The ultimate AR Meet: Mobikrog, 21.3.2009 ob 10:00

kar vam pade na pamet
Odgovori
Uporabniški avatar
Yagi-san
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: ex- Alfa Romeo GT 3.2 V6 Matte Black

Kakšna pumpa v nližini dirkališča :):):):)

Yagi-san
Uporabniški avatar
Matjaz46
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Maš poleg dirkališa INA se mi zdi da je. :)
Living life on the fast lane. Gumball baby.

Slika
Uporabniški avatar
lizard
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ja na strani grobnik.hr piše, da je pumpa :)
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time."
Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Uporabniški avatar
Matjaz46
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Res je...
Benzinska stanica "EKO ENERGO"
http://www.grobnik.hr/pista/index.asp?inf=55

Slika
DaemonMe
Alfist
Alfist
Kraj: Celje

Vse lepo in prav - kaj pa gume? I)ma kdo idejo, kje dobiti rabljene 235/17/45? Ker s skoraj novimi ziher ne grem na pisto, če se potem niti domov ne bom mogel pošteno z njimi odpeljat. :)
Uporabniški avatar
Matjaz46
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Jaz grem s skoraj novimi, ampak bom še samo 1 počasen krog pa 1 ali 2 hitra, tako da ne bom nevem koliko zjebal vse skupaj. Na pisto bomo prišli šele po 17 uri. :)

Slika
Uporabniški avatar
alfa_samec
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GTV 2.0, 145 1.6, 147 1.6, 147 FL 1.6; Brera 2.4 JTDm; MiTo 1.3 JTDm
Kraj: Puconci

DaemonMe napisal/-a:Vse lepo in prav - kaj pa gume? I)ma kdo idejo, kje dobiti rabljene 235/17/45? Ker s skoraj novimi ziher ne grem na pisto, če se potem niti domov ne bom mogel pošteno z njimi odpeljat. :)
pri meni doma so ene 17, samo nevem če so 225 ali 235 ali celo 245. če te zanima, ti jih dam, so pa rabljene in samo še za uničit, ker ni pri hiši avta, ki bi jih lahko mel gor (čeprav je brat najprej mel neko čudno fiksno idejo, da bi jih uporabljal...). se boš pa moral pripeljati po njih, ker jaz jih nimam kam dat v avto (GTV in prtljažni prostor...niti na zadnjih sedežih ni zadosti placa).

če te zanima, javi!
Uporabniški avatar
Inti
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 147

Od Lj do Grobnika je cca 130km.

Pot do Grobnika - ViaMichelin
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ja sam ce mas zlizane gume je se to prevec :wink: Vmes je sengenska meja...so me enkrat zadrzali ker mi luc ni gorela in sem jo mogel vprico carinika zamenjat :?
Uporabniški avatar
Grilzz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lj

Slika

Zimske po 6krogih.
"Anyone who has driven anything from an Alfa 75 to an old Giulia Super or GT Junior will know their real magic lies in the way they come alive in the corners."
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Se moje po parih krogih :D

Slika

LP
Uporabniški avatar
Alan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Giulia 2.0t rwd in 156 3.0 24V V6 GTAm

A vi se mislte zdej navozt k bo alfa day. Proga bo polna, ce hocete it pelat na polno bo treba na kak speed day, to je tud moj plan.
Uporabniški avatar
TribesMan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Something else

Ammm ja in? A je kdo pričakoval, da se bo supermehka zimska guma, ki je mišljena za uporabo na navadnih cestah pri temperaturah pod 0°C obnesla super na pisti z ultragrobim asfaltom pri temperaturi zraka nad 20°C, temperaturi asfalta verjetno blizu 40°C in priganjanju na polno?

Sej ni nobena umetnost gumo fentat na pisti. V trenutku ko jo pregreješ boš izgubil ves grip in vse kar boš počel naprej je to da jo boš olupil do konca v parih krogih...

Letna "performance" pnevmatika bi se obnesla precej bolje in predvsem brez takšnih extremnih lupljenj.

Da o kakšni trši gumi primerni za pisto in z delovno temperaturo okoli 100°C sploh ne govorimo... sam potem pa naletiš na problem kako gumo sploh segret na delovno temperaturo.
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Vsa finta je v tem, da greš vsaka 2 kroga dol in počakaš, da se gume ohladijo, drugače se namehurijo in ti potem samo posname dol te mehurje. Sem se vozil tudi z eskimo s3 pa je bilo vse v redu.

GY Eagle f1 po 30 krogih po zgornjem receptu niso kaj dosti drugačne od Creedovih.
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
DaemonMe
Alfist
Alfist
Kraj: Celje

alfa_samec napisal/-a:
DaemonMe napisal/-a:Vse lepo in prav - kaj pa gume? I)ma kdo idejo, kje dobiti rabljene 235/17/45? Ker s skoraj novimi ziher ne grem na pisto, če se potem niti domov ne bom mogel pošteno z njimi odpeljat. :)
pri meni doma so ene 17, samo nevem če so 225 ali 235 ali celo 245. če te zanima, ti jih dam, so pa rabljene in samo še za uničit, ker ni pri hiši avta, ki bi jih lahko mel gor (čeprav je brat najprej mel neko čudno fiksno idejo, da bi jih uporabljal...). se boš pa moral pripeljati po njih, ker jaz jih nimam kam dat v avto (GTV in prtljažni prostor...niti na zadnjih sedežih ni zadosti placa).

če te zanima, javi!

U, hudo! Bi prišel ponje, pa lahko pogledava, če so primerne za namestitev. Če pa greš na Grobnik, pa pade vožnja v Breri itak. :)
Odgovori
  • Informacija