Bearex napisal/-a:Ob vseh radarjih in omejitvah je 200 KM več kot dovolj.
Za doseganje omejitev bi bilo že kakih 80KM dovolj. Saj ni fora močnega motorja v končni hitrosti...
Sem pozabil
Čeprav je res da ni ravno veliko članov foruma, ki lahko odštejejo 35k€+ za novo 159 2,4 z malo bolj bogato opremo. Veliko več je takih ki čakajo rabljene čez 5 let. V kakšnem stanju bodo pa takrat, je pa drugo vprašanje.
Kaj me moti na moji Alfi?
Pravzaprav nič drugega kot zavistni pogledi lastnikov drugih znamk, ki jim je Alfa všeč, a si je ne upajo imeti.
Po čemu to sklepaš? Prej bi pričakoval, da je višja cena. Mogoče zaradi manj garancije? Drugače sem se tako in tako bolj usmeril na "149", samo to so v vsakem primeru super novice...
Evo jo TBi, v najbolšji možni kombinaciji 8C Ross + 8C felne, lepša je mogoče samo še s temi enakimi felnami, le da so 19" in TI opremo, skratka pregrešno lepa...
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
ziga22 napisal/-a:Po čemu to sklepaš? Prej bi pričakoval, da je višja cena. Mogoče zaradi manj garancije? Drugače sem se tako in tako bolj usmeril na "149", samo to so v vsakem primeru super novice...
Kdaj pa pride v Slo 159 TBi?
Pri nas stane 1.9 jts cca. 25 K, po tej logiki bi morala tudi tbi tu nekje.
Ja in dejansko je TBi v vsakem primeru boljši od JTS... Kar je super - me pa zanima, zakaj je ista zadeva pri nas cenejša kot v Italiji? Manj garancije ali je še kaj drugega?
Jaz sem videl da je cena za 1.8TBi enaka kot za 2.0 JTDm... tako da sklepam da bo cena verjetno podobna kot je zdaj za 1.9JTDm.
Samo rahlo sem upal da bo kakšna omemba 170KM variante TBi motorja. Na začetku se je nekaj govorilo o tem, zdaj je pa kar potihnilo...
Če bodo prodajal TBi 170KM pa da bo cena nekje cca 26k€ mislim da ne bo problem prepričat fotra kater avto naj vzame za nadomestek 12 let stare vectre (ki ima 380kkm BTW )