Verjetno računajo na boljšo prodajo, ampak vseeno...

Ah nic ni premalo. 3/4 foruma se vozi z avti ki imajo pod 120KM. Dizel je pac nekako "in" in ga zato ponujajo v vseh mogocih avtih.seby7 napisal/-a:Tudi meni se zdi, da je to za avto tipa Brera malo premalo![]()
Verjetno računajo na boljšo prodajo, ampak vseeno...

za scirocota je cena 26000€TribesMan napisal/-a:Zanimivo. Očitno so tudi Brere malce shujšale. 1.8TBi ima samo 1430kg... in 7.7s do 100. To so pa kar spodobni podatkiPa avto je še prav cenovno ugoden če mene vprašate. Za 30k ne dobiš niti približno nič podobnega...
A ni pred kratkim nekdo tukaj kupil Sciroccota za tak denar?
ne za 200KM, sem bil pri VW zadnjic, pa sem spraseval za sciroccota, koliko bi prisel z 2.0 TSI motorjem, pa je rekel da krepko cez 30000€, se posebej ce hoces dobro opremo.mitja155 napisal/-a:za scirocota je cena 26000€TribesMan napisal/-a:Zanimivo. Očitno so tudi Brere malce shujšale. 1.8TBi ima samo 1430kg... in 7.7s do 100. To so pa kar spodobni podatkiPa avto je še prav cenovno ugoden če mene vprašate. Za 30k ne dobiš niti približno nič podobnega...
A ni pred kratkim nekdo tukaj kupil Sciroccota za tak denar?
lp
zakaj si pa pol napisal?TribesMan napisal/-a:Sicer pa je popolnoma vseeno...

Proizvajalec vozil Alfa Romeo pripravlja prenovo palete vozil. Trenutno se v sistem vnašajo spremembe, zato je mogoče v konfiguratorju izbirati le med vozili, ki so trenutno na voljo.
Predvidevamo, da bodo vsi podatki preneseni v nekaj dneh, takrat bodo tudi na voljo vse informacije, povezane z novo paleto vozil – v njej pa bo tudi različica TI.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti