veloce napisal/-a:Njet. Samo celota. Je pa bela, moja bivša, ki boga pri sedanjem lastniku sameva. Maks. kake tri jurčke v njo investirat, pa bo ko nova noter in zunaj.
Veloce kaj še čakaš. Bavarskega karavana si prodal, čas je da spet prešaltaš na QV.
Kaj pa je narobe s tvojo bivšo?
AR 33 1.5 TI 105 KM
AR 164 V6 192 KM
AR 164 QV 200 KM
AR GIULIETTA 2.0 JTD
AR MITO 1.4 155KM
AR 159 2.4 210 KM
V bistvu nič posebnega, samo motor. Noter je več ali manj taka, kot sem jo "zapustil". Na ven je za popravit kakšna pikica, vdrtine ni nobene in za spolirat. Plastike so vse, nič ni polomljenega. Avto celo vžge, sam zgleda, da je tesnilo na eni glavi šlo v franže.
Jaz zdej končujem obnovo Alfe 75 TS in začenjam z restavriranjem Amerike turbo, tako, da si zdej ne morem špogat še z QV, ker nimam placa zanjo.
veloce napisal/-a:V bistvu nič posebnega, samo motor. Noter je več ali manj taka, kot sem jo "zapustil". Na ven je za popravit kakšna pikica, vdrtine ni nobene in za spolirat. Plastike so vse, nič ni polomljenega. Avto celo vžge, sam zgleda, da je tesnilo na eni glavi šlo v franže.
Jaz zdej končujem obnovo Alfe 75 TS in začenjam z restavriranjem Amerike turbo, tako, da si zdej ne morem špogat še z QV, ker nimam placa zanjo.
Ah ja.......če bi človek imel vsaj še 200m2 parkirišča več bi jo definitivno parkiral pri sebi doma, tako jo lahko parkiram pa samo na strehi hiše.
Srečno pri obnovi TS-ke in Amerike.
LP Luka
AR 33 1.5 TI 105 KM
AR 164 V6 192 KM
AR 164 QV 200 KM
AR GIULIETTA 2.0 JTD
AR MITO 1.4 155KM
AR 159 2.4 210 KM
veloce napisal/-a:V bistvu nič posebnega, samo motor. Noter je več ali manj taka, kot sem jo "zapustil". Na ven je za popravit kakšna pikica, vdrtine ni nobene in za spolirat. Plastike so vse, nič ni polomljenega. Avto celo vžge, sam zgleda, da je tesnilo na eni glavi šlo v franže.
veloce bi mi lahko povedal kaj več na temo te QV-jke??