Prižgana rumena lučka. Zasledil sem oba primara prižiga rumene lučke, in sicer: lučka je bila prižgana, ko mi je pregorela parkirna ali pa dolga ter kratka luč. V drugem primeru mi je zgolj utripala, ko sem pritisnil na zavoro, kar je pomenilo, da mi je pregorela zavorna luč. Toda v tem primeru mi vse luči normalno gorijo, tudi meglenke ter smerniki, zato bi vas prosil, če mi lahko svetujete, kje bi lahko ta okvara nastala (sklepam pa da se mora nanašati na svetlobna telesa). V naprej hvala za nasvete.
okvirček je v napoto v kolikor je prišraufan čisto gor do pokrovčka lučke, predno pa kr koli šraufaš udariš po lučki in včas celo proradi, če pa ne pa veselo na delo
aja, ja lohk neseš pokazat okvirček prodajalcu, zakaj pa ne, sam mal čukast te bo gledu
Gregson007 napisal/-a:okvirček je v napoto v kolikor je prišraufan čisto gor do pokrovčka lučke, predno pa kr koli šraufaš udariš po lučki in včas celo proradi, če pa ne pa veselo na delo
aja, ja lohk neseš pokazat okvirček prodajalcu, zakaj pa ne, sam mal čukast te bo gledu
Jst mam tablice gor nalimane s silikonom, še od prejšnjega lastnika. Žarnice za osvetlitev tanlice sploh ne morem zamenjat, dokler ne bom 1x tablico stran odtrgal. Se že pol let avozim okol s pregorjeno žarnico - eno od dveh.
žival napisal/-a:Ja če maš tablico brez okvirja prilimano na odbijač ni nobenega problema z dostopom do lučk za osvetlitev tablice.
Sem probal dol snet "škatlico" v kateri je žarnica, pa se mi zadane v tablico in nimam šanse, da jo ven dobim iz utora. Preeč na silo pa tudi ne bom ven vlekel, da še česa ne polomim.
Je tablica pa skoraj čisto pod rob utora nalimana.