Izredni servis: nimam računa, da bi ga skeniral - menjal eno ključavnico, šponer mikro jermena(glasen), valjček (malo manj glasen) in mikro jermen - skupaj 380€...
Ne najdem teme o svečkah za TS, pa me mal zanima, kaj poleg NGK še pride v poštev? Ker sem mal pošiljal povpraševanja naokoli po trgovinah in sem dobil precej različne cene...
danes bil pri Zegi, znesek je tak kot je, v bistvu se mi ne zdi previsok ker je 2 leti garancije pa še očitno med alfisti vlada splošna znanost da se pri Zegi ne morš zaj* dubu tud nadomestni avto, nakonc pa še majčko in pohvale da sem kupil zelo dober avto
The story goes that Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass, and that on the day he managed to beat the Alfas, Enzo Ferrari cried like a baby.
Ja, je bil kr šok, sam zdj rajš ne mislm več na to
Še ene dve stvari bi lahko nardil ampak sm se odloču počakat do takrat ko bom sklopko menju kar bo pri mojem načinu vožnje še zlooooooo dolgo (95% sunday driver) ... ostalih pet pa
The story goes that Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass, and that on the day he managed to beat the Alfas, Enzo Ferrari cried like a baby.
ivan napisal/-a:Ja, je bil kr šok, sam zdj rajš ne mislm več na to
Še ene dve stvari bi lahko nardil ampak sm se odloču počakat do takrat ko bom sklopko menju kar bo pri mojem načinu vožnje še zlooooooo dolgo (95% sunday driver) ... ostalih pet pa
so lepo poceni tile TS motorji, ha?
katerih ostalih 5 stvari pa še moraš popraviti? ker to pa ni tko malo...
Kaj zdej? Misliš da me je prišlo predrago za TS ali ne ne štekam
Drugače pa gre za 2 stvari (ne pet) in sicer opazil je da je malo premastno okoli menjlnika in motorja ampak mi je svetoval da ni hudega in da se ne splača sedaj vse narazen dajat in da se to naredi ob menjavi sklopke. Mnenje?
ivan napisal/-a:Kaj zdej? Misliš da me je prišlo predrago za TS ali ne ne štekam
Drugače pa gre za 2 stvari (ne pet) in sicer opazil je da je malo premastno okoli menjlnika in motorja ampak mi je svetoval da ni hudega in da se ne splača sedaj vse narazen dajat in da se to naredi ob menjavi sklopke. Mnenje?
ne ne, pravim da so dragi ko pes tile motorji za vzdževat... če te je prišlo predrago? ne, isto kot za vse druge...pravim da je nasplošno drago.
ja, najbolje da se ne odpira za brezveze in se zamenja takratk ko boš sklopko menjal. saj ne more biti nič hudega, sploh ne če avta ne forsiraš nekaj hudo...
Ja sej to mi je tud on svetoval, ker sem mu povedal da ne divjam in na leto naredim manj kot 10kkm. Me pa v teh mesecih čaka še en šok za denarnico - registracija+zavarovnje