avto sem šel pogledati in izgleda OK... menda je bila do pred kratkim službeno vozilo nekoga na Autocommercu.... kdo ve kaj več?
Problem: na testno vožnjo mi je niso hoteli dati, češ, da ni registrirana. Ponujal mi je kakšen krog po dvorišču, na kar nisem pristal. Avto bi itak rad pred nakupom odpeljal na servis, da ga pogledajo. Kako se sicer to rešuje? Začasna registracija?
ja jst sem tudi šel gledat eno danes, ravno tako ni registrirana in sem zahteval da ga peljem na servis na pregled in rekel da če bo ok ga vzamem. nakar mi je rekel da jutri porihta tablice in da greva. tako da to ni problem, lahko je kaj z avtom narobe?
V board computer menijih avtomobilov s filtrom trdih delcev je izpisan servisni interval filtra trdih delcev, ki se opravlja na 80.000 km. Če ima avto 80.000 km in podatek o servisnem intervalu filtra trdih delcev kaže 0, potem vse štima, če pa ima avto npr. 80.000 km, ftd pa kaže 40.000 km potem nekaj ni v redu. Pod pogojem, da GT ima v meniju prikaz tega podatka, drugače bi moral biti viden tudi v examinerju (FLAR diagnostika).
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Alfaspider napisal/-a:V board computer menijih avtomobilov s filtrom trdih delcev je izpisan servisni interval filtra trdih delcev, ki se opravlja na 80.000 km. Če ima avto 80.000 km in podatek o servisnem intervalu filtra trdih delcev kaže 0, potem vse štima, če pa ima avto npr. 80.000 km, ftd pa kaže 40.000 km potem nekaj ni v redu. Pod pogojem, da GT ima v meniju prikaz tega podatka, drugače bi moral biti viden tudi v examinerju (FLAR diagnostika).
Zdaj pa jaz sprašujem... To čistijo na servisu al se samodejno na 80k prevoženih? Enkrat smo pr pirčku modroval, da majo opli tako narjeno, da se sami nekaj čistijo, baje takrat clo ena lučka na armaturki sveti, pa avto se čudno obnaša....
AR 146 1,9 JTD retired
AR 156 1,9 JTD Crosswagon Q4 on duty
AR 159 2,4 JTDm SW Q4 on duty
Alfaspider napisal/-a:V board computer menijih avtomobilov s filtrom trdih delcev je izpisan servisni interval filtra trdih delcev, ki se opravlja na 80.000 km. Če ima avto 80.000 km in podatek o servisnem intervalu filtra trdih delcev kaže 0, potem vse štima, če pa ima avto npr. 80.000 km, ftd pa kaže 40.000 km potem nekaj ni v redu. Pod pogojem, da GT ima v meniju prikaz tega podatka, drugače bi moral biti viden tudi v examinerju (FLAR diagnostika).
Zdaj pa jaz sprašujem... To čistijo na servisu al se samodejno na 80k prevoženih? Enkrat smo pr pirčku modroval, da majo opli tako narjeno, da se sami nekaj čistijo, baje takrat clo ena lučka na armaturki sveti, pa avto se čudno obnaša....
kar pomeni da avto peljem nekam na servis da to preverijo ali kaj?
najbolš da se zmenim za kakšno garancijo o realnih podatkih Pa da mam čas vse to preverit. Mislite da je realna cena te alfe al bi se še dal kej spustit,glede na kr dost prevoženih kilometrov za ta letnik? Pa baje ima špricano havbo pa blatnik, zaradi kamenčkov. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2596700&show=1