Yagi-san

pri meni doma so ene 17, samo nevem če so 225 ali 235 ali celo 245. če te zanima, ti jih dam, so pa rabljene in samo še za uničit, ker ni pri hiši avta, ki bi jih lahko mel gor (čeprav je brat najprej mel neko čudno fiksno idejo, da bi jih uporabljal...). se boš pa moral pripeljati po njih, ker jaz jih nimam kam dat v avto (GTV in prtljažni prostor...niti na zadnjih sedežih ni zadosti placa).DaemonMe napisal/-a:Vse lepo in prav - kaj pa gume? I)ma kdo idejo, kje dobiti rabljene 235/17/45? Ker s skoraj novimi ziher ne grem na pisto, če se potem niti domov ne bom mogel pošteno z njimi odpeljat.

alfa_samec napisal/-a:pri meni doma so ene 17, samo nevem če so 225 ali 235 ali celo 245. če te zanima, ti jih dam, so pa rabljene in samo še za uničit, ker ni pri hiši avta, ki bi jih lahko mel gor (čeprav je brat najprej mel neko čudno fiksno idejo, da bi jih uporabljal...). se boš pa moral pripeljati po njih, ker jaz jih nimam kam dat v avto (GTV in prtljažni prostor...niti na zadnjih sedežih ni zadosti placa).DaemonMe napisal/-a:Vse lepo in prav - kaj pa gume? I)ma kdo idejo, kje dobiti rabljene 235/17/45? Ker s skoraj novimi ziher ne grem na pisto, če se potem niti domov ne bom mogel pošteno z njimi odpeljat.
če te zanima, javi!
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta