Obnova amortizerjev 156

Tehnične teme o modelih 156,147 in GT

Moderator: Tehnika moderatorji

Uporabniški avatar
rokkas
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Križ, Komenda

računaj da strošek optike in homologacije ni tako nizek...
PESHI
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Ljubljana

rokkas napisal/-a:računaj da strošek optike in homologacije ni tako nizek...
Povej kar veš, drugače morm spet tipkat in iskat :)
Uporabniški avatar
rokkas
Alfa Freak
Alfa Freak

homologacija je 31e pa optika tud tm 30e. pa pazi da pri montazi vzmeti dobis potrdilo o strokovni montazi ker drugace ne naredis homologacije (isto velja za optiko kjer dobis izpisek ki ga rabis).

kar se pa tiče serviserjev: amortizer je drag, pa se ce mene prasas ma cudn odnos do strank :). ker pri obnovi armotizerjev moras sneti vzmeti on pa racuna poleg obnove se zamenjavo vzmeti za sportne... se pravi stvar ki bi jo moral narediti tako ali tako jo zaracuna.
jenko-slisal sem pluse in minuse ampak vseeno mi je deloval zelo korektno in tudi sam bom v prihodnjih dneh menjal vzmeti pri njemu, cena za obnovo trsanje in vzmeti je bila pa 240e z 2 letno garancijo...
vugo sem pa samo klical za ceno ker mi je tk al tk predalec :) upam da ti kaj pomaga tole
PESHI
Alfa Junior
Alfa Junior

rokkas napisal/-a:homologacija je 31e pa optika tud tm 30e. pa pazi da pri montazi vzmeti dobis potrdilo o strokovni montazi ker drugace ne naredis homologacije (isto velja za optiko kjer dobis izpisek ki ga rabis).

kar se pa tiče serviserjev: amortizer je drag, pa se ce mene prasas ma cudn odnos do strank :). ker pri obnovi armotizerjev moras sneti vzmeti on pa racuna poleg obnove se zamenjavo vzmeti za sportne... se pravi stvar ki bi jo moral narediti tako ali tako jo zaracuna.
jenko-slisal sem pluse in minuse ampak vseeno mi je deloval zelo korektno in tudi sam bom v prihodnjih dneh menjal vzmeti pri njemu, cena za obnovo trsanje in vzmeti je bila pa 240e z 2 letno garancijo...
vugo sem pa samo klical za ceno ker mi je tk al tk predalec :) upam da ti kaj pomaga tole
Uf, seveda mi pomaga, ni ga čez prakso. Čakaj, 240€ za obnovo amortizerjev in tršanje vzmeti? Pa kje je ta Jenko, imaš točen naslov in telefon?
Uporabniški avatar
rokkas
Alfa Freak
Alfa Freak

ne ne... obnova in tršanje amortizerjev in montaža vzmeti (seveda tršanje amortizerjev je po volji ampak saj v mali meri par % priporočljivo pri nižanju). ne vem če poznas kaj okolico domžal. iz domžal proti kamniku greš po kamniški cesti in v homcu pri gostilni zavijes desno in potem po tisti ulici dokler na levi ne vidis njegove delavnice. točen naslov je pa bolkova ulica 2 1235 radomlje. sam ne mi dons guzve delat k se grem za svoj avto zment :lol:
PESHI
Alfa Junior
Alfa Junior

Pa ti on zrihta še optiko in papirje? Ker drugače je 240€ proti 156€ od Vuge...razlika. In katere vzmeti boš dal notr, kje si jih dobil, kolk si dal, kolk nižaš avto, so v tej ceni tudi odbojne gume? Sem pa drugače iz Ljubljane in kolesar. Ni, da ne bi kaj poznal :D
Uporabniški avatar
rokkas
Alfa Freak
Alfa Freak

sam osebno sem od klubskega partnerja kupil vzmeti vmaxx -30. tako da me caka montaza in pa obnova ter tršanje za 10%) v tej ceni je to kar sem napisal (seveda papirje o strokovni montazi dobis zraven). optiko moras pa drugam. v ceni je pa kompletna obnova amortizerjev.. več pa prašaj kar direktno njega saj sam res ne vem :)
bostjanluk
Alfa Member
Alfa Member

PESHI napisal/-a:
bostjanluk napisal/-a:
PESHI napisal/-a: Aha, OK :) Pa je ta cena 55€ normalna cena v trgovini ali poznaš koga, ki ima možnost še kakšnega popusta?

Pa še nekaj: če po zamenjavi amortizerjev še vedno ne bom zadovoljen in bi kasneje dal gor še Eibach vzmeti (-3cm), je to kaj slabega ali nemogočega za amortizerje? Nisem ravno expert v tem.
Zadovoljen s čim??

Ko sem jaz kupil Reflexe mi je prodajalec rekel, da garancija velja, če znižaš avto do 35mm. Več pa ne. Tako,da za Eibach ni panike. Za kaj več obstajajo pa drugi blažilci.
No, saj si mi odgovoril. Zadovoljen z lego na cesti! Hvala ti.
Še nekaj: po novih informacijah je 55€ sprednji Monroe, zadnji pa 86€! In ti, imaš sedaj z Monroe druge vzmeti?

Čakam na Eibache iz alfisti.net
mariy
Alfa Junior
Alfa Junior

Če rabiš znižane vzmeti (-3 cm) jih imam jaz. Sem kupil avto z njimi, sam mi je prejšnji lastnik dal originalne zraven. Mislim, da so znamke De Meverde ali nekaj takega.
damhel
Alfa Member
Alfa Member

če imaš preveč denarja kar Vugi pelji. Slabše ti res ne more naredit nobeden. Ti povem iz prve roke. Čudim se da ta človek sploh še živi, ampak očitno se vedno najdejo novi ki mu nasedejo
Odgovori
  • Informacija