Še nekaj iz moje strani("izvajalec te teme"), če lahko tako pravim.
To temo sem ustvaril predvsem zato, ker sem želel imeti nekje na netu slike od svoje alfe, ker vedno kakšen moj prjatu želi videti mojo alfo, pa mu dam link pa si jo ogleda, da mu ne rabim slikic pošiljat. Če ne bi bila moja tema tako popluvana, kot je sedaj, sem imel namen to temo nadgrajevati(tudi s slikami) a na mojo žalost je rajši nebom, ker opažam, da nekateri na tem forumu glih ne odobravajo mlajših alfistov, zato prepuščam veselje drugim, tistim, ki "več vedo o vsem skupaj".
Glede same skritizirane muske v mojem avtu, pa lahko povem le to, da že od samega začetka je bil moj namen kupiti LOUDLINK ali XcarLINK, ampak, ker pred pol leta še nisem našel nikakršne dobre ponudme po teh izdelkih, pač finančno nisem zmogel. Bom si pa nabavil nekaj od tega takoj ko bom imel čas vgraditi zadevo v avto, ker opažam, da se dobi XcarLINK že za 100€.
Glede avtoakustike v pritljažniku.:
V treh letih sem sam izdelal nekje 7 celotnih sistemov za nizke tone v avtomobilu in jih tudi vse prodal. Zaslužka tukaj človek ne more pričakovati, se pa pojavi užitek v meni ko tako stvar izdelujem in na koncu preizkušam in to mi tudi veliko pomeni. Ta akustika, ki je bila slikana v pritljažniku je moj zadnji projekt, katerega pa sem imel in imam namen prodati, le ko me bo ta strast minila, kar pa me bo vrjetni kmalu.
Glede predelave avtomobila.
Na moji ALFI 166, edina stvar, ki je predelana JE PRESTAVNA ROČICA, zaradi tega, ker ko sem avto kupil, je enostavno ni imel(bučke). Original je pa nisem šel kupovat, ker bi bila verjetno predraga. LG avtoradio je pa pritrjen samo z dvema vijakoma, na točno istih mestih, kjer je bil prej pritrjen original nastavek za telefon motorola. Avtoakustika v pritljažniku pa ni pritrjena, temveč samo podprta ob stene in vrh pritljažnika, katera pa se ne premika niti za mm.
ZA vse tiste, ki se vam avto smili! AVTO NI PREDELAN! ...... le če gremo v detaile (prestavna ročica).
-------------------------------------------------------------------------------------
Glede tega ali bom še kdaj obesil kakšno sliko o svojem avtomobilu na ta forum ali ne, s emi zdi, da je moja odločitev dvakrat ne.
Vsem na forumu pa želim lepo odgovarjanje in pisanje po forumu, čim manj slabih kritik o drugih avtomobilih in drugih uporabnikov ter kritiziranja samih tem kot je npr:("GNOJNCA"). In še opravičilo od mene, do tistih, kateri mislijo da sem jih karkoli napadal ali žalil.
Z lepimi pozdravi iz te teme SINE