Gtv 3.2 ma 240km moja pa bi jih mogla met tud tam nekje.
Letečih lih nismo probaval, smo pa mal poštartal tko vštric pa ni blo nč drugač, še 4x4 prednost zgubi svoj pomen.

Hehe no sej to je bil moj point - ko sva zamenjala in je Unicorn pohodil, se me tudi ni znebil.Creed napisal/-a:Verjetno sta tudi vidva posteno ozemala GTAjkoOzi napisal/-a: Na AC je nama z Brero bil pa konstantno trdo za riti in moraš priznat, da is kar precej ožemal Brero prvih par km po AC

Sem se peljal v Breri in po besedah Unicorna jo je kar tiščal, ampak ne ožemal do konca. Da ne bo pomote. Unicorn tudi nama ni ušel, ampak je bilo videt, da GTA "lažje" pospešuje in drži tempo od Brere.Creed napisal/-a:Verjetno sta tudi vidva posteno ozemala GTAjkoOzi napisal/-a: Na AC je nama z Brero bil pa konstantno trdo za riti in moraš priznat, da is kar precej ožemal Brero prvih par km po AC
Kolikor sem zasledil, se je po forumu vedno (oz. večinoma) pisalo, kako je zadeva piksna, počasna krava, da ni prava Alfa, ne gre nikamor, GTA jo poje za malo malico, ipd. Zato me je tudi zanimalo, kako je s tem. Sprememba blokade pa mislim, da bi morala dati malce večjo razliko, ker pri višjih obratih tudi 2. prestava zagrabi višje, kjer ima Brera več navora. Seveda pa govorim na pamet po moji (kurji) logiki.lizard napisal/-a:Saj na AC ni nek problem sledit podobno močnemu avtomobilu, ne glede na maso saj pri večjih hitrosti postane zračni upor tisti glavni dejavnik. Konec koncev policaji s provido ulovijo več ali manj vse avtomobile, če ne drugo tistega divjaka ustavi kolona pred njim
Deamonme, saj pa nikoli ni nihče govoril da Brera 3.2 ne gre nikamor, ali pa sem jaz kaj zamudil, avto z 260 konji gre super, sploh napram 90% ostalih avtomobilov na naših cestah. Mogoče je kdo govoril, da ne gre nikamor napram Z4 ali TTju, ali čemurkoli že.... Gre torej točno toliko kot dotično razmereje masa/moč ob pogonu na vse 4 omogoča. Tista sprememba blokade ji mogoče doda 0,1-0,2 sekunde.
Vprašal bi te še če si se zaplejal kakšen krog z GTAjko ali GTVjem?

miholl, point tega meeta ni bil kako oh in sploh in podobno so bmw in audi, ampak izključno primerjava brere z GTA...lahko bi rekli tudi, da škoda da ni nihče pripeljal veyrona in pa kakšnega ferrarija, da bi lahko videli, koliko še manjkaMiholl napisal/-a:Mogoče bi morali imeti zraven testov še kakšnega novejšega 330i coupe ali kak 3.0 quattro....

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti