Koga smo srečali - 4

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Zaklenjeno
Pepsi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0

xfxpwnz napisal/-a:Danes videl en kup Alfic na glavnem kriziscu v Luciji, ozirali so se na nesreco katero je povzrocil moj oce z audijem (totalka) :(
A tvoj oče je bil tisto?.. Upam, da so vsi ok, sem pa ravno iz Valete pripeljal v Lucijo ko so prišli policisti.. Nova A4, Cayenne in pa nekaj malega srebrnega je bilo ane? :?
It doesn't matter what you drive, but how you drive it :)
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Foggy na dolenjki (danes podnevi 1x) in pa 146ka tam v bližini Prul oz. Trnovega (ena veterinarska postaja je zraven) - voznik lepo pozdravil,malo sem ga pozno zagledal :wave: :wave:
Uporabniški avatar
xfxpwnz
Alfist
Alfist
Kraj: Izola

Ja tista mala stvarca je bila se mi zdi Honda jazz. Moj oce in mama sta vredu, oce je z glavo zadel v airbag in ima kot busko(kaj bi sele bilo ce nebi blo airbagov) mamo pa rebra pa hrbet bolijo. Krivec naj bi bil moj oce, ki je sel cez rdeco, ampak kot ga poznam je fair voznik in ne divjak, in vse skupi so ble sekunde nepozornosti (bil je neodlocen ali it levo al naprej)
moofdi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: GT 2.0JTS
155 3.0 V6 24V
Kraj: Radovljica

Triathlet 17.10 nekje mimo Academije (Sm bil s pešhondo) ... Mal čez šest pa pri gasilskem domu v Radovljici živo rdeča GTV.
Če je ravno, ni zabavno.
triathlet
Alfa Member
Alfa Member

moofdi napisal/-a:Triathlet 17.10 nekje mimo Academije (Sm bil s pešhondo) ... Mal čez šest pa pri gasilskem domu v Radovljici živo rdeča GTV.
biu bratc notr:) jst sam še ob vikendih do avta pridem:) jaz pa tvojo alfco še v soboto zvečer na bledu:) so eni modeli gledal okol avta.. pa se neki zgovarjal okol 1.6 mašine:)
moofdi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: GT 2.0JTS
155 3.0 V6 24V

triathlet napisal/-a:
moofdi napisal/-a:Triathlet 17.10 nekje mimo Academije (Sm bil s pešhondo) ... Mal čez šest pa pri gasilskem domu v Radovljici živo rdeča GTV.
biu bratc notr:) jst sam še ob vikendih do avta pridem:) jaz pa tvojo alfco še v soboto zvečer na bledu:) so eni modeli gledal okol avta.. pa se neki zgovarjal okol 1.6 mašine:)
:lol: Vidm da znakc učinkuje! :P
Če je ravno, ni zabavno.
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Miholl napisal/-a:Foggy na dolenjki (danes podnevi 1x)
:wave: , sem te opazil zadnji moment, ko sva bila že vštric.
triathlet
Alfa Member
Alfa Member

Včeraj v LJ na Mirjah rdeča 156 z belimi feltnami in velikim spojlerjom.. Slika nekaj takega, le brez nalepk. Veliko Stylinga a še zmeraj lepa.

danes na isti lokaciji metalik temno plava 164.. full lepa.
Uporabniški avatar
rockson
Alfa Freak
Alfa Freak

Včeraj zvečer, ob cca 19.15, sem se peljal v službenem passatu iz smeri Dolenjske proti BTC-ju. Po priključitvi na srednji pas v predoru Golovec sem počakal, da me je prehitela Alfa 145 1.4 TS ljubljanske registracije (mislim da je bla LJ-HT-xxx) z dvema osebama notri. Ko je zapeljal mimo mene, sem skočil na prehitevalni pas, da prehitim vozilo pred menoj. Osebek z alfo je takoj za tem zmanjšal hitrost in začel voziti vzporedno s prehitevanim avtomobilom. To je trajalo pol predora, nato je pospešil do 100, vendar je ostal na prehitevalnem, kljub temu, da ni nikogar prehiteval. S tam je za seboj že nabral cca 5 avtov, ki so za mano začeli že z blendanjem. Sam mu nisem niti blendal, niti trobil, temveč le čakal da se spoka. Nato sem dal levi smernik, nakar se je čez nekaj sekund končno spravil na vozni pas, potem pa me je zijal kot tele v nova vrata.

Res sem mu bil povsem za ritjo, ko sem zapeljal na prehitevalni pas v tunelu, vendar sem takoj začel puščati razdaljo, zato res ne vem kaj ga je zmotilo.

Če slučajno tole bere, naj se zaveda, da s takim dejanjem smeši samega sebe.

Za vse, če želite voziti po predpisih ali celo pod njimi, potem to počnite. Nikakor pa se ne poizkušajte igrati policaje na cesti - za to so pristojni drugi. Če nekdo vozi hitreje od vas je to njegova stvar in le sam tvega, da ga dobi provida ali radar. S tem, ko se vi "igrate" z njim pa ste sami v prekršku, on pa ne.

Sam se načeloma precej držim omejitev, vendar pa tudi občasno vozim hitreje. Občasno ker mi paše, drugače pa ponavadi ker sem na tesnem s časom, kar sicer ni opravičilo ampak tako pač je. V obeh primerih pa pustim hitrejšim in počasnejšim, da se neovirano vozijo po cesti.

Lahko pa da je luna kriva za vse skupaj, saj sem na tem odseku že drugič v treh dneh naletel na "čudaka". Prvi pa bi lahko mene in moje žene stal najmanj kakšnih poškodb, če ne kaj hujšega. Na srečo sem ostal priseben in imel ravno dovolj prostora, da sem se stisnil mimo.

Hvala bogu da z mojim karakterjem nisem gora mišic, saj bi v tem primeru verjetno že koga k pameti spravil, tako pa raje čim hitreje pozabim na vse skupaj.
Don't drink and drive, smoke and fly!
Slika
vztrajen
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: ljubljana...trojane....

ljubljane-torjane 159ti limuzina.kdo od tukaj?
gregork
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Bohinj

Učeri okol 15:30 iz Kranja proti Lescam črna GT registrska KP.Sva se kr dobr pognala.
Kdo od tu?
AR ruls
Uporabniški avatar
El Barto
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 MA 280 2019
Alfa Romeo 166 2.5 V6 2001
Kraj: Gorje

Včeraj en kup Alfic po LJ (največ v BTC-ju), pa the febo (vsaj mislim da) malce pred Lescami.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
vztrajen
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: ljubljana...trojane....

Gt-ejka na relaciji kisovec - orehovica..malo probalala :)
Miholl
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156 sw
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Alan+modra brera+srebrna gta danes med Igom in Škofljico
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ex- Alfa Romeo GT 3.2 V6 Matte Black

Danes Drager, Bearex, Gregson007, Pahi..... sem še koga izpustil ? :) :)

Yagi-san
Zaklenjeno
  • Informacija