Zdravo! sprašujem samo informativno, ker me zanima , če bi se dalo namesto 2.0ts vgraditi 2.4jtd v selespeed? kako poteka z menjalnikom in to. če je sploh možno? lp!
Lahko vgradiš 1.8TS. Na dizla žal ne gre...Lahko bi šlo, ampak fuuuull enih predelav in preveč drago bi koštalo....1.8TS daš notri in vse dela b.p.
Potem pa delaj servise olja na 10.000km in ne bo več ribato
Olje pa ja ne predstavlja tako velik strošek (približno 70e z filtri) pa motor lepše teče. Če pa slučajno ribato je pa generalka + olje in filtri, kar pa potem kar nekaj nanese. Zato menjava na 10000km.
Vsak se pa odloči sam kaj bo naredil.
Nekateri ljudje sanjajo o uspehu, drugi vstanejo in trdo delajo zanj.
@Baro777 toplo ti priporočam da vtipkaš v "search" funkcijo besedo "zaribala" in si malo preberi kaj in kako in se nato odloči za nakup...
Sam sem vozil 2.0ts (sicer angleško,ampak je verjetno ista) in je zelo luštn za vozit, odziven, soliden zvok,pa v 145 se tut kar premakne...
Če te skrbijo stroški...pa le malo uporabi search....
@alfi147: dihej, zunaj je sonček, ne se jezit, ker to sive lase dela.
@mikko: to,da delaš servise na 10.000km verjetno zelo pripomore k daljšanju dobe samega motorja. Ampak, roko na srce, to ni normalno vzdrževanje, glede na to da tovarna predpiše servsi na 20k km. Saj ne rečem da moraš točno 20k km čakat, ampak če ne delaš ravno 5k km na leto, se ti pa kar nekaj servisov nabere. Jaz bi ga potem takem delal vsaj 4x letno. Poznamo ogromno agreatov ki ima precej precej več kot 70 konjev na liter, pa dvomim da vsi paničarijo in delajo servise ter preventivno menjajo ojnične ležaje vsake par mesecev...
@colibry: ja, res je ne ribajo samo agregati Alf, ravno ko si omenil Mercedesa, poznam vsaj 2 prva lastnika novejših letnikov (oba 2006+), ki zelo bentita čez svoji zvezdi...