Alfa Member

ja moja pa ALARMA nima, pa tut v centrali so bile utripalke NEAKTIVIRANE, in to smo uredil sam vseeno noče sodelovat :x
Odgovori
  • Informacija