Tule boš našel precej različna mnenja, tista najbolj kritična in negativno nastrojena so ponavadi od osebkov, ki tega dotičnega avtomobila niso nikdar imeli, ampak so vse slišali od prijatleljev ali celo znancev, ki jim neznansko zaupajo oziroma verjamejo.....
Takole ti bom povedal; lani avgusta sem kupil AR147 Selespeed l. 2000 iz Italije, menjalnik je javljal napake v 5 prestavi......, po večih obiskih Ljubljanskih "strokovnjakov" mi problema ni nihče rešil, zato je avto našel pot do Zege na Kras, kjer so zamenjali "stikala" - 260 Eurov in od takrat naprej avto dela brez problema in sem z njim resnično zadovoljen.
Torej Alfa bo letos napolnila 10 let, toda ko se peljem v njej daje občutek kot da je nova..., ni čričkov in ni problemov - menjalnik je enkraten, še posebej, ko se ga navadiš, (ne nasedaj govoricam o počasnem prestavljanju (odvisno od vožnje) - če pohodiš "gas" ti bo prestavljal tako hitro, da ne boš niti opazil, če pa voziš po "penzionersko" bo prestavljal počasi....vse je preračunano...nč bat); pa tudi usnje je v odličnem stanju v primerjavi z usnjem v 10 let starem Renaultu ali WV....!!!
Torej z Selespeedom nimam nikakršnih težav in avto je presegel vsa moja pričakovanja v pozitivnem smislu !!!
lp
Don't take life too serious, you'll never get alive out of it....