Moderator: Tehnika moderatorji

-pa si ti primerjal cene s drugimi znamkami,za ta denar dobiš osnovni model golfa brez klimebob3 napisal/-a:avto kupuje punca, sam kot berem imajo tej avti ful problemov? pa še cene se mi zdijo res pretirane oz na netu so vedno iste z nabitimi cenami.
No ne na blef govorit, drgač pa bob3, če kupuješ alfo definitivno kupuj tako k bo mela servisno zgodovino znano, kupljena v slo, pa če boš najdu eno sumljivo stvar, ne uzet!alfafil napisal/-a:-pa si ti primerjal cene s drugimi znamkami,za ta denar dobiš osnovni model golfa brez klimebob3 napisal/-a:avto kupuje punca, sam kot berem imajo tej avti ful problemov? pa še cene se mi zdijo res pretirane oz na netu so vedno iste z nabitimi cenami.![]()

-to o redno servisirani ,kupljeni v slo,bla,bla...in da boš za takšno odštel nekaj več,sploh ni resStReEt AlFa napisal/-a:No ne na blef govorit, drgač pa bob3, če kupuješ alfo definitivno kupuj tako k bo mela servisno zgodovino znano, kupljena v slo, pa če boš najdu eno sumljivo stvar, ne uzet!alfafil napisal/-a:-pa si ti primerjal cene s drugimi znamkami,za ta denar dobiš osnovni model golfa brez klimebob3 napisal/-a:avto kupuje punca, sam kot berem imajo tej avti ful problemov? pa še cene se mi zdijo res pretirane oz na netu so vedno iste z nabitimi cenami.![]()
Je pa res, da boš za takšno dal kar nekaj €€€.
Drugače je pa res, da 147ka zelo solidno drži ceno, predvsem pa zato, ker se FL še kar prodajajo, zato je še aktualen model in temu primerna cena.
Je pa res, da si morda pričakoval, glede na to da 145ke nimajo nobene cene več, da bo tudi 147ka tko pocen.

Hehe, tole ravno ne drži, da si postavil ceno na nivo uvoženih, ker 1.9 jtd obstaja že slovenska za 5200 eur (avto net, sicer ma res 185k km, sam pa tudi ne vem kolko ma tvoja), in 100% bo en k kupuje neki tajga šel najprej tisto gledat. Plus tega se mora pri tvojem avtu najdit še oseba, ki mu je ta barva dejansko všeč (bolj malo mladih), in ljudje ki jih ne motijo temnjene šipe (bolj malo starejših), tako prideš na majhen presek prebivalstva, ki je pripravljen tvoj avto kupit. Zato je logično, da nisi takoj prodal avta...alfafil napisal/-a:-to o redno servisirani ,kupljeni v slo,bla,bla...in da boš za takšno odštel nekaj več,sploh ni resStReEt AlFa napisal/-a:No ne na blef govorit, drgač pa bob3, če kupuješ alfo definitivno kupuj tako k bo mela servisno zgodovino znano, kupljena v slo, pa če boš najdu eno sumljivo stvar, ne uzet!alfafil napisal/-a: -pa si ti primerjal cene s drugimi znamkami,za ta denar dobiš osnovni model golfa brez klime![]()
Je pa res, da boš za takšno dal kar nekaj €€€.
Drugače je pa res, da 147ka zelo solidno drži ceno, predvsem pa zato, ker se FL še kar prodajajo, zato je še aktualen model in temu primerna cena.
Je pa res, da si morda pričakoval, glede na to da 145ke nimajo nobene cene več, da bo tudi 147ka tko pocen.
-takšno imam jaz,ceno sem postavil na raven uvoženih (vemo kaj to pomeni) in so me v enem tednu trije poklicali,pa sem jim bil predaleč![]()
-danes boš avto teško prodal,pa je lahko zlat
PS-solidno drži ceno?!Moja je stala 21 500 evrov,pa mi po dobrih 5-ih letih ponujajo 6000 evrov

-če bi držali tako skupaj,kot hondaši...Creed napisal/-a:Jaz moje nebi prodal niti za 8000€pa ima skoraj 120.000kmalfafil napisal/-a:-se ti zdi,da bi jo moral dati za 6000 evrov![]()
Tako da mislim da si se pravilno odlocu in jo nisi prodal pod ceno!
LP
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost