Ali kdo pozna ta avto ... 5

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
rokkas
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Križ, Komenda

luci itak pise da ma zraven drugace mi je pa 145ka cist vsec :)
sleby
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

predvsem na luci ter na prebarvan srcek. pa tut feltne bi lahko pustu original, bi blo mnogo bolje. original feltne so 16" zender.

Slika
Slika
Uporabniški avatar
alex146
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: AR Giulia 2.2 & AR Mito 1,4 turbo LPG
Kraj: Ljubljana

tejle: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2488417&show=1 so že drugič v zadnjih 2 mesecih za jurja znižali ceno (januarja so jo še ponujali po 20.999)...

avto sem šel pogledati in izgleda OK... menda je bila do pred kratkim službeno vozilo nekoga na Autocommercu.... kdo ve kaj več?

Problem: na testno vožnjo mi je niso hoteli dati, češ, da ni registrirana. Ponujal mi je kakšen krog po dvorišču, na kar nisem pristal. Avto bi itak rad pred nakupom odpeljal na servis, da ga pogledajo. Kako se sicer to rešuje? Začasna registracija?

hvala
Uporabniški avatar
dejan031
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 2009 159 Tbi with Squadra chip
Kraj: cerkno

ja jst sem tudi šel gledat eno danes, ravno tako ni registrirana in sem zahteval da ga peljem na servis na pregled in rekel da če bo ok ga vzamem. nakar mi je rekel da jutri porihta tablice in da greva. tako da to ni problem, lahko je kaj z avtom narobe?

lp
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

zato pa obstajajo preizkusne tablice za nekaj dni, samo nekaj malega € je treba plačat in avto je zavarovan in registriran.
Blanka
Alfa Junior
Alfa Junior

kaj mislite o tej alfi, jo je kdo že kdo pogledal?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2689929&show=1

aja pa kakšna je u stvari razlika med polavtomatskim in navadnim menjalnikom? :?

lp
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Blanka napisal/-a:kaj mislite o tej alfi, jo je kdo že kdo pogledal?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2689929&show=1

aja pa kakšna je u stvari razlika med polavtomatskim in navadnim menjalnikom? :?

lp
V tej temi je veliko govora o tem avtu:

viewtopic.php?p=237051#237051

Avto je imel menjano mašino...
Blanka
Alfa Junior
Alfa Junior

ahh odpade potem, nočem met kasnejših problemov :) Hvala za info

Kaj se pa že s tole dogaja? nekam dolgo se že prodaja in ne zgleda slaba?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2434617&show=1
Blanka
Alfa Junior
Alfa Junior

pa tale me še zanima, zgleda super. Jo je že kdo pogledal??
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2596700&show=1

baje je kupljena v nemčiji od 1. lastnika z 17.000 kilometri, sedanji lastnik pa je naredil sedanjih 70.000k in redno servisirana.
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

En nasvet. Poglej v meniju servisni interval čiščenja FTD, če se ujema s kilometri na števcu. Na 80.000 naj bi se opravil.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Blanka
Alfa Junior
Alfa Junior

Alfaspider napisal/-a:En nasvet. Poglej v meniju servisni interval čiščenja FTD, če se ujema s kilometri na števcu. Na 80.000 naj bi se opravil.
sem blont :) a mi lahko objasniš kaj je to?? :?
jonny1.9jtd
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Poljanska dolina

Blanka napisal/-a:
Alfaspider napisal/-a:En nasvet. Poglej v meniju servisni interval čiščenja FTD, če se ujema s kilometri na števcu. Na 80.000 naj bi se opravil.
sem blont :) a mi lahko objasniš kaj je to?? :?
Mislim da filter trdih delcev? popravi, če se motim :mrgreen:
AR 146 1,9 JTD retired
AR 156 1,9 JTD Crosswagon Q4 on duty
AR 159 2,4 JTDm SW Q4 on duty
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

V board computer menijih avtomobilov s filtrom trdih delcev je izpisan servisni interval filtra trdih delcev, ki se opravlja na 80.000 km. Če ima avto 80.000 km in podatek o servisnem intervalu filtra trdih delcev kaže 0, potem vse štima, če pa ima avto npr. 80.000 km, ftd pa kaže 40.000 km potem nekaj ni v redu. Pod pogojem, da GT ima v meniju prikaz tega podatka, drugače bi moral biti viden tudi v examinerju (FLAR diagnostika).
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
jonny1.9jtd
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Poljanska dolina

Alfaspider napisal/-a:V board computer menijih avtomobilov s filtrom trdih delcev je izpisan servisni interval filtra trdih delcev, ki se opravlja na 80.000 km. Če ima avto 80.000 km in podatek o servisnem intervalu filtra trdih delcev kaže 0, potem vse štima, če pa ima avto npr. 80.000 km, ftd pa kaže 40.000 km potem nekaj ni v redu. Pod pogojem, da GT ima v meniju prikaz tega podatka, drugače bi moral biti viden tudi v examinerju (FLAR diagnostika).
Zdaj pa jaz sprašujem... To čistijo na servisu al se samodejno na 80k prevoženih? Enkrat smo pr pirčku modroval, da majo opli tako narjeno, da se sami nekaj čistijo, baje takrat clo ena lučka na armaturki sveti, pa avto se čudno obnaša....
AR 146 1,9 JTD retired
AR 156 1,9 JTD Crosswagon Q4 on duty
AR 159 2,4 JTDm SW Q4 on duty
Blanka
Alfa Junior
Alfa Junior

jonny1.9jtd napisal/-a:
Alfaspider napisal/-a:V board computer menijih avtomobilov s filtrom trdih delcev je izpisan servisni interval filtra trdih delcev, ki se opravlja na 80.000 km. Če ima avto 80.000 km in podatek o servisnem intervalu filtra trdih delcev kaže 0, potem vse štima, če pa ima avto npr. 80.000 km, ftd pa kaže 40.000 km potem nekaj ni v redu. Pod pogojem, da GT ima v meniju prikaz tega podatka, drugače bi moral biti viden tudi v examinerju (FLAR diagnostika).
Zdaj pa jaz sprašujem... To čistijo na servisu al se samodejno na 80k prevoženih? Enkrat smo pr pirčku modroval, da majo opli tako narjeno, da se sami nekaj čistijo, baje takrat clo ena lučka na armaturki sveti, pa avto se čudno obnaša....
kar pomeni da avto peljem nekam na servis da to preverijo ali kaj? :?

najbolš da se zmenim za kakšno garancijo o realnih podatkih :) Pa da mam čas vse to preverit. Mislite da je realna cena te alfe al bi se še dal kej spustit,glede na kr dost prevoženih kilometrov za ta letnik? Pa baje ima špricano havbo pa blatnik, zaradi kamenčkov.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2596700&show=1
Zaklenjeno
  • Informacija