Moderator: Tehnika moderatorji

Uf, seveda mi pomaga, ni ga čez prakso. Čakaj, 240€ za obnovo amortizerjev in tršanje vzmeti? Pa kje je ta Jenko, imaš točen naslov in telefon?rokkas napisal/-a:homologacija je 31e pa optika tud tm 30e. pa pazi da pri montazi vzmeti dobis potrdilo o strokovni montazi ker drugace ne naredis homologacije (isto velja za optiko kjer dobis izpisek ki ga rabis).
kar se pa tiče serviserjev: amortizer je drag, pa se ce mene prasas ma cudn odnos do strank. ker pri obnovi armotizerjev moras sneti vzmeti on pa racuna poleg obnove se zamenjavo vzmeti za sportne... se pravi stvar ki bi jo moral narediti tako ali tako jo zaracuna.
jenko-slisal sem pluse in minuse ampak vseeno mi je deloval zelo korektno in tudi sam bom v prihodnjih dneh menjal vzmeti pri njemu, cena za obnovo trsanje in vzmeti je bila pa 240e z 2 letno garancijo...
vugo sem pa samo klical za ceno ker mi je tk al tk predalecupam da ti kaj pomaga tole

PESHI napisal/-a:No, saj si mi odgovoril. Zadovoljen z lego na cesti! Hvala ti.bostjanluk napisal/-a:Zadovoljen s čim??PESHI napisal/-a: Aha, OKPa je ta cena 55€ normalna cena v trgovini ali poznaš koga, ki ima možnost še kakšnega popusta?
Pa še nekaj: če po zamenjavi amortizerjev še vedno ne bom zadovoljen in bi kasneje dal gor še Eibach vzmeti (-3cm), je to kaj slabega ali nemogočega za amortizerje? Nisem ravno expert v tem.
Ko sem jaz kupil Reflexe mi je prodajalec rekel, da garancija velja, če znižaš avto do 35mm. Več pa ne. Tako,da za Eibach ni panike. Za kaj več obstajajo pa drugi blažilci.
Še nekaj: po novih informacijah je 55€ sprednji Monroe, zadnji pa 86€! In ti, imaš sedaj z Monroe druge vzmeti?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti