Če se ne bojiš zajebavat z omenjenim in če moje teorije zdržijo, potem mislim, da ni slab nakup. Vsekakor na račun omenjenega še nekoliko znižat ceno.VonBach napisal/-a:@Scremer: Sicer ne vem kakšen finančni zalogaj predstavlja menjava/obnova sklopke, ampak zadeva me mika (velik bolj sexy bi bila vdeta v črno usnje, ampak kaj hočemo Smile Verjetno tista napaka na airbag detekciji ni nekaj velikega, ali pač!Scremer napisal/-a:OBELIKS napisal/-a:Se oproščam za ponovno teženje, ampak kdo pozna tele Alfe:
http://www.avto.net/ad.asp?id=2626371
V tej temi viewtopic.php?t=14741&postdays=0&postorder=asc&start=0 se pogovarjajo o sklopki in nekaj sporočil nižje se govori tudi o cenah (cca: 230€ + delo, torej okoli 300 €).
Kar se airbagov tiče je pa mal hazardiranja. Lahko je to kar sem zapisal, lahko je pa celo kaj narobe z centralo, ki pa ni poceni. Lahko celo da ni airbagov, kar pa malo dvomim, saj bi se moral za izklop lučke fizično lotit le-te. Torej se ne bi več nikdar prižgala. Vsekakor bi avto peljal na računalnik pred nakupom, da mi prebere o kakšni napaki je govora... Je pa iz Kranja in v Kranju je pooblaščen samo podoboršek, s katerim pa prodajalec bojda sodeluje...
Če se ne motim je nek stručko v tem okolišu tudi v vasi Bitnje-Žabnica (al celo Besnica). Če se boš odločil se lahko pozanimam in ti poizkusim dobiti podatke od njega, da ga povprašaš oz. se dogovoriš za pregled pri njemu. Verjetno bo bolj nevtralno mnenje...